Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dilikutya
félisten
A Duke Nukem-el az a baj, hogy az egy elég IQ nulla játék, a film hatványozottan olyan lenne, ha egy Doom szintet megütne, akkor azt már sikernek könyvelhetnénk el. Amúgy a Doom nem szar film, de nem is éppen egy kiemelkedő alkotás, a végén a "bossfight" mai napig nagy sérelmem, mindössze két ember püföli egymást. Remélem ezzel senki előtt nem spoilereztem el, de nem vagyok hajlandó 10+ éves filmekről SP tag-ban írni.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
madgie
titán
-
gerii
addikt
válasz Dilikutya #69506 üzenetére
Felőlem lehetne veszteséges
Volna annyi könyv amit meg lehetne csinálni, pl a Nézd ki van itt, ha jól megcsinálnák tuti siker lenne, szinte filmre írták -
brownus
veterán
-
Dilikutya
félisten
Rosszul fogalmaztam, nem anyagilag gondoltam sikeresnek, hanem hogy a Doom szintjét megütné minőségben. Ami amúgy nem túl magas, de a játékos filmeknek rendszerint az is gondot szokott okozni.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
BITBOYS
addikt
(#69519) monstre Államat kerestem
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Interstellar Finale Scene Filmed Without Special Effects nem gondoltam volna..
-
Enton
addikt
válasz #54715584 #69519 üzenetére
Mutatós darab lenne, de sztorit kitalálni mögé meg mindezt így filmrevinni már nem biztos, hogy sikerülne.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Vasinger!
nagyúr
Star Wars fanatikusokhoz szólnék egy kicsit. Melyik verziót lenne érdemes megnézni a filmből? Megnézném az összes részt eredeti nyelven, de nem tudom melyik verziót "vegyem" meg. Van ugye a felújított, extended stb. Mit ajánlotok?
-
emiki6
veterán
Leharcolt oroszlánok
Még régebben láttam a tv-ben, nem volt rossz film. Egy könyed, néhol meseszerű, jópofa és tanulságos kis film. Ha valaki ráér nyugodtan megnézheti.
Dreamcatcher
Ezt évekkel ezelőtt láttam szintén a tv-ben, de ez már egy igazi wtf film. Elsősorban talán "ufós" sci-fi, de kicsit szuperhősös is. Nem olyan rossz, mint aminek hangzik. Szerintem sok benne az "eredeti ötlet". Mind az idegenek, mind a "szuperképességek" eltérnek a megszokottól. Nagyon érdekes és nagyon fura/szokatlan, de semmiképp sem rossz. Ezt szintén csak azoknak ajánlanám, akik "ráérnek" megnézni egy nem kiemelkedő, de különleges (és wtf) filmet.
(A címnek lényegében köze nincs a filmhez, olyan, mintha Table lenne a cím, csak mert van benne egy asztal...)Azért írtam le ezeket, mert számomra felejthetetlenek. Hogy miért, azt nem tudom, egyszerűen helyet kaptak az emlékeim közt.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
gerii
addikt
válasz emiki6 #69526 üzenetére
A Dreamcatcher a Stephen King regény alapján készült, a könyvben értelmesen vannak leírva a dolgok, a film egy nagyon megkurtított változata a történetnek, sajnos nem sikerült túl jóra, de mai napig kedvencem. Az idegenek elleni harc egy érdekes változatát jeleníti meg, nem szokványos klisés sz@r az biztos.
-
félisten
Későn vettem észre, de azért vátáfáááák!? Asimov cuccainak közelébe sem nagyon kéne Nolant engedni.. még ifjabb, értékelhetőbb korában sem, nemhogy mostanában.
Amúgy Asimov szerintem (néhány kisebb novellától eltekintve) elég nehezen filmesíthető író..
Btw, ez remélem mindenkinek megvan. -
addikt
Tudtok mondani jó akciódús filmet, ami viszonylag mostani, nyilván nem a legfelkapottakra gondolok, hanem ami talán elkerülhette a figyelmemet ?
Köszi előre is. -
-
mayday00
őstag
Nem tom, h vót e már.
Captain America: Civil War | Comic-con Teaser Trailer"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Dilikutya
félisten
válasz Vasinger! #69525 üzenetére
Csak az eredeti moziváltozat. Az új trilógiából nincs bővített, a régiből van, de nem jó. Megöli a hangulatát, ráadásul karaktereket cserélnek ki bénán az új trilógiabeli megfelelőjükre egyes jelenetekben. És az eredetiben megkapod a helyes választ arra, hogy ki lőtt először.
-
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
james001
veterán
válasz mayday00 #69541 üzenetére
Ez eléggé fake. Avengers 2 meg Winter Soldier bevágások vannak benne,egyedül a Crossbones rész tűnik valóságosnak. Én egyelőre ennek nem hiszek,hisz nem rég az Avengers 2-s Spider Man-es stáblistás jelenettel is megszívattak.
Szerk.: Ja és amúgy Comic Con csak júliusban lesz...
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Egy regebbi vigjatek (talan kicsit parodia is?) filmet keresek, nehany resz ami meg remlik:
Az elejen a foszereplo lany fekszik az agyaban es tv nezes kozben elokapja a vibratort kozben jon az ocsi, fater meg nagyszulok, hogy felkoszontsek szuletesnapja alkalmabol. Ami meg remlik, hogy jo csajt akarnak belole csinalni ami annyibol allt, hogy ki engedik a hajat illetve le vettek rola a szemuvegetTalan valakinek beugrik...elore is koszonom a segitseget!
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Android szakmai topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest