Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Sziasztok! Vissza akarok küldeni egy terméket, de csak futáros átvételt enged, easyboxot nem. A termék nem közvetlen emagos. A visszaküldést tudtam rögzíteni. A kérdésem, h a futárnak kell ilyenkor fizetni, amikor felveszi a csomagot?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
MODERÁTOR
emag és a 30 napos elállás
Megrendeltem 12.07-én, számlát kiállít 12.11-én, értesítés emailben, hogy easyboxban átvehető 12.18.
Na szerintetek honnan számolja a 30 napos elállást? Igen, a számla kiállításától
(fogy védelmi törvény és a logika szerint is onnan él a 14/30 nap, hogy átvetted a csomagot)
Tehát online felületen már nem tudod bejelenteni az elállási szándékot csak a boltban tudják megcsinálni. Eszem faszom megáll, akkora egy trágyakupac ez az egész webshop, hogy nem siratnám ha lehúzná a rolót...Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Micsurin
nagyúr
eMag piactér, rendeltem széket meg is jött a csomag. 1/2 packet: A.
GLS nem tud másik csomagról, ilyenkor mi van?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
őstag
válasz alexnagy777 #2295 üzenetére
Felhívtam őket és kitolták a határidőt 48 órára. Így már gond nélkül át tudom venni.
Kicsit olyan volt az érzés, mint a vicc..... maci lehúznál a listáról? Persze.
Mondjuk hivatkoztam az AFSZ-ükre, amiben kampány időszakban van 48 óra, különben meg 72 az átvételre.
"Az az időtartam, ameddig a csomag címzettje a csomagot a szekrényből átveheti, legfeljebb 72 óra a csomag Sameday szekrénybe történő berakodásáról szóló SMS kézhezvételétől számítva, kivéve az üzemi terhelési időszakát ( Black Friday, karácsony, húsvét stb.) amikor az átvételi idő maximum 48 óra." -
mzso
veterán
válasz alexnagy777 #2295 üzenetére
Már 4-én elvitte a futár.
-
alexnagy777
csendes tag
Szerintem ne kockáztass, vagy hozd el időben, ha módodban áll, vagy vedd fel velük a kapcsolatot chaten, és kérj hosszabbítást.
Box vagy futár? Hány napos sztori?
Lehet még nem ért vissza, vagy nem nyúltak hozzá. Általában addig felesleges várni a lóvét, amíg a visszaküldéseknél nem pipálódnak ki a lépések. Sms-t is szoktak küldeni, ha beért.
Van olyan rendelésem, ami már 1 hónapja megjött és még mindig nem frissült az állapota kézbesítettre. Tartok tőle, hogy lehet olyan haszontalan a visszaküldés szekció is, mint a csomagkövetés. -
mzso
veterán
Helló!
Ha parnernek küldtem vissza terméket akkor a visszaküldés szekció ugyanolyan haszontalan mint a csomagkövetés? Még mindig nem váltott át fogadott állapotra...
Lessem a bankszámlát, hogy jön-e a pénz?
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Ha hajnalban jár le, akkor van esélyed még kivenni reggel 6-7 között, mivel akkora még esélytelen, hogy a futár normál helyzetben kiérjen, hogy töltse/ürítse a boxot.
A lejárati idő után tudja a futár kiszedni ha jár arra, ha aznap épp már töltötte a boxot, akkor a következő nap fogja csak kivenni belőle (ha még nem töltötte, akkor egyértelmű, hogy aznap kikerül belőle).Van még egy pár beragadt boxos csomag, gondolom utána vissza lesz állítva az eredeti 48h-ra.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
őstag
Nem tudjátok, hogy az Easyboxos rendelésnél az átvétel mennyire csúszhat?
Ma rakták be egy boxba dél körül a rendelésem, és 11-én 0:30 az átvételi határidő.
Persze én pont ebben az intervallumban nem járok arra, csak 11-én reggel 6-7 között.
Van esélyem akkor még kivenni a cuccot, vagy már nem fogja elfogadni a kódot?
Mondjuk ez a másfél nap egy kicsit vicces, miért nem tudják 48 órát tartani?[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
Január 9 . Kellemes ünnepeket kíván az Emag , a késésekért elnézést kérünk!
-
addikt
-
qltsar
veterán
válasz Dark Archon #2287 üzenetére
Koszi szepen es neked is Dictator^!
Kerestem jogszabalyt erre, de nem talaltam meg :(.
Mas: Dec 16-an megrendelt "karacsonyi" ajandekom ma erkezett meg ! Dec 20-ra volt igerve.
-
addikt
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata december óta a sztornózott termékek árának visszautalásával?
Az egyik termékem árát 2023 December 15-e óta utalják vissza, a másikat Január 2. Utóbbinál a felét visszautalták ajándékutalványban, mivel anno azzal fizettem ki - 1 hónapos lejárati idővel - nevetséges -, úgy, hogy nem elérhető a termék az eMAGnál.
Utóbbira azt a megerősítést kaptam a chaten, hogy nincs probléma, visszaforgatják az utalványomat is pénzbe, és ezt is megkapom utalásként, egy összegben.
Továbbra sem érkezett meg semmiylen összeg, ráadásul ma az első chate-s kolléga a felét látta a második sztornózott megrendelésemnek, mint elindított utalás, majd miután a chat timeoutolt, és megint indítottam egy chatet, az új kolléga már a megrendelésemet sem látja, nem, hogy elindított utalást.
Elnézést, ha kicsit kesze-kusza lett, de szétrobbanok az idegtől jelenleg...és azon gondolkodom, hogy jogi útra terelem, ha a héten sem érkeznek be az összegek.
Van valakinek hasonlóval tapasztalata? Anno volt sztórnózásos, termék ár visszautalásom eMAG-nál, de pikk-pakk megjött az összeg...
Köszönöm !
-
-
addikt
Emagnál még mindig a 36 órás átvétel megy a boxnál...
Szépen betették péntek este, és le is járt vasárnap reggel.
Most útba esett délután, rápróbáltam, már nem is nyílik.
Értem én ,hogy pörögnie kell a cuccoknak a boxba, de ezzel csak csináltak maguknak egy oda-vissza totál felesleges szállítás (ha már hír volt ,hogy utánvétes csomagoknál mik a veszteségek a Lumenetes cikkben).Ehhez képest még a Posta is király.
Ott 2 nap, de munkanap.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
IntelKiller7
veterán
válasz tököscsávó #2280 üzenetére
Szerintem emagon nem para egy ilyen.
2 éve amikor a 3.2-es Pendrive az első formázás után meghalt, írtam az emagnak, hogy mizu. Mondták, hogy már nincs ez a cég az ügyfelek között, 2 perc után meg már vissza is utalták a pendrive árát.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
addikt
válasz tököscsávó #2280 üzenetére
De jellemzően a szállítás a problémás, nem a forgalmazó. Meg aztán lehet bárkit is hibáztatni, ha inkább külföldön jegyezteti be a cégét?
OFF: tegnap rendeltem Alzáról 16:36-kor, ma 6:44-kor jött az SMS, hogy átvehető a saját automatájukban. Ez azért nem gyenge, igazából nem is várnám el, hogy hétvégén dolgozzanak.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
internetezoo
senior tag
válasz tököscsávó #2278 üzenetére
És akkor beijedtél? Én már rendeltem lengyel cégtől. A www.lampak.hu se magyar, hanem cseh cég.
-
chungee
addikt
Ritkán rendelek emag-ról de ez most meglepett. Tegnap 17:34-kor sikeresen leadtam/kifizettem a rendelést. Most 13:10-kor már jött is az ATM kód #vidék
-
haruspex
aktív tag
December végén morogtam itt az emagra...Miután 31.-én bemásztunk az egyik üzletbe , itt csak fél órát kellett várni, hogy előkerüljön egy rettentő unott fejű csaj, flegma csaj, aki elvileg kompetens. Kiderült, hogy már kézbesítették a csomagot, az un. postapartnerhez. És elvileg ott 28.-a óta átvehető, plusz ez az alkalmazásban is látszott (Mondjuk csomagszámot sem tudtunk). Persze aznap az ügyfélszolgálatos éppen azt mondta, hogy romániából van úton, és akkor az appban is a 12 napja úton volt látható, de mindegy.
Meg ugye boltba, én a boltba rendeltem de mindegy ez is mindegy. A postapartner a plázában lévő lottózó/postát jelentette mint kiderült, lementünk, de persze zárva volt. 2. dolgoztam, írtak, hogy törölték a szállítást, és visszaküldték a pénzt (amit elvileg nem lehetett mikor kértem mert sehol sem volt a csomag, merthogy úton van). A csomagról sem füstjel, sem email, sem sms nem jött.Vicc ez a cég.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
Egy másik csomagom, amit december elején rendeltem úgy tűnik hogy elvesztette csomag jellegét, és fizetéskiegészítés lett.
Az emag szerint átadták a csomagot a samedaynek, a sameday szerint meg nem kapták ki a raktárból. Így gyanús lett a dolog és már videofelvételeket néznek vissza a csomagkiadó raktárban. Tudják ki az a kollega akinél elv utoljára még megvolt a csomag, és foglalkozott vele.
Azért remélem áldott és békés ünnepe volt annak a kedves raktári dolgozónak az !!!újracsomagolt!!! 4500ft-os vízforralómmal.Pofám leszakad.
[ Szerkesztve ]
-
Santi22
aktív tag
válasz Santi22 #2249 üzenetére
Ma visszautalták az árát.
Nem kerestem őket semmilyen formában, nem hívtam, nem írtam nekik, mert nem volt időm foglalkozni még vele meló mellett a héten. Csak tegnap jött az email tőlük, hogy visszatérítési kérelmemet jóváhagyták, ma pedig meg is érkezett az összeg a számlámra.
Feltételezem az év végi húzós időszak + szabadságolásokról szállingóznak vissza a dolgozók ezért most kezdik lassan összeszedni magukat.Gondoltam megosztom, mert így kerek a sztori, ha valaki esetleg olvasta a panaszomat.
-
hzsolee
őstag
válasz Because #2268 üzenetére
Nem tudom mi alapján megy...a héten már 2 kínait hozott az EO srác. Mpl sem vészes. Ha a rendes bringás hozza ő is tudja mi a pálya, meg az autós pasi is tudja mi a dolga. Igazából csak be kell dobálniuk a keritésen. Onnan már a kamerák vigyáznak a pakkra...☺️
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Because
őstag
Automatánál mindig volt olyan opció, hogy befejezés piszkos rekesszel (vagy hasonló)?
Most vettem át a csomagot és eddig nem is figyeltem. -
hzsolee
őstag
Nekem csak rossz tapasztalatom volt a sameday szállítással. Felénk a gls és az ExpessOne nagyon jó. Az EO hordja általában a kínai csomagjaim. Azt bírom benne, hogy a futár követhető maximálisan, hogy éppen melyik címen van. Egy két címmel előttem kiállok a kapuba aztán már jön is a kocsi. Ezt a sameday a büdös életben nem fogja elérni...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
arcsin
senior tag
válasz sirály69 #2261 üzenetére
Én azt mondanám hogy a samday(nem emag) bajos még mindig. Nekem a dec 7i csomagom (karácsonyi ajándék) jan1-én megmoccant. Azt írja hogy január 1 reggele óta karikázik vele a futár már, csak nem talál bele az automatába. Csak azért sztem nagyjából tudják reggel hogy mennyi minden fér az automatába és mennyi nem, de nem hívtak még hogy probléma lenne a leadással.
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
December 29.én adtam le két külön rendelést.
2 db számítógépet rendeltem 10perc eltéréssel, francia a cég aki szállítja.
Mind a kettő készleten. A másodikra azt írja a rendszer hogy " Csomag elküldve"
Volt tapasztalata ilyen céggel valakinek?
Még most is vannak anomáliák a boxba kiszállítással?Szerver Hosting Debrecenben
-
IntelKiller7
veterán
Megszunt az emag boltba ingyenes szallitas?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
senior tag
-
wong kok wah
senior tag
Volt év végén ez a Visa kártyás visszatérítéses akció..
"Vásárolj elmentett Visa vagy Visa Electron kártyáddal az emag.hu oldalon 2023.12.11. és 2023.12.24. között és tiéd a 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány!"
Tudja valaki, hogy mikortól lehet igénybe venni ezt az utalványt? -
KisTücsök
addikt
válasz hzsolee #2253 üzenetére
170k a többi 220-240-es ajánlathoz képest. Szóval ahhoz képest elég nagy a különbség. A gyártó suppja azt mondta, hogy kapcsolatban vannak az emaggal, és megkért, hogy azért küldjem el az ajánlatot, hogy biztos az övék-e. Megtettem, de érdekes módon már "nem elérhető" a termék jelenleg, viszont nem említette, hogy gond lenne vele. Azt mondta, hogy megkérdezi tőlük, hogy tudnák-e megint ilyen áron adni. Meglátjuk.
-
hzsolee
őstag
válasz KisTücsök #2252 üzenetére
Hát azt írtad 50k-val olcsóbb. Tehát valószínűleg nem kevés pénzről van szó. Én már úgy vagyok velük, hogy előre biztos nem fizetek ezeknek a szőröstalpuaknak...az ziher...
-
Because
őstag
Bár most nekem se tudták leszállítani több héten keresztül a rendelt árut, viszont lemondás után a 2. napon visszaérkezett a pénzem. BF-es rendelés elállásakor az automatába rakás után már visszakaptam a pénzt. Ilyen szempontból nekem nincs panaszom.
Most megint van 2 előre fizetett csomag, de ezek nem sürgősek, majd meglátjuk mi lesz velük... -
addikt
válasz KisTücsök #2243 üzenetére
Bocs ez olyan vicces Nem szoktad olvasni mi megy itt?
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél és az Unicreditnél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ Részletekért keress priviben
-
Santi22
aktív tag
A külsős partnereknél van probléma az ügyintézéssel. Nekem egy november 25-i vásárlásom, amit még aznap töröltem, kiszállították december közepén automatába, nyilván nem vettem át, visszament a samedayhez és dec 19 óta (legalábbis a csomagkövető szerint) a sameday raktárában csücsül.
A rendelésnél a "Elküldtük a törlési kérelmet a partner részére. A státuszt frissítjük, amint választ kaptunk a cégtől." üzenet van az első naptól kezdve. 15 ezer forintomat várom vissza, nem a világ vége, de eddig türelmesen vártam, mostmár fontolgatom milyen lépéseket tegyek. -
mzso
veterán
válasz tököscsávó #2240 üzenetére
Vajon csak simán be tudom vinni a cuccot az emag üzletbe és letudni az egészet?
Gyanítom a román céggel kommunikálni közvetlenül. nem a legproduktívabb ötlet.
Mondjuk nem bánnám, ha kompenzációt lehetne kiharcolni. KB fele annyit még ér a cucc fele annyi teljesítménnyel.
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Emagról rendelnék valamit, aminél csak előreutalással tudok fizetni, és közvetlenül a gyártótól érkezne azt írja. 50k-val olcsóbb, mint bárhol máshol ahol láttam árulni, szóval elég sokkal. Nem lehet gond belőle, ugye?
-
tag
válasz hzsolee #2239 üzenetére
Ha román cégől rendelsz, tök kétesélyes, hogy mikorra jön meg
Szerintem azért írnak jó távoli időpontot, mert arra számítanak, hogy abba kb tutira belefér.
Nekem volt olyan termék, amit dec 11-én rendeltem, dec 28 magasságát írtak érkezésnek (automatába nem is lehetett, csak házhoz), erre dec 21-én csöngetett vele a futár.
Bónusz kontent: nyomkövetésnél dec 30-i átvételi dátum látszik.Most is van egy román rendelésem, ennél is meg a fent említettnél is 2-3 nap múlva jött egy üzenet, hogy úton a csomag, de szerintem ez csak arra vonatkozik, hogy a cég akitől rendelted "kiadta a kezéből".
Innentől még jópár nap el szokott telni, mire megérkezik. Ellenben a nyomkövetés ezeknél a külföldi rendeléseknél néha egy nagy f@s, mert megáll a második lépcsőnél "csomag elküldve", és már csak akkor frissül, mikor már rég nálad a cucc, szintén lásd a fenti rendelésem[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
Azt lehet valahogy kérni, hogy később tegyék automatába? Rendeléskor elég távoli időpontot adtak meg átvételre ((jan5)
Erre nemrég jött az üzenet, hogy a csomag úton van. A követés alapján román címről jön, lehet elvacakolnak vele. A legutóbbi sameday szállításnál azt hittem sosem kapom meg. Akkor megfogadtam soha többé...de most igazán olcsón tudtam vasárolni...
Meddig maradhat az automatában?A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
HUN_Sector
őstag
Itt a partnerlista, ha valakinek kell, de elérhetőségre ne nagyon számítsatok:
[link][ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
Itt nincs annyira közel a box.
Elmegyek ,kifizetem, kiveszem, hazaviszem, kibontom, morgok ha nem az amit akarok, intézem a visszaküldést, elmegyek a boxhoz.
Néha csomagolni is kell mert tegnap jött egy rendelésem Osram ledes izzó, az csak fekete fóliába volt betekerve. Vissza sem tudtam volna abba rakni ha nem az van benne.
Akkor még csomagolni is kellett volna.
Pedig megfogadtam már párszor , nem veszek semmi olyat ami nem az Emag forgalmaz. -
arcsin
senior tag
válasz Silentfrog #2234 üzenetére
Nekünk is volt hogy rendeltunk usb-s valamit (leírásban és a képen is usb-s szerepelt), de szivagyujtós fejjel érkezett meg. Simán csak visszakültük asap és visszakaptuk a pénzt.
Azért jó lenne valaki bennfenntes név nélkül megosztana valamit a helyzetről. Nekem 2 karácsonyi ajándékom ragadt náluk. (dec 5 és 7 rendelés)[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
Én írtam most az emagnak hogy szeretném kezdeményezni a marketplace partnerek értékelését.
Lehet érdemes lenne másnak is írni, hátha megfogadnák az ötletet.
8 éve vásárolok náluk de ebben a hónapban 3 téves rendelésem jött csak ebben a hónapban (mást küldtek mint amit rendeltem)
Hajvágógép- gagyi akkus lámpa
Napkollektor- Könyv
Bluetooth adapter- nem tudom micsoda bigyó valami .[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz Silentfrog #2232 üzenetére
Foglalkoznak egyáltalán partner termékre érkezett panasszal?
-
Silentfrog
veterán
Az emag akkor kompenzál ha akar.
De nem fog. Azt fogják mondani kűld vissza.
Nekem van még fekete péntekes rendelésem ami nem ért ide, ma jött egy könyv ami napkollektoros rendelés volt, hajvágógép helyett gagyi munkalámpa.
Nemrég jött egy hangfal amit ingyenes boxba szállítással ígértek de rájöttek hogy nem fér bele, rávertek majd 2000 pénzt és kiszállították az elmentett címemre.
Soha az életbe nem sikerűlt még kupont kiharcolni tőlük. Adni adtak már , ha ők akarnak . De egy próbát megér, olvastam hogy valaki kapott kupont panaszkodás után…[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Szerintetek van realitás alapja valami kompenzációt kiharcolni az emagnál (román partner termék esetén) ha a termék nem hozza azt amit ígér? Visszaküldözgetni nincs életkedvem.
Egy ilyen legolcsóbb főzőlapot vettem. Nem vártam tőle sokat, de annyit azért igen, hogy a teljesítmény szint kb annyi legyen amennyi rá van írva.
Méricskéltem, hogy mennyi ideig tart forralni fél liter vizet, és úgy 1000 watt környékére jön ki. És ugye 2200W-osként van árulva.
Amúgy a tényleges eladónak lehet üzenni az emag-on keresztül? -
Timeola
aktív tag
Sziasztok! Lehet hülye kérdés, sry.
Ez most csak hírlevél vagy kellett volna "ajándék" Vodafone kártyát kapnom valamelyik rendeléshez? Már másodjára küldték.. link -
pn4hvq
senior tag
válasz Silentfrog #2226 üzenetére
Lehet, hogy a használati útmutató volt... románul
-
Silentfrog
veterán
válasz Silentfrog #2219 üzenetére
Meg is jött a rendelésem az emagtól román partnertől, könyvet kűldtek. Egyetértett a futár velem miszerint nem egy 55 kilós napkollektor van a dobozban!
Nem vettem át… -
Because
őstag
válasz HUN_Sector #2224 üzenetére
Értem, hogy a szolgáltatást akartad bemutatni. Viszont FedEx árakon kíváncsi vagyok hányan rendelnénk.
-
HUN_Sector
őstag
válasz Because #2222 üzenetére
Frissített alkatrész a géphez. (riser kábel, az eredeti gyári az nem biztonságos, ezért visszahívások voltak és kiadtak egy újat)
2 USD volt a vám, ezzel elvileg nincs tennivalóm.
Áfát azonban kell majd befizetnem az ingyenes csomag után, kőkemény 189 ft-ot átutalva. Azt majd a fedex magyarország pénzügyi osztálya küldeni fogja.[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
válasz HUN_Sector #2220 üzenetére
és ez is ingyenes volt?
-
HUN_Sector
őstag
Viszonyításképp a fedex csomag az Egyesült Államokból:
-
pn4hvq
senior tag
válasz Silentfrog #2217 üzenetére
Nem szokott küldeni se smst, se emailt. Engem fel szokott hívni, hogy pár perc múlva érkezik, elérhető vagyok-e (munkahelyre szokta hozni).
Ha korábban hívott már és tudod, milyen számról, próbáld azon elérni. Mondjuk lehet, hogy szabadságolások miatt más hozná, felteszem, akkor a telefonszám is másik.
Szerintem egyebet nem tehetsz, mint próbálod hívni (ha van számod korábbról) vagy várod a megérkeztét.
A Sameday oldalán látszik a csomagszám alapján, hogy kikerült-e futárhoz (ha igen, várhatóan ma viszik). Ez pont ma jön, nem külföldről, de partnercégtől: -
Silentfrog
veterán
Sziasztok. A sameday futár küld a kiszállítás napján értesítőt hogy mikor jönnek , meg telefonos elérhetőséget? Valami nagyon nincs rendben a csomaggal a román számla szerint. Egy magyar betű sincs benne de a fordító szerint már megint valami mást hoznak úgy látom.
-
Sundesz
őstag
Szegeden végleg bezár az üzletük?
Hörcsög Powa'
-
gyuri2008
veterán
Nem értem, hogyan van még talpon Magyarországon ez a tetű cég??????
-
haruspex
aktív tag
3. próbálkozásra nem szakadt meg... darabonként minimum fél óra várakozás. Jeleztem, hogy kérem vissza pénzem, 16.án adtam le a rendelést. Nem lehet lemondani, pénzt nem adnak vissza, max ha nem veszem át a soha meg nem érkező csomagot, majd utána, egyszer. Meghallgattam a 3. verziót, a posta a hibás, a holnap megérkezik után, most az volt, hogy romániából jön.
Ez szerintem eléggé kezd túlmutatni az egyszerű fogyasztóvédelmi panaszon... -
MODERÁTOR
-
addikt
Az most komoly ,hogy nincs telefonos ügyfélszolgálata az emagnak?
Tudom ,hogy volt ez a Diás átállás, de amikor múltkor hívtam őket, akkor legalább a géppel lehetett tetris-ezni vagy 10 percig ,hogy aztán emberhez kapcsoljon.
Na most már ez sincs.
Nincs várakoztatás vagy 37 ember van előtted duma.
Olvastam feljebb a hasonló problémát taglaló hsz-t.ui:
Hopp, akkor mégse elég figyelmesen, tehát a chatnél volt ez az X ember van előtted szöveg.https://prohardver.hu/tema/emag_edigital_velemenyek_tapasztalatok/hsz_2106-2106.html
Itt az infó, ha valaki ugyanannyira vak mint én. Ez a szám még 2 hónapja legalább Diához dobott. Most már ez sincs.Hát ez kurva gáz egy ekkora cégtől.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
kchryss
veterán
Sziasztok!
Olyankor mi a teendő ha a sameday tévesen kiszállítottnak mutatja a terméket miközben valójában nem szállították ki?
Nov. 29-én volt egy nem fogadott telefonhívásom. Kb a hívás után 1 órával került be a kézbesített bejegyzés. Másnap visszahívtam a számot, a sameday-től volt egy emberke, elmondtam neki hogy mi a szitu, azt mondta hogy valószínűleg tévesen került be a kézbesített státusz és valójában megsérült a csomag és visszaküldték. Beszéltem vele többször is, mindig hitegetett hogy nem találják a csomagot de majd utánajár, aztán egy idő után már fel sem vette a telefont.
Sajnos a termékért előre fizettem.
Emagnak jelentettem a hibát kb 3 hete de nem válaszoltak azóta sem. Telefonon elérhetetlen mindkét cég.
Hova írjak ahol válaszolnak is és ahol nyoma is lenne a dolognak végre?
-
-
mzso
veterán
válasz tothjozsi96 #2187 üzenetére
Ma reggel kaptam reggel egy SMS-t hogy hozza a Sameday a csomagt. (spoiler: nem jött...) Természetesen az emagon most is ugyanaz a semmi van mint eddig, e-mailben sincs csomagszám. Úgyhogy pötyögjem be kézzel a böngészőbe... Elég gáz ahogy működik, még akkor is hogy ha partnertől van a csomag.
Ránéztem délután, akkor már sikertelen volt. Ami nyilván kamu, mert négyen is vagyunk itthon.
A megadott futár telefonszámot tárcsázva természetesen ki sem cseng... Úgyhogy a Sameday is egy csoda. -
Gabró
tag
válasz haruspex #2207 üzenetére
Szerintem is felháborító ahogy az Emag kezeli a helyzetet, és a futárcégre mutogat.
Dec. 11-én raktárról rendelt terméknél még 23-án reggel is azt írták, hogy ma kiszállítják, ehhez képest így 28-án sincsen nálam. (Nagy mázli, hogy 24-én délelőtt ugyanazt a cuccot meg tudtam venni az Auchanban. Itt jegyzem meg, hogy a fóti Auchanban 24-én reggel látszólag nagyon felkészülten várták a vásárlói rohamot - ami 8-ig egyébként nem érkezett meg.)Törölni meg csak úgy lehet a rendelést, hogy ha majd ha futártól visszaérkezik hozzájuk, akkor indul a pénzvisszatérítés. Nevetséges. Két csatornán is kezdeményeztem náluk fogyasztóvédelmi panaszt.
Külön jó, hogy az ügyfélszolgálat gyakorlatilag mindenre képtelen, a chatablak pedig időnként tényleg magától bezáródik.
-
haruspex
aktív tag
válasz Gabesz87 #2206 üzenetére
Amúgy két mondat után simán kifagy, vagy kilépnek. Behazudják, hogy holnapra ott van, mert úton van , Másfél hete. Lemondani nem lehet, mert úton van hozzám,nem mintha nem bolti átvételt kértem volna... emiatt pénzt sem adnak vissza. Holnap megpróbálom a chargebacket,. Meg lehet bebatyogok a rendőrségre aztán feljelentem őket csalásért, nem lesz belőle semmi, csak hogy érezzék a törődést.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
julius666
addikt
Látom más is szív a samedayyel. Ez az ő saruk valójából, amit asszony karácsony előtt nem sokkal rendelt az emagtól, azt már postával küldték ki és másnap már ott volt.
Lehet tudni amúgy mi a bánat történt? Kidöntötte a COVID a teljes céget egy hónapra? Értem én, hogy ünnepi szezon, de ennyire alultervezni valamit piaci versenyben hogy lehet? A konkurenciánál egyáltalán nem voltak ilyen gondok.
Az én csomagomat még "papíron" sem érkeztették, pedig az emag esküszik, hogy átvették már tőlük. Az se lepne meg, ha kiderülne hogy az egyik nagyobb raktárukban valami katasztrófa történt és csomó csomag megsemmisült, csak még sumákolnak. Januárban meg jönne a hír, hogy felszámolják a céget.
-
Gabesz87
veterán
Komolyan nincs az emagnak egy rohadt tel.száma sem??? Csak ez az átkozott Dia nevű automata? Dec.21-22-re ígért csomagom tegnap érkezett meg automatába. 29-e 6:50-ig lehet átvenni, viszont én videéken vagyok, 30-án tudnám csak átvenni. Gondoltam, megkérdezem, nem lehet-e valahogy meghosszabbítani az átvételi időt. Összefoglálóban lévő módszerrel próbálkozom, hogy legalább egy emberi lénnyel beszéljek, hacsak írásban is, de perpill 37 ember van előttem Mindegy, már kivárom. De telefonon egyszerűbb volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest