Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Köszi srácok, akkor várok. :R
    Csak ezért ha nem muszáj nem csinálok fb reget (gondolom egy 0 ismerősös embertől meg meg szívesen vásárolnak) - maximum ha már nagyon nyakunkon a költözés.

    MégOFFabb: pranksta: Lehet benne valami :D. Mikor megkérdeztem hogy vannak az E2/E2S/T10 árak (erre eleve kaptam mínusz egyet :D ) majd a válaszra először megjegyeztem viccesen hogy jól jönnék ki egy gombcserével, elsőre törölték indoklást nélkül a hsz-t. Beírtam megint, azt nem törölték, de kapott 3 mínuszt :DDD . Plusz még picit megszóltak, bár q..a nem értem miért is :).
    De nekem nagyjából mindegy, hirdetem mert aki fujit akar, ott (is) keresi, hadverapróra fel se raktam mert innen úgyis mindenki átnéz az irányjelzősre is.
    Johnnyp7: Én is szeretem az e zárat, kb 2000 úgy került bele a kb 9000ből; de első tulaj vagyok (megjelenéskor vettem egyből, hogy gigantikusat bukjak amikor az E1 árát egyik hétről a másikra 360ról 240re szállították :DDD ) és látszik a felszerelésen hogy nincs agyonhasználva. (Ha kapott volna HSS-et, meg is tartom még vagy 10 évig.)

    MrChris: Szerintem a tárcsa benyomásra megy csak a belenagyítás, de tudtommal régóta minden X gépen ezt csinálja alapból.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák