Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5150head

senior tag

Pfú ez megint annyira Elites b+

Végeztem a két outposttal. Most azt hagyjuk, hogy ahogy végeztem velük azzal a lendülettel el is tűntek a térképről, de a pontot megadta. Egy relog ezt megoldotta.
    Jöhet az aszteroida bázis építése.
    Előtte nyilván feltankoltam nyersanyagokból az egyik Trailblazer carrieren. Mivel volt még hely, direkt megnéztem, hha végzek a két outposttal akkor mi kell majd az aszteroidhoz. Nem táblázatokba, nem a wikin meg itt-ott, hanem ebben a kib@szott játékon belül a const.mapen, ahol kiírja, hogy mihez mennyi kell. Úgy voltam vele, hogy az apróságokat feltankolom, a nagyobb cuccokat, (alu, steel) meg majd a következő körben.
    Szóval végeztem az outpostokkal és meglett a pont, mondom leteszem az aszteroida bázist. Még akkor is a nyersanyagigénynél a jó értékeket mutatta. Feltankoltam a carrieren az előzőleg behordot cuccokból pár dolgot, aztán átrepültem. Mire átértem változtak a kib@szott igények. Aluból pl kevesebb, de az apróságokból jellemzően +1. +10 ilyesmik kellenek az eredeti értékekhez képest.
    Most tényleg ennek ennyire rakás szarnak kell lennie? Értem én hogy béta meg minden, de könyörgöm, a játék hazudik a playernek, hogy mire van szükség. Hogy lehet ennyire szarul programozva? Mégis hogy a tökömbe kalkulál ez nyomorult program? De tényleg. :W Netto szivatás megint.
    Azt meg már meg se említem, hogy a carrier market még mindig bugos, és duplán kell még mindig rányomni, hogy ez a rakás fos felfogja, hogy átraktad az árut a hajóba. És a vicc az, h ha nem nyomsz rá pluszban simán "üresen" hagy repülni, majd mikor visszatérsz a carrierre és megnyitod a marketet észbe kap, hogy jaa tényleg, amúgy tele a raktered...
    Az ilyenekkel kiéget ez a game komolyan. :W

Új hozzászólás Aktív témák