Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
addikt
-
Nandinagy
addikt
[link]
Közben kijött egy 2v2 ahol már láttam cseleket. Ball roll+scoop turn,elastico meg jó pár még.... Így kicsit megnyugodtam mert nem tűntek vészesen lassúnak#147everest140
Ezt már leírták előttem de igen tom mozgatta19 óta már létezik ez a lehetőség is. Bár csak akkor ajánlatos használni ha ügyes vagy benne.
-
toxicjew
addikt
válasz
everest140 #147 üzenetére
Mert Tom mozgatta
Tekkz is megjegyzi utána, hogy "nice keeper movement".
-
everest140
tag
válasz
Nandinagy #145 üzenetére
Kapusok borzalmasan mozognak ha nézted a videót van 1 jelenet (10 perc 22mp) amikor a kapus hátrafele megy a kapu belsejébe ráadásul ellentétes irányba a kapufához csak úgy random, úgy hogy Mbappé a másik irányból jön, a srác is kérdezi hol a kapus? Esélye nem volt odaérni, de minek mászott el a kapus ilyen hülye helyre?
-
Nandinagy
addikt
Nem tudom még. Telekomtól próbálok szerezni szerz.hosszabbítással egybekötve(haverom ott dolgozik szóval ő nézegeti). De mondtam neki, hogy ha 2 héten belül nem jön össze akkor rendelek egyet onnan ahol kapható. Media Marktnál is volt hét közepén meg talán Notebooknál is.
Egyébként az emberek lassan állnak át a ps5-re szóval mindenképp ott érdemesebb. Már csak az újítások miatt is. -
Nandinagy
addikt
válasz
everest140 #139 üzenetére
A játékmenet pont, hogy teljesen más. Konkrétan az animációk olyan szinten lassúak, hogy a cseleknek nincsen értelme. Itt adódik a kérdés, hogy a védelmet hogy fogjuk áttörni? Egyébként a játékosok mozgása meg tolódása hátul javult az előző évekhez képest. Más kérdés, hogy van-e szükség még jobb AI defre...
A rengteg új kapusanimációból annyit láttam, hogy máshogy vetődve nem védett lófaszt sem
Az az egy nyugtat, hogy azért itt mégis csak a világon 2 top10-es játékos játszott tehát azért a védekezést ennyire nem lesz nehéz áttörni. De ha ez a tekerős marhaság lesz, az ugyanaz mint a 19 elején.Azt amúgy nem tudom, hogy a hipermotionnél mit vártatok. Realisztikusabb animációk vannak lövésnél,passznál,labdaátvételnél aztán kb ennyi. Bár itt azt a two touch systemet nem láttam de majd úgyis kiderül mik lesznek.
Előbb trialt fogok játszani addig nem rendelem elő.
-
everest140
tag
válasz
Nandinagy #137 üzenetére
Én is megnéztem a tegnapi beta videót. Sajnos csalódtam a játékmenet ugyanaz, mint a 21-ben de tényleg mindenben, nem lehet említésre való különbséget észre venni.
A bejátszásoknál szebb lett a játék grafikája, közeli felvételeken jobban néznek ki a játékosok, animációk, de amikor a felülnézetes gameplay megy semmi változás. Érdemes egymás mellé tenni a 2 képet és úgy nézni a különbséget, nagyon durván ugyanaz lesz (mozgások, labda, kapus, passz, lövés).Tényleg minden évben ugyanazt adják ki a játékosadatbázissal frissítve. De hát "ÍÉ szportsz", viszik mint a cukrot a világ minden táján. A fejlesztők átírnak 15-20 sor kódot a tavalyiból és eladják hypermotion ultra modern fifa címszó alatt és dől a pénz.
Ez az igazi biznisz, nem az amikor a fejlesztőcsapat évekig dolgozik 1 darab játékon mire kiadható állapotba kerül.
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Nandinagy #137 üzenetére
Az hagyján, hogy lassú, ez nem fog sokaig tartani, tudjuk jól. De... Hol a HyperMotion? Én az égvilágon semmi különbséget nem vettem észre, elképesztően kellemetlen volt végig nézni a végén ezt a fejlesztők vs. játékosok közötti Q&A részt... Kiemelnek olyan részleteket, amiről aztán be is vágnak felvételt, a néző meg nagyítóval keresi a különbséget.
Nevetséges, ezért csak és kizárólag az ad pénzt, aki nem tud FUT nélkül élni, máskülönben 99%-ban, ugyan az mint a 21. Nevetséges.
-
Nandinagy
addikt
Ez a játék siralmas
Most volt bemutató Tekkz vs Hashtag Tom.
Nincs skill a játékban. A 90 perc alatt 2 db cselt láttam: heal to heal + shoot cancel.
Tom ugyanonnan lőtt 2 gólt, kb. 25ről tekerésből a hosszúba ráadásul egy Sterlingel meg Bruno F.-el talán.... Örülök, hogy nem rendeltem elő mert a trialig nem is fogom.
A játék meg iszonyat lassú. -
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #135 üzenetére
Tiszteletem az Úrnak!
Warzone.
A game igényt csillapítja, kevesebb idegeskedéssel, idővel és pénzzel.
De néha jövök olvasgatni.
-
Mrguba
őstag
Kivi leszek erre
-
Geradossz
aktív tag
Engem az ikonok jobban érdekelnének már, de elég nagy csend van ezzel kapcsolatba, lehet nem lesznek újak?
-
TrueGooner
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #126 üzenetére
Bíztató, hogy elméletileg ez egy ingame footage, tehát tényleg így néz ki, nem CGI... Jó lenneátni belőle gameplayt. Twitteren bekövetve.
-
LendvaiFeri1
addikt
Ez sem lesz gyenge.
-
Woodslave
félisten
válasz
TrueGooner #123 üzenetére
olvasgattam pár kommentet twitteren. Kb. a futbin kapus kommentekhez hasonlít.
1.qrva jó, sokkal jobb a legjobb
2. qrva xar, rosszabb mint a 21
3. xar ugyanaz mint a 21stb
-
d3tox1c
senior tag
válasz
TrueGooner #111 üzenetére
Hát én nem tudom.
Nagyon szerettem a pes-t, bele untam.
A fifa 21 nekem jobban bejön majdnem minden téren, kivéve 1-2 dolog.
Gameplay(igen, nyilván a legfontosabb, ebben a pes-t nem hiszem hogy utol éri a fifa)
Kapus (pes-ben is idióta sokszor, na de a fifa, ezt is tudja uberelni 😂)
Gólok száma (mióta probalgatom a fifat, 0-0 még nem volt egy meccs sem, de talán döntetlen sem)
Nekem youtube videók alapján bejön az új fifa, nyilván állítgatni kell rajta majd, meg nyilván nem is venném meg rögtön az elején,PES meg úgyis ingyen lesz,szóval majd csak kiderül.
Közben meg lehet a konami hülyített itt mindenkit, és olyat letesz elénk,ami még sose volt 🤷♂️ -
eM'82
addikt
válasz
Woodslave #118 üzenetére
Offline draft sok időt venne el a 10 ora early-ből. Nem tudom promo lesz-e induláskor. Közvetlen rajtkor nincs, de most a pontok miatt lehetne. Én simán csak eldurrantanám rajtkor. Hátha jön egy jó rare gold játékos... Vagy úgyse jön :).
Early után én majd karikor szállok be a buliba. Addigra akciós lesz a scriptelt fosch. -
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy #117 üzenetére
jó és olyan ami nem egy középkori kínzásra hasonlít?
de ez tényleg nem rossz. Online kizárva, mert főleg az elején kizárt hogy egynél többet nyerjek de még az is kérdéses. Bár lehet úgy is jobb mert most általában nullánál vagy draft pack vagy silver - gold - gold volt...
-
Woodslave
félisten
beírok már ide hogy meglegyen oldalt.
Elolvastam eddig a beírásokat én se várok sokat, de valahogy a tavalyi kihagyás után hiányzott. Az ára meg ahhoz képest, hogy gyakorlatilag minden nap játszok vele 2-3 órát egy éven keresztül még olcsónak is mondható
Persze nem olyan mint egy lemezes AAA játék ami ok hogy drága de legalább eladható, mert mire ezt eladnád nem ér semmit.
Lehetne majd beszélgetni a legoptimálisabb kezdésről. EA Play 10ra, early, applikációban baxakodás, esetleg akinek van a 4600 fifa pont legjobb felhasználása.
Ez utóbbi nekem a nagy kérdés. Várni valami promót vagy elpattintani gold pakkokra.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Geradossz #114 üzenetére
Nem feltétlenül játszanak más verzióval versenyeken. Általában azzal a verzióval nyomják az adott versenyt ami még akkor volt mikor a selejtező volt. Ugye attól függetlenül a következő selejtező már az aktuális verzió lesz.
Annyira nem hülyeség ha belegondolsz, hogy ha Frankfurtban van egy szerver akkor egy 50kmre élő embernek mennyivel gyorsabban elér a szerverig a gombnyomása mint egy 1500 km-re élőnek. Ezt kilehet kiszübölni ha gerinchálózatra csatlakozol meg hasonló dolgokkal.
De alapvetően az offline versenyek a legbiztosabbak ilyen szempontból mert ott nincs ilyen. -
Geradossz
aktív tag
válasz
Nandinagy #113 üzenetére
"Minél közelebb laksz a szerverhez annál jobban működik az AI védekezés+block."
Ez szerintem hülyeség, de ha így van, akkor meg megint nem csak esport, hanem közellakók gyülekezete.
A versenyre a játékosok ebből a verzióbol jutnak ki, eldönti a gép kit hagy nyerni az adott meccsen, ennyi a lényeg, pont ezekkel a blokokkal és kapus védekezésekkel.
Nem véletlen játszanak más verzióval a rendes versenyeken.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Geradossz #112 üzenetére
Azért ez nem így működik.
Egy elite szint felett senki nem jobb a másiknál
Tekintve,hogy van kb. 2000 verified játékos a világon de versenyre a legtöbbször ugyanaz a 64 vagy 128 ember jut és ki a döntőbe is a legtöbbször ugyanaz a 4 kerül be vannak a jobbak között is jobbak.Egyébként ez az autoblock meg védekezés cucc mindig az elején a legéletképesebb és fokozatosan húzzák fel az AI defenset. Az első 2-3-4 patchban mindig benne van, hogy nerfelik ezt meg azt és húzzák fel az ai defenset.
Minél közelebb laksz a szerverhez annál jobban működik az AI védekezés+block.A kapust már lehet mozgatni,kihívni. A player lock meg creative runnal már a játékosokat is tudod mozgatni szóval ha nem is egyszerre 11 embert de párat tudsz irányítani.
Egyébként itt nem is az a fő probléma, hogy nem lehet 11-t irányítani hanem, hogy idiótán viselkednek azok akiket nem irányítasz.
Mondok egy példát: Ha alapvonalról cselezel befelé/az ellenfél cselez befelé akkor ha megfigyeled a védőd/támadód fogja és beszalad a kapuba. Emiatt támadásnál nincs passz opciód védekezésnél meg nincsen kire váltanod ami miatt gólt kapsz.
Ez tavaly vagy tavaly előtt nem volt jelen a játékban tehát világos, hogy elrontottak valamit. -
Geradossz
aktív tag
-
TrueGooner
senior tag
Ne temess előre olyan dolgot, amiről eddig semmi konkrétumot nem láttál. 25.-én kiderül mit tud a PES. Nincsenek jó előjelek, de tényként kezelni, hogy visszafejlődés lesz, az szerintem buta dolog.
Várd ki a végét (én is azt teszem), aztán ha tudunk konkrétumokat, akkor lehet dönteni melyik játék mellett tesszük le a voksunkat.
Személyszerint kizártnak tartom, hogy az első trailer konzolos grafika lett volna a PES-nél. Tévedek? Lehet, de lehet, hogy nem. Csak várj, és ha szereted a PES-t, ne temesd (még ne).
-
Nandinagy
addikt
válasz
Geradossz #107 üzenetére
Az a baj vele, hogy következetlen. Valamikor az ellenfélnek bárhol áll a védője és bárhova lövöd a labdát az blokkolva lesz. Akár úgyis, hogy 1.90 magasra felrúg a védő akár úgy, hogy hiába húzod üres kapuban a rövidbe ha a védő a hosszúban áll akkor a játékos mindenképp odarúgja a labdát. A másik oldalon meg van olyan, hogy ott állsz előtte és akkor is átmegy minden labda a védőn. Valamikor 3 védőn is. Ezt szépen lelehet bontani meccsekre egyébként.
Rhair
Tessék?Az összes eddigi fifa az első 2 hónapban volt a legjobb aztán szétkúrták patchekkel. Ha már a beta is szar mit várjunk a játéktól? Tavaly dicsérték a játékot a beta után az emberek aztán november közepe felé szétvágták a játékot. A 20 szintén hasonló volt.
Most már mindenki szétoltja a betat. Várjunk jó játékot? Kétlem, hogy fordított eset lenne az előző évekhez képest.
Egyébként én még nem rendeltem elő a játékot és eléggé bizonytalan is vagyok attól amit azoktól hallottam akik kaptak beta kulcsot. -
Geradossz
aktív tag
Én ezt az autoblokk hisztit nem ertem… mit kene csinalnia a jatekosnak ha ott van a labda elott? Ugorjon el előle vagy mi?
-
Nandinagy
addikt
válasz
MarioAna #102 üzenetére
Nekem spanom verified így kapott betat de ő egyáltalán nem volt elragadtatva a játéktól..
Sőt mikor 1-2 profi twitterét olvastam a legtöbb azt írta, hogy a 22 beta után a 21 felüdülés.
A skill moveok levannak butítva és nagyon lassan csinálják. Az 5 védő még metább mint idén, mert az ai defense sokkal jobb(vicces leírni a 21 után, hogy lehet még rosszabb)
Az auto block továbbra is a játék része.
Idén ugye az R1+háromszög ment orrba-szájba, a 22ben meg az R1+négyzet.
A beadások meg ívelgetések tényleg nagyon meták. -
d3tox1c
senior tag
válasz
MarioAna #102 üzenetére
Én épp az efootball-ról fogok nagy valószínűség szerint váltani a fifa-ra.
Az utóbbi 4 évben csak pes-el játszottam, fifa max próba.
Nem vagyok online gamer jobban szeretek offline szezont játszani.
Egyenlőre (saját beállításokkal,szinte minden manuális) jobban tetszik a fifa mint a pes.
Igen,a gameplay veri a fifat,de ennyi.
De ez a gameplay egy idő után hihetetlen unalmas lesz,a többi tartalom nélkül, ami a fifaban megvan.
De lehet ez csak az "újdonság" ereje, és pár hét mulva nem ilyen véleményen leszek, de egyenlőre jól elvagyok a 21-el,es kíváncsian várom a 22-t.
A pes viszont hatalmas vissza fejlődés lesz, a legnagyobb bánatomra :( -
toxicjew
addikt
Ez a játék 2 dolog miatt biztosan nem lesz jó még egy darabig. Frostbite motor és a szerverek. Amíg ez a 2 nem változik, addig teljesen felesleges bármit várni a játéktól. Lehet trailereket nézni meg beta videókat (ahol nem is egymás ellen játszanak, szóval közel se kapod meg azt az élményt, mint Futban) de nincs értelme. Már most olvasom egyébként, hogy ez lesz a legjobb Fifa ever
Nem akarok party pooper lenni, meg mindenáron fikázni a játékot, de ez is ugyanaz a shitfest lesz, mint az előző vagy az azelőtti vagy azelőtti... Nem szabad elvárásokkal nekiindulni a játéknak, mert csak csalódni fogunk.
-
MarioAna
senior tag
Néztem egy srác youtube streamjeit a napokban, liveban tolta a FUT22 betát. Volt fent 3 5+órás videója is múlt héten, de azóta már nem találom a csatornáját sem, gondolom megkapta a banját - főleg, hogy azzal hencegett, hogy 19-20 bétát is tolta fel liveban. Xsytre vagy Xstyre, valami ilyesmi volt a gyerek neve.
A hosszú passzoknak szebb az íve és távoli lövések látványosabbak, illetve a szerelések nem pattannak vissza olyan gyakran a támadóra, de ezt leszámítva a gameplay 1-1-ben a FIFA 21-é. Nagyon picit más a fizika és talán lassabbnak tűnik maga a mozgás, de ne feledjük itt főleg sima gold lapokkal van a videó, alapból ugye sokkal kevésbé vannak még felturbózva.
Ugyanaz a korcsolya-szerű mozgás, ahol a labda szó szerint ragad a lábhoz, zéró momentum figyelembe vétellel - értsd teljes sebességből bármikor bármilyen irányba váltás azonnal. A pass lockokkal már most probléma volt, sokszor ment rossz embernek, ez a semi-assisted beadás meg nem jelent semmit, az izomból belőtt labda kapáslövés volt a gólok nagy része amit láttam (driven cross vagy melyik). Az új labdafizika a sima passzoknál nem tűnik fel, borzasztó gyors ping-pong volt már most a rövidpasszos játék. Több új animáció van, ez a több-touch labdaátvételből fordulás OP-nak túnik, illetve a labdaátvételes skillek már a betában abused volt.
A Hypermotiont én direkt kerestem, de nem nagyon láttam a nem vonalban helyezkedő alakzatokat. A játékosok ugyan kérik a labdát, gyakorlatilag az autó területre futások kezdetékre bescripteltek egy kézemelés animációt.
A kapusok elég jól el lettek találva, de majd megpatchelik őket amikor a rajtnál lesz nagy sírás, hogy mindent is megfognak.
A grafikát hagyjuk, egyedül a replayeknél a közelítéseknél vesszük majd észre esetleges változást, ha szebb lenne mint az előző.
Skill moveok nélkül esélytelen lesz 1-1 párharcot megnyerni, a 80 spd alatti játékosok megint használhatatlanok lesznek, annyival gyorsabbak már most a támadók, hogy 4-5 gól meccsenként a minimum amit lőni/kapni fogsz online, mert lehetetlen védekezni. Mivel sebességtől nagyon fognak fosni emiatt ugyanaz a drop back depth 1 fesztivál lesz szerintem nagyrészt, mint ami 20-ban volt.
Legalábbis az a béta alapján, kb 3-4 órát biztosan néztem, nagyon bízok benne, hogy az eFootball mutat valami alternatívát.
-
Jakesz
addikt
válasz
TrueGooner #100 üzenetére
A mozgás mintha valamivel smooth-abb lenne, de lehet, hogy csak placebo, mert az agyam rááll a hypermotion-re
De ne feledjük, hogy ez még csak beta, a megjelenésig azért még van vissza idő jócskán, meg hát a megjelenés utáni hónapokban is biztos fognak mit patchelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest