Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
Közel 300 meccs online tapasztalat után számomra ezek a dolgok jelentkeztek:
vannak felállások amik ellen nehezen tudok játszani és itt nem arra gondolok, hogy 4-3-3 és csak ívelgetnek, hanem ha pl. egy passzolgatós 4-3-3 ellen is nekem nehezebb játszanom. Nem tudom miért, ez van, gondolom másnál is van ilyen ez vagy akár más felállású ellenfél ellen. Illetve még ehhez jöhetnek a számomra ugye rejtett taktikák az ellenfélnél. A legidegesítőbb szerintem számomra ha egy 4-3-3 defenzív típusú kontra játékra alapozó futó, ívelgető majom jön, mert gyakorlatilag olyankor leblokkol a csapatom vagy nem tudom mi van..
Saját tapasztalat alapján ezeket az ívelgetős játékosokat a counter attack normál felfogással le lehet játszani nem is kell a defenzív a csapatra. De van olyan is, hogy semmi sem jön be és észlelem, hogy ugyanúgy átívelgetnek akárhogyan próbálok védekezni, ilyenkor váltani kell és nem szabad megrögzötten csak 1 félét játszani és váltani kell, akár posession akár long ball funkcióra, mert talán az segíthet, kivéve talán a high pressure, mert azzal megnövekedett nálam az átívelések száma elég nagy mértékben. A középkezdésnél felszaladgálóak ellen az első játékossal már be is csúszok az esetek nagy részében sikerül szerelni, mert beleszalad illetve a becsúszó szerelések hatékonysága miatt (köszönjük EA) azzal egyszerűbb leszerelni, team mate contain funkciót óvatosan használom csak ilyenkor, mert ha elfut mellettem már 2 embert rázott le. Reméljük ezt a középkezdésből gólt a 16ra megoldják, mert nem realisztikus szerintem, főleg annak tükrében, hogy ha nem tud rögtön támadni az ellenfél akkor meg már feláll a csapat rendesen, de rögtön kezdésnél még rendezetlenek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xbox Series X|S
- Opel topik
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest