Új hozzászólás Aktív témák

  • flymi

    addikt

    LOGOUT blog

    Üdv emberek!

    Már erősen abban a fázisban vagyunk (én és asszony) hogy kocsit vadászunk, mert az ősök tragacsát kinőttük minden értelemben, azt meghagyjuk igavonónak.
    Asszonynak csak az a fontos, hogy négy kereke legyen és guruljon, nekem viszont mindig is tetszettek a Fordok. Vezettem már korábban Escortot, csepplámpás Mondeo kombit és Transit-ot is, 1-2 hónapon belül ha minden igaz meg is érkezik majd az új családtag egy Focus kombi személyében, valahol 2006-2008 évjárat között, szigorúan benzines kivitelben.
    Ma volt szerencsém belehuppanni egy 2008-as 2.0 literes kombiba, elképesztően jó egy fapados rönyó után. Az egyetlen ok amiért nem vettem meg azonnal a mai példányt, hogy nem volt rá 1,3 misim :DDD és hogy a kétliteres kicsit soknak tűnik annak fényében is, hogy benzin-gázos. 1.6-os lenne az ideális, így arra pályázom.

    Nem ragaszkodom kizárólag ehhez a típushoz, benzines Focus-ból úgy sincs valami sok, de az első helyen akkor is ez áll, még ha a hátsó lábtér nem is valami tágas, családi autónak viszont szerintem ideális. G Astra kombi is szóba került, vezettem már rövid távon 1.2-est és 1.4-es szedánt is, mindkettő jó volt. F Astrán tanultam vezetni anno, szóval nem áll messze tőlem a német vonal sem. Ha tehetném Insignia-t vagy Jaguart vennék, talán majd ha nyertem a lottón. Zafirákat is nézegettem közelebbről, de már korábban konstatáltam, hogy az egyterűek nem az én világom.

    Van valami amire különösen oda kell figyelni a 2006-2008-as évjáratú benzines példányoknál a tipikus festékpattogás + rozsdán kívül? Előre is kösz minden hasznos infót!

    Illetve majd átmegyek az autós kamerák topicba is érdeklődni. Jobb, ha az első perctől lesz benne.
    Úgy alakult, hogy első saját autóm lesz egyben már tervezve a jövőre is, mert remélhetőleg poronty is utazik majd benne hamarosan.

    [ Szerkesztve ]

    /// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák