Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtitusz
őstag
válasz Ice_Man22 #31299 üzenetére
Ez egy bevett leszállási módszer, én is így szálltam le anno a 9,77G-s bolygóra. Ha nem így próbálsz közelíteni a végső landoláshoz, hanem netalán nyomsz egy "thrust down"-t, akkor gyorsan palacsintává lapulsz.
-
42861
senior tag
válasz cintula187 #31297 üzenetére
Nálam is ilyen. Ez ilyen volt mindig is. Nem tudom, hogy miért nem listázza a teljes ugrótávban elérhető rendszereket. Sose tette.
-
Cooper911
senior tag
-
duvi
nagyúr
válasz cintula187 #31308 üzenetére
Kipróbáltam az egérrel kattintós kijelölést és rendben műxik. Mindegy, hogy milyen távoli a cél, mindig ráközelít a kamera.
-
brd
nagyúr
válasz cintula187 #31308 üzenetére
Igen, az sajnos nagyon hülye lett. Ennél még az is nagyságrenddel jobb volt, amikor a popup rossz helyen jelent meg. Képzelj el egy csomó bookmark bejegyzést, amit végig akarsz látogatni, de közelségi sorrendben. A való életben nem vagyok agresszív, de itt megjelent a szemem előtt az, aki ezt így kiengedte élesbe, ahogyan rugdosom.
The only real valuable thing is intuition.
-
42861
senior tag
-
orientcx
őstag
Ha most ilyen bizonytalan az engi projekt, de mindenképp szeretnétek tuningolni, akkor először teszteljétek le a szakit egyes szintű fejlesztésekkel(néhány db nikkel, vagy sulphur esetleges elvesztése azért nem olyan nagy veszteség). És ha ez a bug netán csak az upgrade elfogadásnál jön elő, akkor a helyi ócskásnál mindig lehet venni valami olcsó cuccot, amit nyugodtan odaadhatunk a mérnökúrnak a próbaművelethez, és csak akkor próbálkozni a kurrensebb materialokat igénylő valódi tuningokkal, ha azzal működik.
[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
pcnet
addikt
Mérnököknél a felfedezési adat leadása is bugos? Csak mert akkor nem sietek haza.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Micsurin
nagyúr
Így talán a "közelgő" idegen invázióban elvegyülök és nem tűnők fel nekik! És, hogy könnyedebben küldhessem a sok Federal Agentet a telepre, egy egy áll Fed jelzést is elhelyeztem a burkolaton.
Néha kell Brabenéket is támogatni na... + vettem egy Cyan színű fegyver módot, egészen színt visz a harcokba, kellemes látványt nyújt. ...ha lesz MadMax mód a Kondára tuti veszek azt is!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
anatron
aktív tag
Ez a Salomés event elég viccesre sikerült mint hallom.
Egy Cmdr Harry Potter nevű troll kilőtte mielőtt beteljesíhtette volna a küldetését.Most meg mindenki gyászol a Children of Raxxlában.Az írónak meg ebből kéne könyvet írnia.
[ Szerkesztve ]
-
anatron
aktív tag
Ez a Colonia környéke tele van Earth Like bolygókkal.4000 Ly-en belül már a 4.-et találom.Volt egy olyan ahol kapásból 2 Earth Like volt egy rendszeren belül!
[ Szerkesztve ]
-
anatron
aktív tag
Na már erre is fény derült:
Harry Potter valójában INRA ügynök! -
nubreed
veterán
válasz anatron #31326 üzenetére
Ebben a videóban valami egyedi hud van a gyereknek. Ilyet még nem láttam. Ez új, mostanában jött be? Vagy mi ez, hogy működik? Jó pár napja nem indítottam el a játékot... szóval ha ez azóta jött ki újdonság akkor nekem új csak.
A mellékelt képen látható:[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
válasz anatron #31334 üzenetére
Ha ez valami mod akkor engem nagyon érdekelne. Utána kéne kotornom hogy lehet ilyet csinálni. Az átszinezést használom már (a megfelelő fájl megszerkesztésével) és EDFX -et is használok de az egyedi hud vmi új dolog lehet.
-
nubreed
veterán
válasz Hauptmann #31337 üzenetére
Szerintem semennyire. Persze előtte kicsit el kell mókolni vele, hogy számodra mik a megfelelő beállítások, nem biztos, hogy a default beállítás be fog jönni, de én semmit nem vettem észre. Amúgy scroll lock -al ki/be lehet kapcsolgatni menet közben és egyből látod a különbséget.
[ Szerkesztve ]
-
D4M13N
aktív tag
Attól függ.Nagyon sok effekt bekapcsolható ami jelentős erőforrást igényel,de ha csak kicsit finomhangolsz akkor max 5-10pfs-t buksz.
Ja és én csak a reshade 3-at használom ahogy az edfx csak így nem kell két program.[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
válasz Hauptmann #31341 üzenetére
Szerintem egykutya, régen ReShade-et használtam, előtte SweetFX-et, de jelenleg EDFX van fent. FPS szinten számít azért, de nem sokat. Meg nem mindegy, hogy milyen beállításokkal használod. Nálam általános profillal 2-3 fps-t számít. Az átlag így is megvan 90+ felett Ultra beállításokkal 1440p-ben, ami untig jó, mert a monitor úgy is csak 60-at tud, be is van lőve a vsync.
-
Rick3D
senior tag
válasz cacasz02 #31328 üzenetére
Igen de szerintem ő is arra gondolt hogy pl : megveheted az összes színt RGB szerint és akkor válogathatsz minden árnyalat között mint az autós játékokban kb.
Én jelenleg meg vagyok elégedve a kínálattal , igaz nem is játszom már olyan sokat mint régen de nagyon ráfeküdtek a feltöltésére -
summers
tag
Hali!
Az FSD tuningnál a Faster Boot Sequence upgrade mit csinál pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest