Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz updog #13638 üzenetére

    Tegnap elhoztam a szervizből Józsit**, az ilyenkor szokásos vezérlés, [*]folyadék-, [*]olaj-, [*]szűrő-, gumicsere megvolt, és kaptam ajánlatot egy futóműszervizre (van még benne párezer kilométer, de azt javasolták, hogy mihamarabb vigyem vissza - mondjuk ha én ők lennék, én is minél több dologra ezt mondanám :D).

    Úgyhogy most megkap ~1000 km-t, mert van 1-2 halaszthatatlan utam, aztán vissza a szervizbe, és 2-3 festéklepattanást is orvosolni kell majd a motorháztetőn. Amúgy nagyon pöpec lett, meghálálta már ezt az első kör szervizt is, érezhetően könnyebb / nagyobb élmény volt hazafelé, mint amikor a telepről elhoztam.

    Egyébként is kényelmes, jól vezethető, a 90 lóval is meglepően jól futó jószág. A hétvégi első hosszabb utamon majd meglátom, mit tud igazán, de egyelőre nagyon örülök neki, még akkor is, ha egyelőre kicsit fáj, amit a számlán láttam, dehát ilyen ez a popszakma.

    ** amikor megkaptam, a slusszkulcsra volt ragasztva egy matrica, "Zöld C-MAX xxx-123 Józsi". Gondoltam, ha már ezt a nevet megszokta, én ugyan nem nevezem át :DDD ;]

    (#14002) máyköl mivel én az Auto-Fortnál voltam, ők a saját, csepeli telepüket javasolták, hogy ott foglalkoznak fényezéssel.

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák