Hirdetés
-
GAMEPOD
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarryPotter
tag
Sziasztok! Segítsetek picit egy beállításban, mert már mindent átnéztem és mégsem tudom hogyan kell. Szeretném, hogy a képemet, illetve a bejegyzéseimet ismeretlenek ne tudják like-olni, vagyis reagálni rájuk. Csak ismerősök! Hogyan lehet ez? Kérlek írjatok egy pontos know-how-t mert fogalmam sincs! Köszike!
-
CarryPotter
tag
Szia! Haverral ugyanígy jártunk, csak mi azzal a különbséggel, hogy nálam látszódott minden beszélgetés, nála pedig csak az utóbbi duma egy pici része, aztán egy jópár hét kiesett. De úgy ám, hogy a beszélgetésben küldött képek megmaradtak a galériájában. Végső megoldásként újratelepítettük a messengert és jó lett, előkerültek az üzenetek!
-
CarryPotter
tag
Sziasztok! Egy újabb anomália. Nagyon szeretnék rá választ. Van egy gyerekkori barátom aki olyan tavaly december körül beszélt egy sráccal messengeren. Ez a beszélgetés kb. idén februárra megszűnt végleg, ismerősök, de már nem beszélnek. Nyilván tudom ki ez a srác akivel beszélt, de nekem semmi közöm hozzá, sosem beszéltem vele, nem kerestem rá sosem, erre most valamiért feldobta kit ismerhetek-be. Ez mitől lehet?
-
CarryPotter
tag
Sziasztok! Sosem gondoltam volna hogy ide írok valaha, de valami anomáliát fedeztem fel facen, és ezt szeretném megkérdezni a szakértőktől. Az első és legérdekesebb dolog: párommal ezen az oldalon -eddig- 4 közös ismerősünk volt. Most ez a szám hirtelen felugrott 13-ra. Nem, nem jelölgettünk be egyik napról a másikra annyi közös ismerőst. Ja, a 13 közös ismerősből én, a saját lapomon 7et látok.... Ez mi? De a második dolog már sokkal izgibb, ugyanis én mint ismeretlen megnézek egy párom ismerősét akit kikeresek keresőben, és a közös ismerőseinkben nem látom a párom!
Pedig tudom hogy neki ismerőse! Ez hogy lehet? Arról nem beszélve, hogy van olyan ismerőse, akinél viszont látom őt a közös ismerősökben, és szintén nekem nem ismerősöm! Bocs ha túlbonyolítottam a kérdést, de itt most a fb a hülye vagy én?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- PlayStation 5
- Politika
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest