- Battlefield 2042
- Path of Exile 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Delta Force (2024)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Bestbuy játékok
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Többször csináltam már olyat, hogy megrendeltem a másik terméket, de még fel sem adtam a visszaküldendőt. Ahogy olyat is, hogy 2-3 hasonló terméket rendeltem, és tudtam, hogy csak egyet tartok meg. Ennek az az előnye, hogy csak 1x fizetsz szállítást, ha amúgy ingyenes a visszaküldés.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Hát, ez kb. mindenhol így van, külföldi rendelés esetén is. A "csere" fogalma nem létezik: küldd vissza, ami nem kell, rendelj másikat. Ennyi. Ha egyáltalán nincs a termék, akkor nincs is mire kicserélni, ha meg nincs a régi áron... hát az szívás.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hát igen, bizonyára azért próbálkoztak ezzel a doboz meglévős garanciafeltétellel, mert úgy legalább korrektul vissza lehet csomagolni. Én is megtartottam mindennek a dobozát.
S nem kell ahhoz meghibásodnia, költözésnél, festésnél is jól jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Vismajor01 #2303 üzenetére
Törvény van rá, hogy mekkora méretű / tömegű fogyasztási cikk esetén kötelező nekik elvinni. Meg nem keresem, akit érdekel, találja meg.
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz tököscsávó #2280 üzenetére
De jellemzően a szállítás a problémás, nem a forgalmazó. Meg aztán lehet bárkit is hibáztatni, ha inkább külföldön jegyezteti be a cégét?
OFF: tegnap rendeltem Alzáról 16:36-kor, ma 6:44-kor jött az SMS, hogy átvehető a saját automatájukban. Ez azért nem gyenge, igazából nem is várnám el, hogy hétvégén dolgozzanak.
-
addikt
-
addikt
Remélem, azért mindenki megkapott mindent, ha meg mégsem, ez legyen a legnagyobb baj
-
addikt
válasz Dark Archon #2109 üzenetére
Na, tegnap megjött a másik csomag is, egy mikró. Hát, ez a doboz is látott szebb napokat, kibontva a hungarocellek töröttek voltak, de legalább a mikró nem sérült. Kívül-belül tiszta pára volt, egy ideje biztos furikáztak vele.
-
addikt
válasz raziel01 #2125 üzenetére
Megteheted. Nekem kiszállítottak 2 napja egy csomagot. Direkt kérdeztem, más nincs? Nincs.
Erre bejegyezték a másik csomagra ugyanakkorra, hogy sikertelen kiszállítás, megpróbálják ma is
A kiszállítás törlése semmit nem ér, én is töröltem. Attól még hozzák.
-
addikt
válasz HUN_Sector #2108 üzenetére
Mondanám, hogy ezért kell kifizetni előre, de... de ma megkaptuk az egyik csomagot legalább, amit 20 ronggyal olcsóbban vettünk, mint máshol. Meg ez az a csomag, aminek a kiszállítását töröltem, de sebaj A futár bevallotta, hogy bolondok háza van. Ezen nem segít a rendelések variálása, át nem vétele, stb.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz tököscsávó #2094 üzenetére
Mintha lenne választási lehetőség, akárcsak a Sameday esetében.
-
addikt
Mi rendeltünk egy másik mikrót, mert az emag / sameday nem volt képes kiszállítani a másikat.
Ezt a DPD hozta, erre ennek a dobozának meg nekiba***tak valamit. Sérült a doboz, és a mikró oldala is. Természetesen már csak kicsomagoláskor vettük észre. Nem akar ez összejönni.
-
addikt
-
addikt
válasz alexnagy777 #2038 üzenetére
Mesés, köszi :/
-
addikt
A "kiszállítás törlése" mit takar? Semmi infót nem találok róla, valaki használta már? Egyenértékű a rendelés törlésével?
Előre is köszi!
-
addikt
Tele van nekem is a t*k*m, többet nem rendelek semmit tőlük. November 27-én rendeltünk ezt-azt, máig nem értek ide. Ellenben tegnapra az egyik tétel "sikertelen kézbesítés"-re van megjelölve a csodálatos Sameday futárszolgálattól.
Van kameránk, a környéken nem jártak szerintem, de a házunknál biztos nem. A többi "nagy" eddig még sosem szívatott meg ennyire. Mióta egybeolvadtak az edigitallal, azóta erős a lejtmenet.
Értem én, hogy 10 ft-tal olcsóbb, mint más futárcégek, de b@ssz@meg... ilyet egy GLS, DHL, de még a Magyar Királyi Posta sem csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest