Hirdetés
-
GAMEPOD
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha hetente vágod mulcsozóssal, akkor nincs mit összegereblyézni.
Ha fűgyűjtőssel szép füvet akarsz, akkor heti nyírás mellett öntözni és trágyázni kell.
Hátsó kidobású benzinmotoros szerintem életveszélyes (lábveszélyes) ha kövek is előfordulnak a kertben.Én ilyent vennék (6,5 lóerős).
Ha sokat kell kanyarodni, akkor önjárós kilőve, mert az egyenesen szeret menni.
Amire érdemes figyelni:
Mulcsozós (nem oldal-, és nem hátsókidobású)
Csapágyazott nagy kerekek.
100cm3 feletti motor (nagyobb lóerő)
magas fordulatszámon forgó késEz az én magánvéleményem (más lehet máshogy gondolja), nem vitatkozok rajta.
-
ABE
őstag
Saját tapasztalatból azt tudom mondani, hogy a levágott füvet mindenképpen érdemes összegyűjteni, vagy a gép fűgyűjtőjében, vagy utólag összehúzni gereblyével/fűlazítóval. Én eddig csak olyan benzinessel találkoztam, aminek van fűgyűjtője, de mindegyikről leszedhető. Ha hosszú távra tervezel, akkor benzinesnél szerintem olyat érdemes keresni, ami önjáró, tehát a hajtást is adja a motor, ezzel kényelmesebben és gyorsabban lehet dolgozni. Igaz, főleg nagyobb összefüggő területeken, vagy dimbes-dombos terepen jön ki igazán az előnye. Az elektromos gép halkabb, könnyebben manőverezhető, kisebb általában, mint a benzines, ellenben elég idegörlő, amikor a kábelre kell figyelni. A kézi fűnyírót nem ismerem, lehet, hogy tényleg kíméletesebb, könnyebb is manőverezni vele, de gyanítom, hogy lassabb is. Mekkora területre kell a gép?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- GTR 3: Első kép a játékból
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Netatmo beltéri egység hibátlan müködéssel és állapotban.
- 2db Wolfcraft Mini egykezes szorító szép állapotban eladó
- Dübel doboz Redbox Duopower csavarral hibátlan állapotban eladó
- 15 flakon MTN festék, alapozó, lakk + Ajándék 4db MTN szórófejjel
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest