Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #4971 üzenetére
A héten vadásztam Adan es Savicot 900-1000 között... Köszi EA!
-
sz_abika
addikt
válasz
chelseafan94 #4921 üzenetére
Ez. Miféle kártya design?
-
sz_abika
addikt
En egész jol el vagyok. A meccsek jok, jonnek a golok, van tempó, élet a mozdulatokban, csak az a kurva lövés ami miatt magzatpozban sírok percekig mialatt a kapus kisetal a kirugashoz. A driven shotok mellé es kapufara lövése, valamint a kipattano labdak vilagtalan ellovese miatt vagyok gypk ki
-
sz_abika
addikt
A timing meterhez is hozzanyultak, rovidebb lett az ablak, sok late lovesem van. Bar Parolo igy is felteszi a pokhaloba
-
sz_abika
addikt
Az az érzés mikor IF... Angol zaszlo.... Majd 76os rating
-
sz_abika
addikt
En ittam sokat vagy felgyorsult a jateknenet es vegre lehet futni🤔
-
sz_abika
addikt
válasz
KaksziLajos #4539 üzenetére
Én használatra vettem hunterrel 145 körül még múlt héten, de amikor megláttam hogy 230ért elpasszolható, akkor inkább elengettem
175 most az alja PSen.
-
sz_abika
addikt
YESYESYES
HIgany nem kapott IFet én meg eladtam a hype tetején az OTWt
Kedden meg eladom a frissen vett gold Immobilet és az emelkedett árából meg az OTW nyereségből visszaveszem az OTW lapot majd(érdekes amúgy hogy annak ellenére sem jött neki, hogy a szokásos 3 Calcios helyett 4 IFt kapott a liga)
-
-
sz_abika
addikt
Na én úgy döntöttem, hogy back2back nem fog Milanos IF lapot kapni, így eladtam Higanyt +100kilóért a hypeban.
Így viszont nincs csatárom, ami 4-5-1ben igen problémás
Akad a stócban egy CL Mandzu, Belotti, vagy kispadról Musa jöhet szóba, illetve OTW Verdin gondolkodom halottszemmel. Nem tudom hogy akarok e költeni csatárra, Serie A elég gyér felhozatal.
-
sz_abika
addikt
Az a jo a hétvégi WL helyetti folyamatos WLezesben hogy igy egesz heten idegallapotban van az ember es orditozhat strokeig az idióta dolgok miatt amit az EA gameplaynek hiv. Nincs pihi, folyamatosan 1-1bananhej van csak.
Pl a kipattano ures kapura... Mi a kékerest nyomjak a passzon kivul h ne a vilagba rugja? 1v1 is a kapus fog mindent. Csak a driven finesse...
-
sz_abika
addikt
Én hétvégén nem voltam itthon, de így is mérföldkőhöz jutottam.
Napi loginos gold reward packból egy használható IF lap Suso személyében.
-
sz_abika
addikt
Bár én bőven nem költöttem a csapatra, hanem félretettem igazából ami jónak látszott, de ezzel a perfect timinggal olyan emberekkel is lehet végre gólt lőni, akik életképtelenek voltak korábban.
4-2-3-1ből rendszeresen tömörülés lesz és így egy vonallal hátrébb kell rálőni távolról, Parolo és Allan pedig olyanokat kanyarítanak, amikre korábban nem is gondoltam volna. Megfontolandó hogy Finishert adok rájuk, mert Luiz Albertot sokszor annyira beszorítják hogy nincs időm lőni vele / blokkolják.
-
sz_abika
addikt
Miert jok ezek a kékek? OtW lapok vagy mi?
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #3282 üzenetére
Ennek ellenére tegnap láttam az SBben a top 100 emblémát hogy közeledek hozzá...jóérzés volt így este
-
sz_abika
addikt
Na némi rage, bár már nem frissiben, még tegnap fogalmazódott meg bennem, némiképpen az MTK stadionban történt Q&A hatására, ahol jó irányba mozdult el a játék az általános vélemény szerint.
Leginkább érthetetlen irányba mozdult el a játék, az új contenten kívül semmi jó nem történt.- Sebesség: sokan szeretik, hogy már a tróget 60as védőkkel utol lehet érni egy 90es Rashfordot. Valóban remek, de hogy az első mozdulatoknak OLYAN sebességük van, hogy elképesztő. A gyorsulás lett az új sprint speed, elképesztően idiótává téve a játék dinamikáját. Egy elveszett labdára teleport sebességgel ugrik rá mindenki mintha a reaction+acceleration helyett inkább reaction X acc lenne az új sebesség képlet.
De ugyanez igaz a labdasebességre. Egy blokkolt passz a középkörből, ugyanúgy képes hipersebességgel kipattani az oldalvonalon.
- Labdafizika: minden ami az aktív játékosodon 20 méterrel túl van az mocsár és instant megáll a labda, de lehet hogy NB4esBéla is úgy rúgja meg a labdát, hogy snookeresen visszafelé pörög a labda, hogy ne guruljon el. Tudatosan. Középpályás tömörülés és az új 50-50 rendszer mellett, úgy pattog a labda embereink között, mint a flippergolyó. Ha viszont 25ről max power rárúgod, a védőről nem hogy elpattan, de még a lábához ragadva indítani is tudja a kontrát.
- Passz: Bejött az RNG, 10 passzből 1-2-3 biztosan mellé megy, de nem tudom kiszámítani, hogy melyik lesz ez. Az interception után hasonló irányba visszarugott labdád biztosan ismét lefüleli az ellenfél játékosa, ingyen ebéd nincs. Az indításokról ne is beszéljünk, hogy nem tudod kiszámolni hova megy, lehet az 20méterrel előre is.
- Lövés: OP volt a low driven, helyette kicsit bonyolították, 3 gombra, ami még mindig kezelhető lenne, ha a célzását nem tették volna tönkre. Jó, akkor lőjjünk erőset, L2+rúgással, a rendszer eldönti majd, hogy belsővel, vagy külsővel rúgja el emberünk 2* WF mellett, ehhez illő sikerrel. Akkor legyen finesse, timed shot, amit szélről a hosszúba 4*WF + 85 finishing + good timing mellett bárkinek be lehet lőni zsinórban.
- MUSA 3*/3*: most komolyan ki kell várni a Futtiesig egy tisztességes múzsáért?? KOMOLYAN EA?? -
sz_abika
addikt
válasz
Toguro San #2929 üzenetére
Van olyan jatek ahol fizetős dlc a save slot növelés... Szoval szerintem egy szot se
-
sz_abika
addikt
Valaki nem jott el az MTK stadionba?
-
sz_abika
addikt
0 sikerelmenyt ad ez a jatek, keményebb mint az élet. Jobban járok ha csak SBCzesre használom az időmet, mert a jatekot nem biron élvezni. Vaktaban lövöldözők, ha meg esetleg kapura tartana, tuti h a csatarom blokkolja. Pedig még sose volt 2 nap utan 90k a szamlamon...
-
sz_abika
addikt
Most látom hogy van IF Musa és hogy elvettek tőle egy skill csillagot? C'mon EA wtf
-
sz_abika
addikt
Véletlen benéztem a Webappra, hát idén sem leszek gazdag a visszatérős rewardokból
-
sz_abika
addikt
Most olvasom hogy 30 meccses lesz a WL
Hát akkor mégse ülök ki a kispadra idén
-
sz_abika
addikt
PS4 in-game offer csak az ultimate editionre jár, vagy a standardből is lehet 10%ot alkudni?
-
sz_abika
addikt
Nekem a 4-2-3-1 amúgy jól működőnek hatott a játékben, de pressinggel a 70.percre ki van a teljes középső részleg már
-
sz_abika
addikt
Én egyetlen egy gólt tudtam tegnap 4 meccsen lőni - tök mellé menő labda megpattant Bonuccin és gól. Nagyon nem megy a lövés és annyira rossz, hogy elgondolkodtam azon hogy kiülök egy évet, Assetto Corsa Competizione leköt majd úgyis januártól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest