-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Én kicsit többért megnézném ezt westone4r akciót is. Igaz már felugrott 300-ról 350 dollárra. Ahhoz lehet venni mindenféle cserléhető kábelt is. (tudom, hogy kilóg a keretből de ez nagyon jó vétel...)
Ajánlom neked még az se315, 425-öt esetleg. Szintén cserélhető kábeles. (ezt már megtették előttem)
Az ie8 hangzást megkapod 14k-ból amúgy....
Van már ilyen is.
Amúgy szerintem az iphone 5-höz telejesen fölösleges ilyen fülest venni. Inkább előbb lejátszóra költs szerintem...
Pont ez az összeg ami megadsz az az 1 armatúrás füleseknek a teteje. (általában) De azokból a legtöbb nem cserélhető kábeles. Ha igazán jót akarsz akkor többet kell rá költened sajnos.
A következő lépcső olyan 80-100k körül van. Azért már nagyon jókat kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
50K+mikrofon+itthoni beszerzés...
Valami azt súgja ebből Shure lesz
Egyébként miről hallgatnád? Lehet felesleges ennyit adni érte, ebben a kategóriában már erősen számít a forrás is.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
- Csere-Beszámítás! Mint az új! Apple Iphone 13 Pro Max 128GB Gold!
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel!
- Csere-Beszámítás!Garancia: 2027.12 Acer Nitro V 15-51 / I5 13420 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest