Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Tudja valaki, hogy budapesten hol lehet olyan splitter-t szerezni amivel szet lehet valasztani a fulhallgato mikrofon/audio reszet, hogy mind a ketto hasznalhato legyen pc-n?
Apple earpodhoz kellene, windows ala. -
addikt
Vettem egy CX300-II-est, de csalódott vagyok, a hangzása is rosszabb mint az elődjéi, kevésbé erőteljes, bár a CX95-nél valamivel teltebb.
Viszont a legnagyobb gondja ennek is az, hogy sokkal jobban behallatszik a külső zaj mint a sima CX300-nál és nem csak beképzelem, mert egy munkatársam is most vett egy ilyen fülest, aki korábban szintén az elődjét használta és neki is az volt az első megjegyzése, hogy sokkal jobban hallani a külső zajokat.
Van olyan füles egyáltalán a mostaniak között amik képesek közel 100%-osan szigetelni(vagy legalább annyira mint a CX300)? -
addikt
válasz Solicidium #7547 üzenetére
A dugók jobban bent maradnak, de valamiért mégis sokkal rosszabbul szűrik a zajokat, pl. bkv-n sokkal erősebben hallok minden külső zajt cx95-nél.
A cx300 meg hangzásban jóval erőteljesebb volt, épp a basszusai miatt, amit én szerettem, a csilingelőbb feeling annyira nem jön be.
cx300-II-t nem próbáltad, hogy milyen ezekhez képest? -
addikt
válasz Solicidium #7544 üzenetére
Én is, ízlések és pofonok.
-
addikt
válasz picur220 #7536 üzenetére
Olyanom nem volt, így nem tudom összehasonlítani.
Végülis ha hozza a cx300 szintjét az már jó, mert ez a cx95 nagyon szutyok, bár már nagyjából megszoktam.
A szélzaj amúgy engem soha nem zavart, ha zenét hallgatok úgysem hallom, ha meg épp szünet van akkor arra a kis időre kibírom. -
addikt
Sziasztok,
CX300-II mennyiben tér el az elődjétől?
Szélzaj még mindig van?
A mélyek ebben is erősek, magasakat mennyire nyomja el?
Szigetelése ugyanolyan mint az elődjéé?
Mert a CX95-é például elég gyér, sokkal jobban behallatszanak a zajok mint anno a CX300-nál.
Negatív tapasztalatok eddig? -
addikt
Vettem egy CX95-öt, a hangzás valóban jobb, de ez a hosszabbítós megoldás nagyon gáz, plusz sajnos tényleg rosszabb a hangszigetelése, észrevehetően jobban beszűrődnek a külső zajok mint a CX300-nál s ez eléggé zavaró tud lenni, lehet jobb lett volna egy CX4-500-at venni.
-
addikt
válasz asadasad22 #5567 üzenetére
De ahhoz sem alapból járt, igaz?
Legalábbis nekem nem rémlik, hogy kaptam volna anno. -
addikt
Kíváncsi lennék, hogy van-e valakinek bevált módszere arra a problémára, hogy ha az ember elvezeti a póló alatt a fülhallgatót, akkor az utazás közben elég sűrűn lecsúszik s ha nem veszem észre és mondjuk hirtelen felnézek, akkor majdnem kiesik a fülhallgató a fülemből.
Jó lenne valami kis csíptető szerűség a vezetékre, amit lehet mozgatni és egy bizonyos ponton a póló nyakára illeszteni.
Ki hogy szokta ezt a problémát kiküszöbölni? -
addikt
Közben megtaláltam, a Shure e2c-t olvastam régebben, kicsit drágább, de ha tényleg jobb akkor még belefér.
Annál mi jellemző a hangzásra magas/mély tekintetben?
Az is a gáz, hogy zenékben több mindent hallgatok, metalt(ezen belül is elég sokat), industrialt, noise, ambient stílusokat s mindegyiknél más-más kombináció az igazi.Ja igen és több helyen is olvastam, hogy a Sennheiserek elhalnak elég hamar(1 év), olyan kellene ami azért kicsit tovább húzza.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
CX-300-as fülesem van, de kissé kezd tönkremeni a vezetéke, így egyre rosszabb a hang minősége, szeretnék venni helyette egy másikat.
Annyi lenne a lényeg, hogy legalább olyan legyen a hang minősége mint a CX-300-nak, de lehetőleg minél strapabírobb kellene.
Az erős és mély basszusokat nem szeretem, de az sem jó ha mindent elnyom a magas, hangzás tekintétében valahol a középút lenne megfelelő.
Gondolkoztam az újabb szériás CX-ekben, de régebben hallottam egy másik márkáról, ami állítólag még jobb füleseket gyárt nem sokkal drágábban, csak nem jut eszembe a nevük.
Ti mit ajánlanátok olyan 10-15 ezer közötti árban?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bagyulajuve #1446 üzenetére
Írnál egy-két típust amit ennyiért adnak?
-
addikt
Legolcsóbban mennyiért kapok zárt fülest?
Gondolom 2-3 ezerért nemigen adnak ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szólánc.
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- BestBuy topik
- Akvarisztika
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest