Hirdetés
-
GAMEPOD
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
válasz
mormota #2442 üzenetére
Igen, van is egy amit a leggakrabban használ a feleségem a rántásokhoz és már kezd öregedni. Vettem egy kerámiabevonatos wokot, egyszer beleégett egy adag krumpli, utána minden letapadt, ki kellett dobni.
Nagyobb húsokhoz, mártásokhoz van 1 jobb IKEA teflonos, mert nagyok a gyerekek (15, 17) és nem találtam akkora kerámiát. És van egy kisebb teflon amit elő lehet kapni ha kell, pl rántottához, sült virsli feltét, ilyesmi. Ezt is le kéne cserélni kerámiára de lusta vagyok.
Minden más edényünk rozsdamentes acél, a legtöbbjük Inoxriv gyártmány ( http://www.inoxriv.hu )
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest