Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz lugosi #26147 üzenetére

    Szerintem sokat ittál, vagy keveset aludtál, különben fel se merülne benned, a Fuji hype és én 1 mondatban:DDD Konkrétan 1 időben rám akarták fogni egyesek, hogy m4/3 tulajként itt csak trollkodok :Y
    Igen, a Fuji drága('bb), mert néhány egyébként jól sikerült XC obin kívül csak a más márkáknál prémiumba besorolt obijaik vannak, és a vázaiknak is van némi felára amiért cserébe nem az első verziós firmware lesz egyben az utolsó is.
    Ahogy lentebb írtálk a 35-ös fix-szel 350-ért megkapod az X-E3-at az, hogy találtál olyan összeállítást ami ár-értékben nem a legjobb még nem érv. Egyébként van most pénzvisszatérítési akció is.

    És, hogy miért nem váltom le akkor az m4/3-ot? Mert a méret _nekem_ még mindig fontosabb, mint a jobb szenzor, és amíg egy övtáskában elfér a 9-18, 20/1.7, 45/1.8 sor amire nincs méretben alternatíva más rendszerben, addig ez így is marad.

    Btw a gyakorlatban használtad az első szériás A7-et, fotóztál vele mozgó témát, használtad többféle adapterezett objektívvel?

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák