Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Classius
aktív tag
válasz
Dr. Student #21803 üzenetére
Nekem kb 1-2 hete fenn áll a probléma, a legjobb mikor 2. ligában vagyok, van 3győzelmem, erre kövi meccsen vezetek 3-1 -re, és 50-60. perc környékén kivág a hibaüzenettel a főmenübe, mire visszalépek már be is írta a vereséget. A kövi mecseken el is játszotta ugyanezt, így ki is estem 3-ba. Ott ma játszottam 3 meccset, 2 győzelem, majd a 3. meccsen 81. percben 1-0ra vezetek és kidob EA szerverekre hivatkozva, mire visszamegyek a FUT menübe már be is írva a vereség... Mondanom sem kell, így ez játszhatatlan, direkt az online mód miatt voltam hajlandó a FIFA-ra pénzt áldozni, erre konkrétan van egy eredetim amivel nem tudok neten normálisan játszani. Seasons-ben lehet viszont tolni, de az meg sokkal gyengébb ahogy észre vettem. Az utóbbi két hétben kb 15 vereségem ilyen módon jött össze a FUT-ban, a statisztikámban rohadt jól néz ki....
-
thebigK
addikt
válasz
Dr. Student #21844 üzenetére
Ooo pfffuu egy ujratelepites? Vagy probaltad mar? Esetleg egy origin reinstall?
-
Dr. Student
senior tag
válasz
Dr. Student #21803 üzenetére
-
Gebriel
veterán
válasz
Dr. Student #19183 üzenetére
Így van.
-
gyomorHD
tag
válasz
Dr. Student #19181 üzenetére
konkrétan ahhoz nem kell, de ha mások ellen szeretne játszani akkor kell
-
Juventus FC
tag
válasz
Dr. Student #7244 üzenetére
Szerintem nem fogod tudni hagyni
Meg miért is hagynád?... játsz ezüst csapattal sza****j bele az egészbe
nyersz-nyersz, nem-nem ha ennyit bele áldoztál akkor túl nagy fanatikus lehetsz hogy most meg abba hagyd, de ez csak egyéni véleményem
Ha valaki azért ver meg mert erösebb a csapata, és nem jobb játékos akkor azt ő is tudni fogja, és az ilyen győzelem azért valjuk be nem az igazi -
szakii6
tag
válasz
Dr. Student #7235 üzenetére
Esélytelen? Én 1. osztályban vagyok, most nyertem meg. Összejön kb 20 000 egy bajnokságban. Ha nem lesznek a piacon, sokkal lejebb mennek az árak, mivel nem ők irányítják, így elérhető áron lennének a játékosok. Szerintem sokkal jobb lenne , ha tényleg az eredményeid után tudnál saját csapatot építeni, nem pedig úgy hogy még ezeknek fizetsz, hogy megvedd tőlük a játékosát.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Dr. Student #7233 üzenetére
Nem belefolyva ebbe a "mizériába", csak megemlítem.
"Lehetetlen meccsekből elengedő coin összeszedni ahhoz, hogy jó játékosaid legyenek..."
Ezért marad a kereskedés. (Megértem, ha vkinek nincs ideje/kedve/türelme.) De mégiscsak az marad.
-
szakii6
tag
válasz
Dr. Student #7233 üzenetére
Én meg örülök neki, mert ezek a csicskák alakították a piacot, és a játékosokból éltek, akik még fizettek nekik a zsetonért. Nyilván azért voltak ekkora árak, hogy arra ösztönözzenek hogy vegyél zsetont.És vették is a zsetont tőlük...
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Dr. Student #7192 üzenetére
Akkor ott van a kutya elásva. Figyelmeztetés után nem lett volna szabad venni, valaszeg ezért van ez...
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Dr. Student #7185 üzenetére
Mikor vetted?
-
argentin27
senior tag
válasz
Dr. Student #7185 üzenetére
Te sem kaptál figyelmeztető emailt vagy origin üzenetet???
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Dr. Student #7177 üzenetére
Hányszor, és mennyi coint vettél?
-
argentin27
senior tag
válasz
Dr. Student #7181 üzenetére
Te is a vipcoinsfifa.com -ról vetted?
-
Francesco003
aktív tag
válasz
Vettél te is?
-
Zsohi
őstag
válasz
Az ember mindig is a saját hülyeségéből tanult.
-
argentin27
senior tag
válasz
Dr. Student #5151 üzenetére
Természetesen nincs!
-
saltanus
aktív tag
válasz
Dr. Student #4801 üzenetére
nekem is kínaira váltott magától...
-
argentin27
senior tag
válasz
Dr. Student #4803 üzenetére
Szivi
Újra itt?
Rég nem jártál erre!Más:
Megint volt egy Rémy-közeli élmányem!
Kifogtam egy idióta futkosós formát ismét, ritkán azért passzolt is, de ez már hála az égnek nem okoz gondot!
Amióta Paulinho bekerült a csapatba azóta még jobban stabilizálódott minden, a védelem és a támadás is!
Cabella-t váltotta aki védekezésben ugye abszolut nulla, de támadásban is erőtlen szürke folt volt!
Most a Dembelé-Matic-Paulinho trio olyan messzív hogy meg is lepett, simán megszűrik a kis sprintelős gyerekeket középen! Plusz Dembelé 4-es skiller jól is zsugázik, Paulinho pedig sztem gyorsabb mint a 77-es pace stetje és pontos labdái vannak!Szóval Rémy megint mesternégyes
-
argentin27
senior tag
válasz
Dr. Student #4801 üzenetére
A legalsó!
-
dracox
addikt
válasz
Dr. Student #1684 üzenetére
Sokan a megjelenés előtt egy héttel a webapp-ot használták egy kis tőke szerzésre. Én sem vettem még meg a 15-öt, de már 60k-t össze kereskedtem ezáltal.
Argentin27: Te is megvetted már?
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Metaphor: ReFantazio Collector's Edition (PS5)
- Super Mario World 2 (Nintendo Game Boy Advance) color advance gameboy ANGOL nyelvű GBA
- Kolink tápegység 500w
- Samsung UE32N4302AK 82-cm, led okos tv, okos funkciokkal: Netflix, Disney+, Youtube, stb....
- Vadonat Új 0km-es Garanciás MSI ALPHA17 ryzen 9 7945hx rtx 4070 32gb ram 1 tb ssd
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest