Új hozzászólás Aktív témák

  • boost

    addikt

    válasz Louro #6634 üzenetére

    Nagyon jók a képek, tényleg így van, ha valaki nekiáll kondizni, az átlag feletti izom tényleg eltolja a normál súlyt.

    Nem akarlak rávenni olyanra, amihez nincs kedved, nehogy félreérts.

    Én az első 2-3 napban csak azzal foglalkoztam, hogy annyit egyek, hogy ne hízzak a kalóriák szerint. Tehát olyan 2000-2100körül. És utána további 2-3 nap alatt, fokozatosan mentem le 1400 kalóriára. Nagyon jó, hogy ezt valahol rögzítem. Ez olyan, mint a spórolás. Ha odafigyelsz, pl irod, hogy az utóbbi egy hónapban mire ment el a pénzed ( ezért fizetek mindenhol bankkártyával, akkor nem kell kvázi írni), akkor jobban meggondolod, hogy mire költesz. És ugyanígy működik a myfitnesspal is.

    Ma az ebédem bolognai spagetti, szénhidrátbomba, már most fáj beírni myfitnesspal-ba, és tudom, hogy legközelebb jobban megszervezem, hogy legyen valami diétás itthon helyette, ne kelljen kajáldába menni menüt enni. Reggel ettem egy virslit ( múlt héten még kettőt), ketchupot, újhagymát. Nem telített el, de nem is vagyok most éhes. Vacsira szintén valami fehérjedús, szénhidrátmentes kaját kell néznem. Grillezett csirkemell, sült paprikával, vagy valami hasonlót készítek, kis adagban, hogy eltegyem a mélyhűtőbe is.

    Amint látjátok egyelőre nagyon lelkes vagyok. :D Ha egy két héten belül eltüntem, akkor abbamaradt a lelkesedés, és pizza-diétára kapcsoltam. :DD

Új hozzászólás Aktív témák