- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Előző hónapban kapott a játék egy nagyobb frissítést Steamen, bekerült a magyar felirat.
-
zoty0
tag
Helló
[link]
Ezt a hibát kapom de nem mindig, bizonyos mapok betöltésénél kapom ezt az üzenetet, (töltés képernyő alatt jön a hiba) Win7 64bit. Van rá megoldás? Próbáltam újra rakni a játékot nem segített.Még annyi hogy windows games változat.Választ előre is köszönöm.
-
Ice&Lime
veterán
Megkérnék valakit, akinek van 6670-es karija legyen olyan kedves és nézze meg nekem a tomb raider underworldot és a flatout ultimate carnaget hogyan fut, mennyire simán, és az fps számát tól-ig!
Ha valaki ilyen rendes lenne, írjon nekem privát üzit! Bőven elég az 1280x1024 felbontás.
Köszönöm! -
Ice&Lime
veterán
valakinek van intel hd 4000 igp-je, hogy kipróbálta volna rajta, esetleg azon játszik vele? ha igen hogy megy vele?
-
tomi319
tag
valakinek lenne kedve pc-s multihoz?
-
BMWFan
senior tag
-
Eladó
Flatout ultimate carnage játékot keresek pc -re.
-
gytallian
tag
Ha van még aki nem tud online játszani: a megoldás!
-
gytallian
tag
válasz
belaazallat #187 üzenetére
Neked megy már az online játék? Nekem nem jön össze .....
-
belaazallat
addikt
válasz
Vasinger! #186 üzenetére
Semmit!
Szerencsére egy angol nyelvű fórumon találtak megoldást a problémámra.
Steam\steamapps\common\flatout ultimate carnage\support mappa XLiveRedist.... fájlt kellett lefuttatni. Mert magától automatikusan nem indul vmiért.És az a sok win. live- os bénázás, már majdnem írtam hogy adják vissza a pénzt.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
belaazallat #185 üzenetére
Mi a tünet? Mit ír ki?
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Ma tegnap megvettem a Steam-en, és nem tudom rávenni, hogy elinduljon. Meg van a CD kulcs is, amit be kéne írni, miután elindul a játék, de nem indul. Raktam új steam klienst, 3szór töltöttem újra. Van vkinek vmi ötlete?
Köszi!
Üdv!
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Valaki tolja multiban innen? Mert ma megvettem, bár kicsit elhamarkodva, de remélem nem bánom meg, csak kéne társaság. Nos?
-
L4R$()n
tag
Sziasztok!
Régebben havernál játszottam ezzel a játékkal és ott volt ilyen tesztpálya, ahol a kocsikat kitudtam próbálni, voltak rajta ugratók, meg az egészet egy ovál pálya vette körül, namármost én megvettem ezt a játékot, de nem találom, hogy hol van ez a tesztpálya, valaki ha esetleg megtudná mondani, megköszönném -
pacimik
tag
sziasztok,
tudna vki segíteni, hogy live módot hogyan kell elindítani?
hiába van ID-m egy egyszerűen nem akar belépni.
privibe ha lehet
előre is köszi -
gytallian
tag
-
<Adamsky>
nagyúr
Szasztok!
Remélem tudtok segíteni...
Sajna sehogy sem tudom elindítani a game-et bekapcsolt élsimítással.
Kikapcsolt "antialiasing"-el szépen elindul, de függetlenül attól, hogy 2-es vagy nagyobb "sample"-t választok a köv. hibaüzenetet dobja.
Patch-et nem találtam a game-hez.
A konfig, amin próbáltam:
Q9400 / 4 GB RAM / Sapphire ATI 4870 / Vista Hun. 32 bit SP-2 -
DerStauner
senior tag
föltettem ezt a gamet. elég nehéz. de pozitívum, hogy van benne német nyelv.
-
pityeszka
őstag
Hali,
feltelepítettem a játékot a gépre és szomorúan tapasztaltam, hogy nem menti el az állásokat.Van a játékhoz patch ami javítja a hibát? -
$p@rr0w
őstag
Nektek is sokszor kell újrakezdeni a versenyeket? Nekem ez túl frusztráló...
-
gytallian
tag
Na sikerült végre kijátszani végig aranyra. Hát mit mondjak. Már le is töröltem, vissztérek a Flatout2-höz. Bár a +4 ellenfél hiányozni fog.
-
Há' legalább nem vagyok egyedül ezzel...
Egyébként azon akadtam ki, hogy a falnak enyhén nekicsapódva szinte semmit nem lassul az autó, míg a fakerítés és a gumiabroncsokba belehajtva szinte megállok...A motorhangokról már nem is írok semmit... FO2-ben szerintem nagyon jó kis motorhangok voltak, ebben meg csak torzított recsegést hallani az összes autónál, más-más hangszínnel.
Fikázás OFF
-
Kirpóbáltam én is az új részt, de valahogy nem jön be.
Nem is az zavar, hogy nem megy normálisan a gépemen, hanem inkább az, hogy abszolút mértékben elsz@rták a fizikát.
Grafikailag rátoltak egy HDR-t és tettek bele új textúrákat, ezen kívül semmi előnyös dolgot nem látok rajta.
A mentést nem preferálja, a Derby class-t végigvittem, kiléptem, másnap vissza és nem emlékezett rá. Live mód elérhetetlen, XBOX meg Live regisztráció (?!?).A 4 új versenyző gyakorlatilag nyeri az összes versenyt, ha mi alap autóval indulunk.
2 évig voltam semi-pro FO2-ben, de ez a rész valahogy elveszi a kedvem a roncsderbitől.
Nektek bejön ez az új rész?
-
gtamate2
veterán
válasz
Rifleman10 #136 üzenetére
gecc ez nekem is feltűnt, nem vagyok akkor egyedül
annyira nem is volt meglepetés a gta 3 után(gta 3 volt a legjobb game
(L)
)
-
PonPon
senior tag
mit kell csinálni minden, hogy minden kocsit megkapjak?
mindenhol első vagyok, és mégse adta meg öket! -
west
őstag
vagja valaki hova ment a jatek?
fontos lenne.thx. -
gytallian
tag
azt hittem megkaparom magam....
[jobbfelsősarok]Már csak ez van vissza a teljes arany carnage-hoz.
-
west
őstag
válasz
kopaszcsuti1 #143 üzenetére
mar csiripelik a 3.reszt.
ez amolyan kieg sem. -
kopaszcsuti1
csendes tag
Hát ez sokat nem változott a másik óta.
-
Mazka05
őstag
Kérdés: lap MSI P45 Platinum Alaplapi hangkártyáról megy a hang, és csak első kettő szól, miközben egy 5.1-es hangredszer van rajta, filmeknél van 5.1 -es hang.
ui:Vista az oprendszer.
-
RidDiCh
tag
sztem se egy nagy wasisdas . de el lehet szórakozni vele 1-2 napot.
-
Rifleman10
csendes tag
A 2-eshez képest nem túl nagy fejlődés.Néha idegesítően gyenge pl.amikor leszakad a motorház akkor hátrébb repül és a tetején vagy a hátulján marad egy darabig, ugyanugy mint anno a GTA 3-ban
-
hitman,
őstag
Üdv!
Én tegnap raktam föl a játékot de nagyon nagy csalódás volt.
A grafika kicsit javult de a kocsi fizikája elég szar lett a 2-höz képest.
Ja meg,hogy ugyan azok a pályák meg kocsik mint a 2-ben...pfff -
(baphomet)
tag
hali!
a játékra van vmi megoldás, hogy hálóban is lehessen nyomni? -
$p@rr0w
őstag
Catalystban always off-ra lehet rakni a v-sync-et 60hz-en meg ne játssz, mert kifolyik a szemed...
-
D.Orion
veterán
Tiszteletem!
Egy olyan problémám lenne, hogy az fps(fraps szerint) beáll fixen 60-ra és az istenért se tudom kikapcsolni ezt a nyílvánvaló szinkront a monitor Hz-vel. Nem találtam sehol ilyen beállítási lehetőséget a játékban, esteleg próbáljam meg Catalyst-ból kikapcsolni?
-
gtamate2
veterán
esetleg itt a ph-n lehetne hamachin? most ez jutott eszembe...
-
west
őstag
válasz
GC-EvElyN- #116 üzenetére
gyors voltal
-
Spyka
csendes tag
hello lenne egykis problémám Ripen leszedtem a játékot feltelepítem crackeltem minden oké elindítom kiirja a beállitási konfigurációkat majd ok gombra megyek majd fekete képernyő pármásodperc és ezt a hibaüzenetet addja:[url=http://kepfeltoltes.hu/view/080811/hiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080811/hiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
köszönöm előreis a segitséget de szerintem már a vgammal lesz a gond dx10, vista,nvidia g6200 as . -
[HUN]Dani
őstag
Csátok!
Nekem már megvan a játék csak nem eredeti hanem a netről van és lenne egy problémám.
Az lenne hogy amikor belépek egy versenyre akkor az autókon átlehet látni és gagyi a grafika pedig már mindenhogyan próbáltam... -
HavocS
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #96 üzenetére
Megvettem a rohadt hardvert ami a futtatáshoz szükséges, miért adnék a szoftverért pénzt?
És büszke is rá, zseniális
Aztán ez lesz az első aki sipítozik hogy mér nem csinálnak játékot PC-re...
-
törölt tag
sziasztok,
elso ranezesre, palyakra es kocsikra tekintettel szinte ugyanaz, mint a 2 resz... van vmi kulonbseg?
-
capafog23
őstag
Jól veszem észre hogy nem lehet vele multizni mert a live valamit szórakozik?
-
west
őstag
hogy feltud qrni neha ez a paraszt m.i.mikor az utso kanyarba lok ki...
-
S. Szabi
őstag
Helló mindenkinek!
Megtudná v.ki mondani, h. DX10 es-e a játék?
-
west
őstag
válasz
GC-EvElyN- #99 üzenetére
a crysissal ugyanigy voltam.megvettem,es most a meretes reklamdoboz is ott virit a szekrenyem tetejen.alkalmazkodj,tamadj,maradj eletben...
-
GC-EvElyN-
senior tag
Kölcsönkaptam
Egyébként jól bebuktm volna, ha megveszem és akkr látom mekkora gány munka.
Ha rendelkezésünkre állna minden játékból egy demo, kkor még a vásárlás előtt ki lehetne próbálni, hogy megéri-e nekünk az a pár ezer forint. ( ha adtak ki, akkor bocs, én voltam figyelmetlen) Így viszont a kivitelezők lopják meg a felhasználókat, akik az első két nagyon jól sikerült rész után rohannak a boltba beszerezni. Még jó hogy nem tettem. Nem miattam fognak tömkremenni a cégek. De hogy nem mennek tönkre az biztos. Hanem azért, mert 2 jó rész után szart csinálnak.
Megnézném azért egy átlag programozó fizetését, aki ezen az új Flatout-on dolgozott.$p@rr0w
Természetesen, ha van olyan játék ami tetszik, akkor megveszem. Ilyen lesz pl a Project Origin. Amit először kölcsönkérek, aztán ha tetszik megveszem, de csakis azért, hogy online tudjam irtani a népet. -
$p@rr0w
őstag
válasz
GC-EvElyN- #96 üzenetére
Naná hogy a tied.
Viccet félretéve tényleg illik megbecsülni más munkáját, ha ez pont nem is tetszik, de biztosan van amit szívesen megvennél (félévente pár olcsóbb eredeti szoftver senkinek nem lehet megterhelő...). -
válasz
GC-EvElyN- #96 üzenetére
Azért, amiért nem lop az ember a piacon élelmiszert olyan indokkal, hogy dehát megvettem az evőeszközöket meg a tányért, az élelmiszerért nehogy már fizessek.
Ha nem fizetsz a szoftverért, az lopás.
-
GC-EvElyN-
senior tag
És kié lenne a spirituális jelekkel tarkított test? Emeséé, vagy az enyém?
ollie: akkor sem...egy büdös vasat sem.
Megvettem a rohadt hardvert ami a futtatáshoz szükséges, miért adnék a szoftverért pénzt?
Még mielőtt állítólagos warez tevékenység miatt az egyik modihoz szaladna valaki, az egyik ismerősöm megvette, és kölcsönadta -
$p@rr0w
őstag
válasz
GC-EvElyN- #93 üzenetére
A reggeli hírekből: Nagy erőkkel vonult ki a rendőrség a Duna partra, ahol egy eddig azonosítatlan holttestet találtak, az áldozatot egy brutális rituálé keretében végezték ki, a bőrébe különféle spirituális jeleket véstek, a vérét pedig kifolyatták, majd savas tartályba merítették. A környékbelieket is megdöbbentette a szeánszhoz hasonló rituális gyilkosság amelyet egy eddig ismeretlen szekta a "Prohardver FlatOut Ultimate Carnage topic" vállalt magára. És most az időjárásról...
-
válasz
GC-EvElyN- #93 üzenetére
Miért? Ha tetszene, keresnének rajtad?
-
GC-EvElyN-
senior tag
Azo gondolkodok kb 2 órája, hogy ezt a játékot minek adták ki. Azon kívül h bevétel, (sztem nem sok) szégyen amit műveltek ezzel a játékkal. Mondjuk rajtam nem kerestek egy vasat sem az biztos. Felraktam, elindítotam és vártam hogy mi lesz. Első képkocka(fintor) második(újabb fintor) 2 kanyar(uninstall)
Köszönjük(és nem Emesének) -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Nekem nem engedi az AA-t bekapcsolni. A launcheren kívül is be lehet állítani? -
idiot
tag
Csatlakozom West hozzászólásához.
-
west
őstag
jo ez game,inkabb ez mint a regi.
-
Gyusz
őstag
Kipróbáltam a játékot, és nekem tetszik, bár a jelenlegi árát nem éri meg. Ez csak egy kibővített Flatout 2, de aki igazán szerette az eredetit, az még egy végigjátszás erejéig szerintem jól fog szórakozni ezzel is. A pályákat elég szépen átszabták, a nyomvonal mondjuk nem változott sokat, de sokkal több dolgot lehet elvinni/széttörni. Még csak az elején tartok, de már így is vannak nagyon húzós versenyek; belőttem volna magamnak a legnehezebb nehézségi fokot vagy lehet egyáltalán választani? Eleve 12 autó van a pályán, sokkal több az akadály, sokkal szemetebb húzásaik vannak az ellenfeleknek, bár az irányítás nem tűnt újnak. A grafika is realisztikusabb, inkább a Flatout első részére hasonlít, de tetszetős, a gépigénnyel nálam nincs gond.
-
PuMbA
titán
Flatout 2 idejében se volt a 9550 valami húdejó VGA.De ha már beletették a játékba a low beállítást ami bűn ronda akkor elvárható ,hogy ugyanazon a teljesítményszinten menjen mint az előző részben.Most HD3200-om van ,de nem fut valami jól.Nem mondhatod ,hogy régi architektúra.Mégse megy folyamatosan ugyanazon a grafikai szinten mint a 2.
-
PuMbA
titán
válasz
Gomez1984 #73 üzenetére
8800asokon meg 4850eseken biztos jól megy,de a Flatout 2 egy Radeon 9550esen is ment fullon 1024x768ban 40-50fps-sel.Ennek meg hirtelen 4x akkora gépigénye lett - minimum 7600gt - közben meg lowon csúnya mint a bűn.9550en meg már el sem indul ez pedig lowon csúnyább ,mint a Flatout 2.Szép kis ajánlatot kaphattak a fejlesztők valamelyik hardver gyártótól.
-
Dr.Manó
csendes tag
Értelmetlen törés zúzás... kocsik darabokra szedése... robbanások... pont mint az elöző két részben.... csak kicsit szebb grafikával
Na pont ez kell nekem
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
parandroid #67 üzenetére
BOCCS!
Töbször nem fordul elő... -
idiot
tag
Most próbáltam ki. Szerintem meggyőzően jó kis game lett.Bár csak 800*600 mediumon
megy akadás nélkül szóval kell neki a vkari min.3870, hogy fullon menjen.
Nekem nagyon tetszik a zene is. -
PuMbA
titán
Sempron LE-1100 1.9Ghz,1GB DDR2 RAM,AMD Radeon HD3200
Más fórumokon is irnak furcsaságokat:
"Hát érdekes egy game!
Nekem még csak most jött le de kicsit csalódtam nekem megy maxon 8xAA 1440x900 high minden és majdnem ilyen a 2-nek a grafja is."
"Hello! Kipróbáltam és azthittem hogy jobban kéne mennie, mert vírosos a gépem, vagy már régi az xp, de látom hogy a 7800gs(AGP-s) kevés neki.
1280*1024-en minden lowon se volt teljesen folyamatos."
Proci igénye viszont nem nagy,egy normális Dual-Core-on is csak 60%-ot használ mindkét magból mindenféle grafikai beállításnál:
Low :[link]
Max:[link] -
Barell
senior tag
Aki letölt az nemkövet el úgymond "bűncselekményt". A feltöltés a tilos.
-
PuMbA
titán
Egy fos,low-on meg medium-on csúnyább mint FlatOut2 ,de a gépet eszi rendesen.
A játék meg ugyanaz kivétel a grafikát és mindezt 8k-ért merik árulni.
Igazábol azt nem értem ,ha a 2-t sikerült megcsinálni olyan jól most mi történt? Nem hiszem ,hogy elfelejtettek volna optimalizálni. Biztos lefizették őket ,hogy nagy legyen a gépigény -
athomi
veterán
Nem nyűgözött le a játék, semmivel sem élvezetesebb az eredeti második résznél, ráadásul alig van FPS-em a konfigommal.
-
$p@rr0w
őstag
Hali! Nos én ma délelőtt próbáltam ki és nekem nagyon tetszik, az előző két részt is próbáltam, csak akkor mindig épp mással játszottam, és nem kötöttek le így azokhoz nem tudok igazán viszonyítani, bár mindegyik tetszett, valószínű ez lesz az első amit végig is játszok (ha csak nem jön valami meg jobb
)
-
athomi
veterán
válasz
(baphomet) #56 üzenetére
pár hsz-ást kellene visszaolvasnotok és elég sok infót megtunátok a játékról
-
(baphomet)
tag
Hali!
srácok, jó ez a játék?
megéri leszedni? mert ha olyan mint az elődei, akkor IGEN -
idiot
tag
Hát nagyon kíváncsi vagyok már rá.Eddig mind a kettő rész bejött szerintem ez is
be fog jönni.Többet majd akkor ha már játszottam vele.(már rajta vagyok) -
Gomez1984
aktív tag
Csak az a vicces hogy nagyobb gépet kér mint a GRID
Pedig egyáltalán nincsenek egy súlycsoportban.
Valahogy ezt most nem tudták ugy leoptimizálni mint a második részt.
És sajnos tényleg teljesen ugyan az mint a kettő. -
Enton
addikt
Nekem mint aki nem játszott az előző két megjelent verzióval, elégé jó benyomást keltett a játék így lassan 2 óra játék után!
Habár még nagyon az elején vagyok.
Igazából lehet pont azért nem játszottam az előző két verzióval mert nem tetszett a grafikája.:S nemtudom!
De az UC elég jó kis grafikával bír és annyira a gépigénye sem lett az egekbe lőve!
Nekem tetszik a játék! -
athomi
veterán
Elvileg van benne 4 új autó, 5 vadonatúj Singleplayer és 2 eddig nem látott Multiplayer mód.
Sajnos ezt is szétshaderezték.
Sztem 8k-t bőven nem ér meg ez a néhány változtatás. -
athomi
veterán
Mennyi újítást tartalmaz az elődhöz képest? Úgy hallottam elég hasonlóak. Remélem ugyanazok a pályák nem lesznek benne.
-
athomi
veterán
válasz
[HUN]Dani #42 üzenetére
Töröltesd a hozzászólásod, ne várd meg míg egy moderátor veszi észre.
Alapelvek:
"Wareztevékenység", vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan* használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
* használatára buzdítás,
* segítségkérés ezek beszerzésében, használatában; -
[HUN]Dani
őstag
válasz
[HUN]Dani #42 üzenetére
Ha valaki tud olyan helyet ahonnan angolul is le lehet már szedni akkor adjon linket pls!
[Semmi warez! - peterkeT]
[ Módosította: parandroid ]
-
[HUN]Dani
őstag
Hali!
[Moderálva. - peterkeT] már le lehet tölteni a gammát!
Csak egy baj van! Az hogy német![ Módosította: parandroid ]
-
Gyusz
őstag
Van már két értékelés a játékról, ezek szerint hamarosan érkeznie kéne.
-
csutkaa
senior tag
nem júni 6-án jelent meg????
-
Örömmel olvatam a mai napon a hírt, hogy a Flatout 2 folytatásaként a nyáron érkezik a Flatout: Ultimate Carnage PC-re.
Hír az SG.hu-n és a Gamestar.hu-n
Remélhetőleg az olcsó ár, valamint a továbbfejlesztett grafika ismét sok játékost fog vonzani. Új autókat is véltem felfedezni a képeken, tehát kicsit bővül a játékélmény is.
Multiban addig is: Flatout 2-zzünk!
Remélhetőleg azért a Gamespy szervereit is frissítik mellé, mert mostanában a FO2-nél olyan hibákat lehet tapasztalni a Gamespy miatt...
-
SEMTEX
senior tag
Tud valaki vmi friss infót?
-
Gyusz
őstag
A gépigény miatt én nem nagyon aggódnék, a Bugbear összes játéka jól volt eddig optimalizálva és elég jól is néztek ki. Én inkább attól tartok egy kicsit, hogy nem lesz olyan sok újdonság benne a második részhez képest.
-
vedini
őstag
Szóval az egyik szemem sírt a másik nevem nevetett mikor kiderült, hogy a nagysikerű flatout 2 folytatódik. Azért sírt mert először úgy volt hogy csak xbox-ra jelenik meg. És ma reggel olvastam a hírt, hogy pc-re is meg fog jelenni.
A grafika nem sokat változott, viszont a fizikára nagyon rágyúrtak. Két dologról még senki nem beszél:
1. mikor jelenik meg
2. milyen hardverigénye lesz
szvsz 99%-hogy dx9 lesz egyébként
aki tud vmi bővebbet ne restelje megosztani
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Revolut
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Gitáros topic
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest