Hirdetés
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
fuh de más ez a játék, mint kiadás után. már a launchernél eltévedek, melyiket kell indítani, a horizonst, vagy a dangerous-t?
nah, bejutottam. van egy béna viperem, mire érdemes mostanában fittelni? =]
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
kúl. ahhoz kb. mennyi zseton kell? mármint értelmes fittel. ja és most nézem, kétféle asp van, melyik a használhatóbb?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
to.ca
tag
válasz velizare #31756 üzenetére
Nekem sokáig ASP Explorer volt, igazi all-rounder a maga nemében. Saját kategóriájában sok modulhely, jól variálható. A Pythont is vele grindeltem össze. Nem mondom, hogy hamar megvolt, gondolom, egy T6-T7(-T9) vonalon kamionozva hamarabb összejött volna, de így élvezetesebb volt számomra. 50 misi körül minden lehet rajta, mi szem-szájnak ingere, de sokkal kevesebből is kijön egy használható explorer-mindenes.
Minden hajóra és modulra igaz, hogy a kínainál (Li Yong Rui) 15%-kal olcsóbb, érdemes ott venni és fittelni.
Szóval szerintem inkább Explorer, mint Scout, kicsivel többet kell rá áldozni, de sokkal jobban kihasználható.
Egyébként használd konfiguráláshoz ezt az oldalt pl.:
http://www.edshipyard.com/load"elite",8,1
-
Cooper911
senior tag
válasz velizare #31759 üzenetére
Amíg nincs pénzed ASP-re, itt egy viper fit. Ezzel menj ki a nav beacon-höz nézd végig a hajókat. Aki wanted azt scanneld meg a kill warant scanner-el. Ha máshol is sáros így több lesz a credit amit kapsz érte. Ha közepes hajó (kivéve python) akkor elkezdheted lőni, a rendfentartók majd segitenek. Ha gond van boost és spuri + shield booster ha már kopik a pajzs. Ha nagy hajó akkor várd meg amig beleköt valakibe, vagy a rendfentartók nekiesnek. Ha leszedték a pajzsát kezd el lőni.
Ha elfogy a lőszer / shield cell bank menj vissza a bázisra, tölds fel és add le a bountyt hogy creditet kapj, ha kilőnek akkor elveszted amit addig gyüjtöttél.
Ezzel a módszerrel össze lehet csipegetni az ASP-re valót és még a harcot is gyakorlod.
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
anatron
aktív tag
Úgy látom Multy Crew téren az Elitenek vetélytársa akadt.
-
Ellia
addikt
Srácok a bányászat, hogy működik? A van mineing laserem és feldolgozóm a hajómon, de hol tudok bányászni? Gondolom, aszteroida övhöz kéne mennem, de azt, hogy találom meg?
-
to.ca
tag
Nézegess tutorial videókat a bányászatról, van itt, a topik-összefoglalóban is!
Ha sokat akarsz rajta keresni, akkor pristine öveket keress, itt van hozzá egy kereső:
http://edtools.ddns.net/
Ha valami speciális anyagot keresel, jól jöhet az eddb material findere:
https://eddb.io/bodyload"elite",8,1
-
duvi
nagyúr
Kukk meg ezt a cikket. A legfontosabb információkat megtalálod benne:
Frissített bányászati útmutató
Pluszban itt egy adatbázis, ami segít a megfelelő helyszín kiválasztásában:
Pristine Metallics Distances Calculator -
Arvalis
csendes tag
-
nagyúr
válasz Cooper911 #31760 üzenetére
köszi. még nem volt shield cell a fittjeimen, mi ez, mit tud, és hogyan kell használni? a point defense-t sem ismerem.
-
duvi
nagyúr
válasz velizare #31772 üzenetére
- Shield Cell Bank arra szolgál, hogy a meggyengült pajzsodat visszatöltsd. Ha teljesen megszűnik a pajzs, akkor már nem használható!
- Point Defence Turret jó eséllyel automatikusan levadássza a rád kilőtt rakétákat, torpedókat és aknákat.
- Előbbi nagyon hasznos és ajánlott modul. Utóbbit ritkán használjuk, mivel van hasznosabb utility modul is a palettán. (pl. Shield Booster)[ Szerkesztve ]
-
grHawk
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
EA: It's in the crate!
-
Ice_Man22
senior tag
Szerintetek jo egy fair de lance t tartsak a cutterem melle, mint combat hajo?
-
grHawk
aktív tag
válasz anatron #31788 üzenetére
Szemmel láthatóan föderációs flották lebegő temetőit hagyják maguk után. Szerintem, ha már mögé akarunk látni valamit, akkor inkább csak nem éri meg harcolniuk, még. De mivel pesszimista vagyok, ezért feltételezem, hogy csak nincs lescriptelve a válaszreakció. Ennyi. Mindenképpen háború lesz, mert ha nem, akkor kihagynak egy olyan dolgot, ami talán megmentheti a játékot. No persze ott a lehetőségük, hogy valami olyat dobnak az elite kihalt utcáira, amitől újabb 2 évre meglesznek - remélem így lesz.
Más:
Alapvetően Open játékos vagyok, időm java részét ott töltöm, és nagyon sajnálom, hogy ezt alig követik néhányan. Gyakran picit meg is haragszom a Privát/Solo játékosokra emiatt. De amikor meglátok egy ilyen felvételt, akkor abszolút igazat adok nekik. Komolyan, ennek mi értelme van? - tette fel Hawk az örök kérdést, amire senki nem tudja a választ.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
-
anatron
aktív tag
válasz grHawk #31790 üzenetére
Most azért mert pár fed bugris biztosítási csalás céljából teleszórt egy területet lerobbant,trutymóval bekent anacondával nem jelenti azt,hogy ezek a békés akármik veszélyt jelentenek bárkire.A videón is látszik hogy csak gombák érdeklik őket,már pedig a begombázzott űrlények nem túl agresszívek szerintem!
-
Mortel
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok mutatni egy Vulture konfigot, amivel lehet harcolni?
Engineers még nem játszik...
Köszönettel:
M
https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM
-
brd
nagyúr
válasz Mortel #31799 üzenetére
Mennyi pénz van rá? Bounty hunterkedni akarsz, vagy csak harcolgatni?
Én sokáig ilyesmivel játszottam (engineers előtt), de nagyon javasolt a shield/thruster vonalon meglátogatni a mérnököket (de persze ezekhez erősen javasolt sajnos egy PP upgrade is), meg persze aztán a fegyverekkel is, és akkor már lehetnének inkább Overcharged MC-k (csakis 5-ös), egy Corrosive, és egy Incendiary effekttel (ez így nagyon baráti Vulture-rel, ha megszokod, és számolsz vele, hogy lassan pörögnek fel), meg persze némi mikormaterial a csomagtartóban (ehhez nálam speciel az egyik hull reinforcement helyett volt hangár, mert ha már a hull-t kopogtatják, akkor úgyis lassan menekülni kell).[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BMW topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs