- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crazygamer75
tag
válasz darvinya #78546 üzenetére
Ugyanez GB-n olcsóbban:
KZ ZST Dynamic HiFi Bass
KZ Wireless Bluetooth Module -
crazygamer75
tag
Van valakinek tapasztalata a JBL T120A fülessel, kb milyen kategória, hangzásra milyen? Az Alcatel Idol 3-ashoz kapott JBL fülessel nagyon meg voltam elégedve.
JBL T120A, 9.99 $ -
crazygamer75
tag
válasz Feriboy2 #76920 üzenetére
Amúgy szerintem Rap zenéhez nem is konkrét a mély-basszusra kell gyúrni, hanem inkább a középtartomány alsó, basszus felé eső részére( vagy akár az egész középtartományra), így ahhoz a Zircon nem biztos, hogy a legjobb választás volt. Zircon inkább a bass electro zenéknél jó. Google-val keress rá equalizer-rap kifejezésre.
[Rap-vocal] -
crazygamer75
tag
válasz darvinya #76646 üzenetére
Nekem a régebbi tipus (ami az ajánlóban is van) Pro van, a legegyszerűbb megkülönböztetés az új Pro Hd-tól a kezelőgombok, Pro-fekete gombok, Pro Hd- ezüst színű gombok, és a vezeték becsatlakozása a fülesbe, Pro- a fekete műanyag félig körbefut a füles fémtestén, Pro Hd- középen csatlakozik be a fekete műanyag a füles fémtestébe. Kismillió tesztben egymás mellé téve megmutatták már ezeket az eltéréseket.
Pro vs Pro HD -
crazygamer75
tag
válasz Carlas #76633 üzenetére
Én a régebbi verziót vettem (az ajánló szerint az az ajánlott), de sajna 1 heti használat óta a szekrényben pihen. Bíztam a bejáratásban, de nekem egyszerűen szörnyűek a magas hangjai, eleve kevés a magas és az a kevés is elviselhetetlenül sziszeg, lehet hamis, vagy hibás darabot kaptam Olvastam a teszteket, hát ahhoz képest szerintem sok benne a mély, a közép még elviselhető, magas pedig katasztrofális.
-
crazygamer75
tag
-
crazygamer75
tag
válasz Tibusz00 #76392 üzenetére
Nekem is a Rock Zircon jön be a legjobban ezekből az olcsó fülesekből, azt hittem az ajánlás miatt, hogy a xiaomi hybrid előrelépés lesz, de katasztrófa még az a kevés magas is ami benne van, pösze-sziszeg, rettentő idegesítő. Újra a Zircon van a fülemben. Mondjuk a JBL J22 is tetszik, kb olyan mint a Zircon.
-
crazygamer75
tag
-
crazygamer75
tag
Nyugtasson meg valaki, hogy a Xiaomi Hybrid Pro hangja javulni fog bejáratás után, mert most így frissen igencsak sziszeg-szuszog a magas, a közép elég fárasztó, a mély sem az az igazi tiszta ütős mély (Rock Zircon-ban sok a mély, de elég szép tisztán adja). Zishan Z1-ről a felmásolt Dance mix-eim messze nem annyira élvezetesek, de ha a Zishant PC-re kötöm és a Spotify-t hallgatom, az sem annyira meggyőző.
Amúgy eddig nekem a legbejövősebb füles az Alcatel Idol 3-hoz kapott JBL J22.[ Szerkesztve ]
-
crazygamer75
tag
válasz ClintEastwoo #76115 üzenetére
Igen ez az ajánlott PRO, a HD-n a kezelőgombok modernebb kinézetűek és ezüst színűek. Nekem éppen ma jött meg (15,26 $ volt), óriási meglepődésemre, ugyanis márc. 25.-én rendeltem, tracking nélkül, alig több mint 2 hét alatt ideért, nem semmi.
[ Szerkesztve ]
-
crazygamer75
tag
válasz Talala #75995 üzenetére
Pár napja én is feltettem ugyanezt a kérdést, mivel éppen akciósan 14 $ a dual hybrid. Rock Zircon-om van (1 hónapja vettem 7.5$-ért), nekem bejön, elég bass orientált füles, a Club Dance mix-ekhez tökéletes. Úton van a hybrid, kíváncsi leszek, hogy az miben tud többet, mert állítólag jobban ajánlott füles, ennyiért megkockáztattam.
[ Szerkesztve ]
-
crazygamer75
tag
Hangzásra jobb ez a Xiaomi Original Xiaomi Mi IV Hybrid Dual Drivers Earphones - SILVER mint a Rock Zircon Nano Headphone - BLACK ?
-
crazygamer75
tag
-
crazygamer75
tag
válasz #16820480 #75231 üzenetére
Teljesen megkavarodtam ebben a xiaomi pro és pro HD dologban, te itt pont fordítva mondod, mint ami ezen az aliexpresses képen van írva:
itt az ajánlottnak számító Pro az aminek a nyomógombjai feketék és a kábelbecsatlakozásnál a műanyag félkörben ráfekszik a fülhallgatóra, a Pro HD ami nem ajánlott ezüst gombokkal van és a kábelbecsatlakozás egyenesen a közepébe megy bele a fülhallgatónak.
Aki pontosan tudja, lécci öntsön tiszta vizet a pohárba melyik az ajánlott: fekete gombok+félköríves becsatlakozás, vagy ezüst gombok+egyenes becsatlakozás? -
crazygamer75
tag
Erről valami vélemény?
KZ ZS6 Custom-built Hybrid HiFi In-ear Earphones
pontozva 20-22 $ lenne. -
crazygamer75
tag
válasz crazygamer75 #74713 üzenetére
Kétesélyes a Rock Zircon. Fiam megkapta tőlem Sansa Clip+ t, mondtam próbálja ki a Zircon-t vele és pl Nickelback igen jól szól rajta. Ez tényleg egy Rock-os Rock Zircon Nekem a dance mix-ekkel megfájdította a fejem.
-
crazygamer75
tag
Megérkezett a Rock Zircon füles. Igazatok volt, nem kellett volna Még szerencse, hogy 5 $-os akcióban vettem. Szeretem a sok basszuszt, de ez csak brummog és minden mást elnyom. Így egyenlőre marad a JBL J22 az új Zishan Z1 lejátszóhoz. Kezdhetek újra gondolkodni, hogy akkor mi is legyen a következő füles.
-
crazygamer75
tag
Előre is elnézést a teljesen amatőr megfogalmazásért.
Olyan jack dugó adaptert keresek, ami az mp3 lejátszó és a fülhallgató közé kell. Vannak olyan fülhallgatók, amik nagyon furán szólnak simán az mp3-ra dugva (olyan, mintha hangsávok hiányoznának, csak "nyekeregve" szól), de nem is a fülhallgatókkal lehet a probléma, inkább az asszony kb 10 éves mp3 lejátszójával, valami más szabványon adja a hangot . -
crazygamer75
tag
válasz Seraph 16 #74427 üzenetére
Rock Luxury Zircon Stereo Earphone Headphones Headset 3.5mm
Ahogy írtam, kuponakcióval volt nekem 4.77 $ (1221 Ft) volt egy 2018.01.09-ig érvényes 4$ kedvezmény 5+ $ vásárlásnál. Sajna, a fekete elfogyott, csak fehér van már. -
crazygamer75
tag
válasz dzsi23 #74424 üzenetére
Einsear T2: ezen pont azt tárgyaltuk, hogy szerintetek szuper füles az áráért, csak az én zenéimhez annyira mégse ajánlott. Én basszust, V karaktert szeretnék a modern dübörgős dance mix-ekhez és a régi metal zenékhez. Ugyan említettétek, hogy változtassak az igényeimen, mert az Einsear T2 nagyon jó (amúgy ez is 10 $ körüli, akár meg is rendelhetem, sokat nem vesztenék vele, ha annyira nem jönne be nekem.).
Amikor eldöntöm, hogy veszek egy kategóriával feljebb ( 25-30$), majd még újra visszakérdezek, hogy akkor mi is lesz az elfogadható arany középút, legyen azért basszus, de azért mégis egy ajánlottan jól szóló füles.
Ahogy utánaolvastam, a Hybrid Pro se éppen bass-V füles (jelenleg 17-19 $). -
crazygamer75
tag
válasz dzsi23 #74389 üzenetére
nem bírtam magammal és egy kuponakcióban kevesebb mint 5$-ért (1221 Ft) rendeltem egy Rock Zircon-t. Ez nem fogja befolyásolni, hogy a jövő hónapban vegyek valamit 30$-ig. Már csak azt kellene megtudjam, hogy a sok verzióból melyik Xiaomi Hybrid Pro az ajánlott, lehet csak én vagyok béna, de minden keresésemre a HD-ket dobja be.
-
crazygamer75
tag
Az ajánlóban lévő Xiaomi Hybrid az ez?
Original Xiaomi Mi IV Hybrid Dual Drivers Earphones
Csak mert a z ajánlóban ott van, hogy a HD nem ajánlott. Ennek a nevében nincs benne a HD, de a füles képein, a fülesen szerepel a HD audio.
Ha nem ez az ajánlott, akkor valaki tud adni egy linket, hogy melyik az a tipus?? -
crazygamer75
tag
válasz dzsi23 #74381 üzenetére
Annak nagyon örülök, ha tényleg sikerűlt jó lejátszót vennem a Zhisan Z1 személyében (kuponnal 23 $ volt), de sajnos ehhez az árhoz mérten tudok max fülest is választani (sőt abból jelenleg most inkább csak 15-17 $ körüli jöhet szóba) csoróság van. Tudom, akkor ne álmodjak nagyot. Ezért kérdezem, hogy ebben az árkategóriában még mi a legelfogadhatóbb. KZ ED9 is kizárt? Elég jókat írnak róla.
Akkor se lesz gond, ha nincs ilyen árban semmi ajánlható, akkor egyenlőre marad JBL J22, fejesekből meg a Retro DJ és a Trakstar HD 2000. Aztán 1-2 hónap múlva kibővítem a keretet 30 $-ra (pontozva- kuponnal pont levihető vámhatár alá). -
crazygamer75
tag
válasz Krill77 #74378 üzenetére
Az általad ajánlott Einsear T2 hangképe milyen, kiegyensúlyozott vagy V ?
Én V karakterisztikát szeretem, és ha KZ ZST és BW-ES1 nem ajánlott, akkor az ilyen olcsó kínai fülesek közül melyik? Sokat olvasgattam mostanában és onnan szedtem ezt a 2 fülest, általában ajánlott kategóriának írták.
Esetleg KZ ED9??[ Szerkesztve ]
-
crazygamer75
tag
válasz crazygamer75 #74367 üzenetére
Erre valakinek válasza? Érdemes venni BW-ES1, vagy KZ ZST-t, vagy maradjon ami van az új lejátszóhoz?
-
crazygamer75
tag
Rendeltem egy Zishan Z1 lejátszót.
Jelenleg JBL J22 és Piston 3-as füleseket használok (Sansa Clip+ hoz), de lehet újítanék. 2 kiszemelt: BlitzWolf BW-ES1, vagy KZ ZST. Érdemes ezek közül valamelyiket a Zishan Z1 mellé, vagy maradhat amit használok ?
Általában mai modern dübörgős mix-eket hallgatok, ha elkap a nosztalgia metal zenét.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s