Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz whitezo88 #107049 üzenetére
Pedig szerintem ez lett Nolan legnagyobb mellényúlása, nagyjából semmi funkciója nincs ennek a filmjének, ezen kívül igen erősen redukálta a feldolgozott esemény nagyságrendjét, mindezen felül nem tudott ellenállni annak a kísértésnek, hogy ne tosszon rá egy nagy adag, oda nem illő, de legalábbis most már mérhetetlenül unalmas ajnározást és hősiességet. (A nagy menekülés közepette...) Amúgy meg az, hogy Hardy egy vitrolázó-irányított zuhanás alatt levő géppel leszed egy 100%-os állapotú ellenséges repcsit az elmebaj non plusz ultrája volt. Ritka nála az ilyen szintű baromság, nem is értettem...
Mindent egybevetve ez nem egy tipikus Nolan-film, akart egy II. VH-s sztorit, rosszat választott és rosszul képezte le vászonra. Persze akinek a II. VH-s töri nem igazán ismerős, az talán még ámélkodhat is rajta, csak hát oktalanul fogja ezt tenni. És egyébként is, most mintha azt hitte volna, hogy a drámaiság az unalmon és a széthúzott jeleneteken keresztül csapódhatna le a nézők elméjében. Hát nem.
Egyébként miről-kiről szólt a film? Ja, mindenkiről, és senkiről? Sztori? Ja, a menekülés, amit nem mutatott be sem egészében sem hitelesen. Oké. Nekem nagyon kényszeredettnek tünt az egész film, mintha félgőzzel tette volna oda magát, hogy nahh, mégis, valamit csináljunk már, még akkor is, ha annyira nem fogott meg a koncepció... Érdekes...
#értékelés Dunkirk
[ Módosította: Viszlát ]
-
k-adi
nagyúr
válasz whitezo88 #107049 üzenetére
Az is fel volt hypeolva, indokolatlanul. csapongó, az időbeli ugrások zavaróak, kevés a terror, vér, alig van izgalom és a hans zenéjét is meg lehet unni egy idő után... de persze van néhány szépen fényképezett jelent, ettől elcsöppen "mindenki"
Mondjuk azt én sem értem, hogy kerül a jók közé a King Artu meg a American Assassin
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest