Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz bongeszo #36920 üzenetére

    Vhogy oda lyukadok ki, hogy a nagyobb szenzor mindig nyugodtabb kepet ad (ugyanez volt az mft-apsc valtasnal is), tobb a mozgaster, es a kisebb szenzort mankozni kell hasonlo informaciotartalomert a jobb obikkal. Ha a fenyeros fujis rendszert vetem ossze a ff budget fixekkel, kepileg a fuji talan vmivel jobb, de kb annyival is dragabb, meretelonye minimalis. A kepi jellemzoket tekintve, fenyero, dof, zajszint, dinamika is sok tekintetbol hasonlora jon ki.

    Canonnal tetszik ez a “workhorse” vaz, tenyleg nagyon massziv benyomast kelt, remek az ergonomia, a canon autofokuszanak mukodese es az ibis is szvsz a piac elott jar egy lepessel. A lral, problemasabbnak gondoltam a rawokat, de az auto beallitas eleg jo alapot ad. A legnagyobb problemam az a mozgaster… uj vaz rohadt draga, obik vagy olcso, vagy nagyon draga (meg nagy), fujinal donthetek hol huzom meg a kompromisszumot (meret-ar-minoseg), ha megsem tudok egyuttelni a mostani komboval.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák