Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortel
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM
-
warcat
veterán
Ingyenes Military Flight Suit Pack
A bolti link közvetlenül : Military Flight Suit Pack
Ha már végigkattintjátok a vásárlást, ezt is hozzá lehet csapni: Powerplay Decal Pack
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz Mortel #32294 üzenetére
https://twitter.com/Frontier_Help
Szinte azonnal reagalnak es/vagy kommentalnak ha gond van a szerverrel, stb
-
warcat
veterán
válasz Djuree #32307 üzenetére
Van, oda elvileg játékon belülről tudod megvenni.
A PSN boltjában Frontier pontokat lehet venni(majd játékon belül elkölteni),de mivel ezek ingyenesek, a holo-me menüben illetve állomáson outfitting/livery részen megveheted, gondolom nulla pontba kerül.De inkább idézem redditről: "No, you buy Frontier Points in the PSN store, you get the actual goods from in-game. Either from the main menu store option, or in station services in Outfitting (Livery or Holo-me).
Can confirm, because I got them for my UK PS4 account."EA: It's in the crate!
-
Djuree
félisten
akkor mi van ha egy küldinek lejár az ideje? kapok vmi büntit ha nem csináltam meg? fel tudom újra venni? vagy érdemesebb inkább decline-olni ha nincs időm megcsinálni?
egyszerre hány küldit vehetek fel?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
duvi
nagyúr
válasz Djuree #32310 üzenetére
Lejárt küldetést ki kell dobni. Ha nem csinálod meg határidőre, vagy eldobod, akkor csökken a repud a questadó frakciónál. Mindig figyelni kell a küldetésre adott időt. Ha nem biztos, hogy belefér, akkor inkább ne vállald el. Egyszerre max. 20 küldetést lehet felvenni.
[ Szerkesztve ]
-
glovasi
tag
Az milyen, mikor a War State rendszer állomásán felveszel 3 Massacre küldit 4Millió értékben, elsuhansz a 97Ls-re levő CZ-be, és mikor oldalt választanál azt látod, hogy "Ceasefire"
Pedig aki ott van az még vidáman öli egymást, köztük egy CMDR is...
-
warcat
veterán
Volt már ez valamikor?
Reminder for new players - Don't forget to set up your special dayCsak PC-n működik, általában egy 20%OFF vouchert küldenek ami lejön a teljes vásárlás összegéből a frontier store-ban.
A nap nem változtatható meg később.Ha valaki nagy bevásárlásra készül festések stb terén,mindenképp érdemes lehet.Egyébként érkezett Anaconda és Python raider pack a boltba.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
cintula187
addikt
Most belefutottam abba, hogy elugrottam Blackmount Orbital | HIP 17692-ba CG zni. MIre odaértem ua bombed van és nem tudom leadni a cuccost. Ez mennyi idő alatt szokott "elmulni"?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
duvi
nagyúr
válasz cintula187 #32318 üzenetére
Akár napokig is eltarthat
Más téma: NEWSLETTER #182
-
glovasi
tag
válasz cintula187 #32321 üzenetére
Ilyen nekem is van, mikor adományt kéne teljesítenem akkor kilép szerver hibával.
-
cacasz02
aktív tag
válasz cintula187 #32321 üzenetére
Open solo privat néha megoldj ezt a problémát.
-
spank0309
tag
Pár statisztikát szeretnék közölni veletek a felfedezésről. Ha akarjátok berakhatjátok az összefoglalóba is.
2ó45p alatt Colonia - Sagittarius A* ~11.300 LY
távolságot most tettem meg, ezekből az adatokból nagyon sok mindent ki lehet számolni. 130 LY ugrásokkal hajtottam végre, neutron útvonal tervező oldallal. ASP Explorer-el 33LY ugrási távval, nincs benne semmi engineer cucc. Az FSD 66%-os károsodást kapott tehát maradt volna 44%-os FSD-m ha nem lenne AFM, ez út alatt 3300-at használtam el csak és kizárólag az FSD-re. Ezekből az adatokból egy megközelítőleges értéket kapunk bizonyos távolságokhoz amiket ki is számoltam. Tehát aki elég kitartó az elhajózhat ide-oda itt vannak a hozzávetőleges adatok hozzá mi mennyi idő, mennyi AFM kell hozzá. Tehát (Csak az oda út, tehát ha hozzá adjuk a hazafelé vezető utat akkor 2x ennyi idő+AFM, plusz ha elfogy az AFM akkor rájön még 1-3 óra a farmolással.):
Sol - Sagittarius A* ~25.900 LY ~4-5 óra ~AFM 8-9.000
Sol - Beagle Point ~65.300 LY ~10-12 óra ~AFM 20.000
Sagittarius A* - Beagle Point ~39.400 LY ~6-7 óra ~AFM 12.000Vagy számolhatunk még így is mindent egybevéve 10.000 LY ~3óra ~AFM 3000
Heat Sink-et egyáltalán nem használtam és egyszer sem estem ki egy napnál sem. Openben mentem be, sajnos tapasztalataim szerint minden player fegyverrel megy be (gondolom biztos ami biztos) még egy orcán is volt valami lézer a scannek alapján. Én fegyverzet nélkül mentem be.
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
anatron
aktív tag
válasz spank0309 #32325 üzenetére
Ez nem túl realisztikus számítás.
Megnézném azt az embert aki 10 óra alatt elér a Beagle pointra ...
Akárcsak az a 4 óra alatt SagA is kissé meredeknek hangzik.A reális ugrási idő kb fél óra /1000 LY.De 4000 Ly után az emberek 90%-a már a pisztoly után nyúl.
Egyenes vonalban amúgy nem tudsz eljutni a Beagle pointra.Az a 65.000 Ly a valóságban inkább olyan 80.000 Ly.
Ergó ha azt vesszük,hogy 2000 Ly/órával haladsz,akkor minimum 40 óra a Beagle Point.
Ez kb meg is felel a valóságnak ,mert az írott történelemben Cmdr Bazsii volt a leggyorsabb Beagle Point látogató akinek 1 hetébe telt odáig eljutni.
ui:a neutron high way tudtommal csak a Coloniában vezet.
[ Szerkesztve ]
-
anatron
aktív tag
Adok linket a Beagle Pointos túránkról:
-
spank0309
tag
válasz anatron #32326 üzenetére
Vannak emberek akik 12 óra alatt teljesítették a távot. És lehet menni egyenes vonalban, írd be a tervezőbe =) Csak a benzinre kell figyelni semmi másra.
[ Szerkesztve ]
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
42861
senior tag
-
spank0309
tag
válasz anatron #32332 üzenetére
Nem voltam még ott, bocs hogy hozzá akartam tenni a fórumhoz valamit... Változik a játék, lehet hogy neked még több 10 óra volt meg hetek, de már más a helyzet akármilyen tapasztalt vagy akár voltál ott akár nem. Több dolog is bizonyítja a feltevésemet, nem tudok mit hozzá tenni, tipikus magyar vagy.
-
totila
tag
nem akarok kéretlenül beleszólni, de ennek mi értelme van?
nem lenne jobb mindezt beszólások nélkül megbeszélni, sok kedvességgel, és humorral?
biztos unalmas vagyok hogy sokadjára is a poénok eltűnését siratom, de odáig jutottam, hogy sokkal szívesebben olvasgatom a tavalyi bejegyzéseket mint a mostaniakat -
spank0309
tag
válasz totila #32337 üzenetére
Nem tudom mit csináltam rosszul, le lettem szólva mert teljesítettem valamit és ebből kifolyólag megsaccoltam azt amit meg tudnék csinálni. Tök normális hozzászólást írtam szépen rendezetten, normálisan. Azt én vagyok a gy*kér. Csak mert merek állítani valamit amit már rég megcsináltak mások sokkal rövídebb idő alatt is.
[ Szerkesztve ]
-
-
duvi
nagyúr
Hölgyeim és uraim!
Miért nem lehet normális stílusban vitázni? Mindenféle gúnyolódás és személyeskedés nélkül? Valaki beír egy új infót, azt normálisan is meg lehet válaszolni, ha nem értünk vele egyet. Ugyanez visszafele, személyeskedés nélkül. Ezer éves öreg motorosoktól pláne többet várnék Évekig elvoltunk modik nélkül, de az utóbbi hetekben kezd eldurvulni a helyzet.
Kérem a tisztelt társaságot, hogy térjünk vissza a kultúrált stílushoz és adjuk meg a kölcsönös tiszteletet egymásnak!
Köszönöm! -
D4M13N
aktív tag
Szép ez a cka három óra Sag A de hol marad akkor a space madness? Meg a döntés, hogy hazamenjek vagy Beagle vagy valahova ahol senki se járt? Egyszer azért sidey-val én is elmegyek. De majd nagyon soká lesz.
-
anatron
aktív tag
Ez most mért nem volt normális stílus?
Kultúrált hangnemben dobáltuk egymásnak a labdát.
Szerintem ennyi még belefér. -
cintula187
addikt
válasz cintula187 #32324 üzenetére
És az normális, hogy a CG rendszerben nincs nav beacon ahol lehetne vadászni?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
duvi
nagyúr
válasz anatron #32343 üzenetére
"Olyan szakértőnek tűnsz a témában,ha legközelebb a Beagle Pointra megyek feltétlenül kikérem a véleményedet ..."
Ezután betetted neki a Distant Worlds matricádat "Ez meg van már?" kérdéssel.Szerintem (valamint másik hozzászólás alapján másnak is) ez gúnyos és lekezelő volt. Nem véletlenül sértődött meg illest309 kolléga és szólt be neked, ami szintén helytelen volt.
Nincs gond a véleménykülönbségekkel, csak azt kérem, hogy tisztelettel beszéljünk egymással!
Ha szükséges, akkor a továbbiakat privátban folytassuk.
[ Szerkesztve ]
-
BandiT85
aktív tag
Hogy visszakanyarodjunk ON-ba, én arra volnék kíváncsi illest309 kollégától, hogy hogy csinálja a 33ly-t ugró hajóval ugrik 130-at? Nekem eddig csak mikor próbáltam, olyan 150%-ot sikerült villantanom az aktuális max ugrásomhoz képest. Pedig a néni elmondta hogy "Frame shift drive fully charged", vagy hasonló...
Bár csak a bubin belül próbáltam, nem emlékszem milyen típusú csillaggal, csak csóvája volt. -
brd
nagyúr
válasz BandiT85 #32346 üzenetére
Összefoglaló, de a WHITE DWARF csak másfélszeres távot nyújt, a 4x-eshez NEUTRON STAR szükséges.
Más: a programban módosítottak valamit, vagy a VGA driver-t gyógyították meg? Kb. 1-2 hete nem játszottam vele és volt közben egy drivercsere. Amellett, hogy érezhetően kevésbé terheli a VGA-t a játék, simán tudok mellette filmet nézni és csak pár másodpercenként döccen be egy-egy képkockányit (sajnos valamennyi döccenés elkerülhetetlen a jelenlegi Windows megoldással, ha nem exclusive módban fut a 3D-s program), korábban ez másodpercenként többször előfordult (a VGA soha nem megy 100%-on Elite alatt, mert VSync On és úgy lőttem be a grafikai beállításokat, hogy ne is érje el a 100%-ot).
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest