Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomisan
tag
Sziasztok,
Vettem egy Xonar DGX-et. Sennheiser HD202 fejhallgatóval használom. A hangminőséggel nincs is semmi bajom. De mivel a fejesen alapból nagyon sok a basszus, ugye állítok a hangszínen. Szóval megnyitja az ember a hangkártya szoftverét, és elkezd kísérletezni a hangszínszabályozón... tegyük fel, hogy nagynehezen sikerül találni egy jó beállítást belátható időn belül.
De persze nem biztos, hogy játékra, filmekre meg zenékre ugyanaz az egy beállítás a jó, sőt, akár két zene között is simán lehet különbség, szóval jó lenne on the fly állítgatni a hangszínt, csak ez így programból egérrel elég körülményes. Ti ezt hogy oldjátok meg - vagy ez csak nekem probléma? Van esetleg valami olyan külső erősítő (esetleg front panel), amin vannak hangszínszabályzó potik, nem csak hangerő? Úgy értem, nyilván van, csak valami ilyen kisebb kütyüre gondolok, amit érdemes egy nyomi fejhallgató mellé berakni, nem akkorára, mint az egész PC-m.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Videoteszt Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- PowerBank ( Magsafe is ) /// Számla + 1 Év Garancia
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Katana GF76 12UE 17.3" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 Plus 9320 /i7-1260P/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- Boss RC505 Looper, szép új állapotban 1 hónap garanciával.
- Asus E402YA-GA002TS 14" HD laptop, AMD E2-7015, 4GB, 64GB, ADM Radeon R2, Kék (feketés)
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Tefal EY801815 Easy Fry & Grill XXL
- 65" OLED 4K S95D Smart AI TV (2024) (azonnal átvehető, bontatlan, 3 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest