Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Pitterix
őstag
válasz Tibiajax #69642 üzenetére
Ne aggódj, valahogy engem sem csigázott fel még a trélere sem.
Valószínű itthon megnézem, de sokat egyáltalán nem várok tőle. Pedig az első annak idején
Főleg, hogy éltem-haltam a dinókért.
Ahogy most a 3 éves unokaöcsém.(#69645) orichalcos: ezzel mi a baj?! Hitman ügynök lőjön halomra mindenkit, azt jóvan.Vagy nem így van?
(#69649) orichalcos: Na ez érdekel.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
spammer
veterán
A CGI nem tűnik túl jónak, illetve kíváncsi leszek, hogy a nyomasztó, vészjósló hangulatból mennyit tudnak átadni. De ha kint lesz, szerintem lecsekkolom, mert az anime nagyon tetszett (kivéve az évad második felének a főcíme, mert az szar lett, kár volt lecserélni az első verziót). És azért az anime folytatása is jöhetne már.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
PuMbA
titán
Honest Trailers - Terminator 2: Judgment Day, benne 3mp SPOILERes Terminator: Genisys rész, mert a film trailerében nem figyeltek
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Érdekes.
Reméljük a legjobbakat.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
válasz callmeakos #69658 üzenetére
Jaja én is így vagyok vele.
Nem írom le még így látatlanban elsőre a csávót sem se a filmet. Várjuk ki a végét.
Remélem jól összehozza a Marvel az új Pókit.
Mondjuk azt kicsit sajnálom, hogy a Garfield-os nem lett befejezve, de reméljük majd ez kárpótol minket.Nah meg kíváncsi vagyok, hogy mekkora szerepe lesz a AK3-ban, mert már azt is olvastam, hogy lehet csak egy cameo szerepe lesz, pár másodperc.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
gyuromoj
veterán
Ami a Pókember casting mögött van:
Pókember szerepére az első körben kb 1500 színészt néztek át. Ezt a kört a Marvel casting felelőse Sarah Finn szűkítette le hatra:
Tom Holland, Asa Butterfield, Judah Lewis, Matthew Lintz, Charlie Plummer és Charlie Rowe.
Mindeegyik színésznek voltak közös teszt jelenetei Robert Downey Jr-al, hogy kiderítsék melyikük tudna jól együtt dolgozni a Bosszúállókkal.
Az utolsó körben amikor is márcsak Holland és Rowe voltak akkor már Chris Evans-el voltak közös teszt jeleneteik.
A végeredményt pedig tudjuk.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
spiky03
veterán
válasz callmeakos #69660 üzenetére
Hát igen.
A képregényt olvastam meg is van mind a két rész.Igaz a Pókemberes részből csak 2 rész van meg...
@(#69661) gyuromoj
Fentebb linkeltem.
Igaz az 1500 nem volt benne.[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
callmeakos
veterán
Azon jár az agyam hogy hogy mehettem el emellett az Inside Out mellett? Még akkor sem lettem kíváncsibb mikor láttam ezt a sok pozitív kritikát, csak most, hogy megnéztem ezt a trailert. Ez nagyon jól néz ki
Ez pedig mi az isten? Miféle crosspromo ez?
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
LOTR
addikt
válasz snecy20 #69636 üzenetére
van egy másik topikkedvenc is, nem sokkal régebbi, ami úgy látom már magyar címet is kapott:
Ink - Ha nem jön az édes álom (2009)a napokban megnéztem Jamin Winans harmadik filmjét is (az elsőt sajnos még nem, a 11:59-nek felirat nélkül nem akartam nekiállni, ha valaki tud hozzá, ne tartsa magában)
The Frame (2014)
Kezdeném egyből azzal, ami nem tetszett. Az operatőr nem a rendező volt, viszont a vágó igen és az elején voltak gyors jelenetek és túl rövid vágások, amiket nem tudom, hogy ilyen Blöff-szerűen akart megvalósítani, de olyan gyorsak voltak, hogy én nem tudtam követni, és sokszor meg kellett állítanom, vagy visszapörgetni, hogy mégis mi történt. Habár nem értek hozzá, de ez amatőr hibának tűnik, de az is lehet, hogy szándékos volt, csak akkor meg nem értem, hogy miért kellett ez, még ha nem is voltak olyan fontos momentumok így megoldva. (ez lehet más számára nem is tűnne fel így, tehát egyéni véleményem)Szerintem összességében gyengébb, mint az Ink, viszont ott túl magasra került a léc, tehát így inkább nem is hasonlítom össze.
A zene ismét nagyon jó, ehhez biztosan nagyon ért Winans.
A szinte ismeretlen szereplők megint csak teljesen rendben vannak, sőt jók is.
A szürreális jelenetek, dolgok, megoldások nekem kimondottan nagyon tetszettek.A film történetét most viszont nem tudom hova tenni. Azt gondolom, hogy értem, de az is lehet, hogy nem. Még elgondolkodni sem tudok rajta, mert nem tudom, hogy min kellene.
Tehát ez most számomra felemásra sikerült. Igazi negatívumot nem is tudok felhozni, csak apróságokat. Aki szereti az elvontabb filmeket, annak mindenképpen megér egy próbát, de aki egy Ink szintű "meglepetést" vár, az lehet csalódni fog.Az mindenképpen nagy pozitívum, hogy van egy ilyen fiatal, lelkes csapat, akik készítik ezeket a független, műfajilag szinte behatárolhatatlan filmeket. Reméljük, hogy nem kell ismét 4-5 évet várni a következő mozifilmjükre.
One Ring to rule them all
-
callmeakos
veterán
Ex Machina
Nnna ezt a filmet régóta szerettem volna pótolni, meg is tettem. Azt nem mondanám hogy csalódott vagyok, de a hajam se tettem le. Egyrészt a felvezetés veszett hosszú, ráadásul a film hosszához képest. Másrészt, ehhez a mesterséges intelligencia dologhoz annyi pluszt nem adott hozzá. Régóta tudjuk hogy ha baszakodunk egy ilyen lénnyel, akkor az ellenünk fordul. És jé, csak nem ez történt itt is? Nem azt mondom hogy nem élveztem a filmet, mert a hangulata teljesen jó volt. Az interjúk szerintem kellően mélyek voltak, és bizony mikor Ava kérdezgette az arcot, reflexből válaszoltam és naná hogy 90%-ban ellenkezőt válaszoltam
Volt pár jó csavar mint például , ez meglepett, de a végét annyira lehettet látni hogy jön, ráadásul így, hogy e felett nem lehet szemet hunyni.amikor kiderül hogy a srác csak egy eszköz Ava számára
És nem mellesleg ez a Caleb gyerek folyamatosan az agyamra ment. Meg is érdemelte amit kapott, ami nem mellesleg .rosszabb mint amit Nathan kapott a kínai droidtól.
És az a jelenet, amikor Ava felöltözik. Nem, azt egyszerűen nem tudom hova tenni, hogy azt mért, ráadásul ilyen hosszan?6/10
All→M8
-
Komplikato
veterán
válasz callmeakos #69675 üzenetére
Csak egy kérdésem van, mert szinte összes Ex Machina értékelésben ezt írják.
Miből gondolod, hogy Caleb ki lett használva?Ha így van, akkor Ava miért kérdezte meg tőle, hogy marad e? Ráadásul te is írod, hogy tök sokáig öltözött, Calebnek meg eszébe nem volt kimenni közben sem? "Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
callmeakos
veterán
válasz Komplikato #69676 üzenetére
Hogy ment volna ki? Nem volt nála Nathan kártyája. Az pedig kell hogy kijusson, Azért lett kihasználva mert egyrészt nem azért volt ott amiért eleve ment. Ez egy dolog. De a másik hogy tudta hogy valami nem stimmel, azért akarta kiszöktetni Avat is. Azt nem tudta hogy még az áram szünet alatt is figyelve van, és ennek ellenére megváltoztatta az algoritmust. Ava meg szerintem csak azért kérdezte meg hogy megy e vele, mert szerintem biztosra akart menni hogy kijusson. Hiszen ha már egy mesterséges intelligenciáról beszélünk, akkor feltételezhetjük hogy gondolkodhatott így is. Azt mondjuk rohadtul nem értem, hogy a szarba lehetett csak egyetlen egy kártya az egész kicseszett létesítményben? Mi van ha elhagyja a kártyát Natha n? Akkor úgy jár mint a csávó? Lol. [ Szerkesztve ]
All→M8
-
Komplikato
veterán
válasz callmeakos #69677 üzenetére
Mondjuk a gond az, hogy ...
Nem azt kérdezte vele megy, hanem azt kérdezte, hogy marad. És Caleb volt olyan hülye, hogy IGEN-t mondott erre a kérdésre. Részletkérdés, hogy a párbeszéd a hülye magyar szinkronban véletlenül pont fordítva van.
Az is ide tartozik, hogy Ava pontosan tudta, hogy a főnök azért jelenhetet meg őt kinyírni, mert Caleb köpött.[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
callmeakos
veterán
-
törölt tag
válasz ígyvanferi #69679 üzenetére
-
törölt tag
válasz radi8tor #69682 üzenetére
Hát nem tudom. 1 short + 2 film jön idén. A 2 film sztorija érdekes. Sci-fi, mistery.
Valaki biztosan nyomogatja helyette a gombokat, de nem értem még a logikát emögött, hogy személyes profilról ismerősöket gyűjt.A biztonság kedvéért futtattam egy vírusellenőrzést.
szerk: úgy kezdődik a neve, hogy Christopher
Lehet így terjeszti magát, hogy ingyen marketingel?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Paranormal Activity : The Ghost Dimension
október.. 3d..
-
félisten
-
aizen92
addikt
Figyu, sokan meg se kérdezik a képregényes bulvár szenny érdekli-e a topiclakókat, mégis be rakjuk szóval minden jöhet, ami film. Nem hollywoodfilmvilág(+brit) a topic neve, többen csak örülünk ha európai/ázsiai filmajánlók,vélemények érkeznek!
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
addikt
Skandináv:
Az eredeti, de bővített Millenium-trilógia
Fejvadászok (Hodejegerne) (krimi, Jo Nesbo)
Kvinden i Buret (The Woman in the Cage aka The Keeper of Lost Causes) (krimi)
Fácángyilkosok (Fasandraeberne) (krimi, előző "folytatása", Q-ügyosztály)
Dead Snow 1-2 (trancsírhorror-vígjáték)Spanyol:
Időbűnök (Timecrimes) (sci-fi, thriller(?) )
Intacto (thriller)Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Dilikutya
félisten
Még pár éve láttam, morbid humorú dán vígjáték. Még aktualitása is van, mivel Ádám közmunkás.
Aki még nem látta, érdemes pótolnia. Viccesnek vicces film, de van mélyebb értelme is.Sztori (nincs benne spoiler szerintem):
A neonáci Ádámot három hónap közmunkára ítéli a bíróság, amit egy isten háta mögötti plébánián, a jó lelkű Iván pap kisközösségében kell letöltenie. A furcsa figurákból álló kommuna izgatottan fogadja a jövevényt. Ádám feladata az lesz, hogy a templom kertjében álló almafa gyümölcseiből készítsen pitét a társaságnak. Ám az almafa termése ki van téve a madarak és a kukacok támadásainak, ráadásul villám is sújtja. Iván számára ettől fogva minden világos, az elvégzendő munkán keresztül a Sátán teszi próbára mindannyiukat. Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
pohár
félisten
válasz callmeakos #69695 üzenetére
én itthon néztem meg, rohadt jókat nevettem rajta
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
cyberkind
félisten
A Warner durva bejelentésekkel jön majd a Comic Conon. Elvileg most az szivárgott ki, hogy Chris Pine lesz Hal Jordan a Green Lantern rebootban. Sőt, már a Justice Leage filmben is szerepelni fog, hiszen azzal a casttal közösen jelenthetik be.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest