Hirdetés
- PlayStation 5
- Diablo IV
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateus
senior tag
válasz
Blackmirror #69811 üzenetére
Szerintem nagyot nem fogsz benne csalódni.
Én 4 félét rendeltem a 10e alatti kategóriában (és pont az Awei hangzása nyerte el a legjobban a tetszésem ha elvonatkoztatok az 55-ről 25 dolcsira leárazott Brainwavz-tól).
Pont azért rendeltem több félét, mert nem tudtam melyik hogy jön be, de mindegyik használható volt utazás során, vagy sportolás alatti zenehallgatáshoz. Ha meg minőségi, tiszta zenét akarok hallgatni, akkor otthon fejhallgatóval
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest