Hirdetés
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
s7evcsenko #128882 üzenetére
Minden mondat után fogom a fejem, meg mondom hozzá hogy 'what?'.
Reklám és rábeszélés nélkül én is vettem egy 4000 Ft-os VR szemüveget a mobilomhoz, kipróbáltam és szintúgy eldöntöttem, hogy ez kell nekem nagyban és profibb minőségben és azóta is azt gondolom, hogy életem egyik legmegtérülőbb kiadása volt ez a 150k. Olyan újszerű élményt adott, amit nem tapasztaltam szerintem már 10-15 éve. Abszolút egy szintlépés a mi játékokhoz képest a VR világa és hiába van sok játékom steamen, ami kijátszásra vár, már nem nagyon érdekelnek úgy, mint VR előtt.
Na már most van egy ketyere, ami reklám nélkül is terjed, organikusan. Nekem nem kellenek cikkek ahhoz, hogy lássam, ebből így nem igazán lesz lufi sehogy sem.
Egyetlen egy hátráltató tényezője van a VR terjedésének, és azok az ehhez hasonló, hozzá nem értő, buta hozzászólások olyan emberektől, akik arra nem képesek, hogy a véleményeik, cikkeik írása előtt lemászanak a sarki gamer kocsmába és kipróbáljanak egy rendes VR szemüveget. Hogy tapasztalatuk is legyen már, ne csak a levegőbe böffögjenek.
A PS VR sehol sincs egy értelmes VR szemüveghez képest, de hát erről minek beszélünk, azt se tudjátok milyen szemüvegek vannak és melyiknek hol a helye, célközönsége...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Fotók, videók mobillal
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Elektromos autók - motorok
- PC Game Pass
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Macbook Air M1 (2020) 16GB RAM 512 SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 90% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1év garanciával!
- Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest