Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wwenigma #93593 üzenetére
Origin teljesen jó, viszont Uplay még mindig egy hulladék!
Minden 2. kliens frissítésbe belehal, reinstall kell ilyenkor mindig.
Watch Dogs-ot nem tudtam telepíteni 2 hete (meg még másik 2 játékot sem, a maradék 4et meg igen...), reinstall sem segített.Csak úgy ment, ha Uplay uninstall után még kézzel minden "uplay" bejegyzést töröltem a registry-ből, reinstall, na és ekkor már hajlandó volt telepíteni a játékot.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
wwenigma #93593 üzenetére
Így van, max annyi, hogy nincs annyi sallang mellé. De aki csak játszani akar, annak bőven jó mindkettő (azért az Origin nekem egy fokkal profibbnak tűnik). A Kingdoms of Amalurt megvettem pár éve az EA kliensében és totál nem látok rá egy okot sem, hogy Steamre is külön megvegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Projektor topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest