Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz madgie #36788 üzenetére

    Altalaban szeretem az obi felol megkozeliteni a rendszert, de latom ha kis obi kell (vazak eleg hasonlo meretuek), ott erosen kompromisszumos minden parameter akarmelyik rendszeren, es sok rendszerben masok is a prioritasok az alsobb regioban (meret, fenyero, ar).

    A nikont csak a flickr alapjan mondom, es utanaolvastam melyik gyarto mennyi piacot szerzett az elmult idoszakban.

    Jelenleg a canon es a sony szimpatikus, de a sonyban lehet csak alternativakat keresni, hihetetlen mennyisegu variacio van a fix sorra, a canonnal van egy olcso es kicsi meg nagy es rohadt draga, de ez tuti valtozni fog.

    Ami miatt jelenleg a canon fele hajlok, hogy ff meretben kisebb 1.8as fixek nem lesznek, es baromi olcso, az r6nak is jo ara van (mark ii inkabb csak szepsegtapasz masfelszer annyiert). 35ben kb ua a sony, 50ben viszont az 55os sokkal jobb optikailag, es kis lepcsok vannak felfele nagyon magas szintig, ha vmit keveslek - de beleponek szvsz nem er meg vmi +1300 eurot egy szinten erosen kompromisszumos rendszer. Meg alszom ra egykettot, de mar nem tokolok vele sokat.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák