Hirdetés
- Diablo IV
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
Szia
In-ear fülhallgatót keresek.
Philips fejhallgató nagyon bevált, így elsőre Philips fülhallgatók irányába nézelődtem.Néztem a PHILIPS SHE3700 és a SHE3900 modelleket, amikre valaki azt írja, hogy túl sok benne a basszus, valaki azt, hogy kevés (főleg külföldi fórumokon). Van valakinek innen személyes véleménye?
Nos az én referenciám In-ear fülhallgatóból egy Sandisk Sansa e130 mp3 lejátszóhoz adott gyári Sandisk fülhallgató, ami bitang jól szól, pedig több, mint 10 éves. Azóta próbáltam pár In-ear, de azt a hangzást és hangerót egyik sem tudta. Oké, Lidl és hasonló helyeken kaphatóval vetettem össze.
Idősödő fülhallgatóm méltó utódját keresem.Szempontjaim:
Kizárja a külvilágot, nem akarom megsüketülni.
Jó dinamika és mély hang (tudom, a jó szubjektív...azért ne legyen lapos a hangzás, inkább olyan dögös..tudjátok miről beszélek
Első körben 5.000 körül maximalizálnám a keretet aztán, ha esélytelen, újragondolom az árat.Nem vagyok azért vájtfülű. Egy Philips sbc hp200-t nyúzok, már szintén több, mint 10 éve. Mondjuk úgy, hogy ezen szocializálódtam
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- One UI zápor esett a hétvégén
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest