Hirdetés
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZeeZee-
senior tag
Megnéztem. Aztán felcsillant a szemem: lehet importálni. Megnéztem Inarán. Nem lehet. Pedig de jó lenne...
-
duvi
nagyúr
Bekerült a playstation store kínálatába az ED, kétféle kiszerelésben.
Megjelenés június 27.
- Elite Dangerous: Commander Deluxe Edition
- Elite Dangerous[ Szerkesztve ]
-
sensor060
aktív tag
válasz Mortel #31546 üzenetére
Szia!
Én pár hónapja használom már a HCS Voice Pack-ot, és nagyon szeretem. Egyrészt olyan mintha a játék egy hatalmas update-et kapott volna.
Jelen pillanatban két pack-et vettem meg, Astra-t és Vasco-t (Brian Blessed).
Astra az amolyan mintha tényleg egy gép lenne, de ezzel ellentétben Vasco teljesen más. Hallani kell, nem tudok rá mit mondani.
Itt egy kis videó, ezt én csináltam nemrég (a minőségért bocsánat, de utólagos hegesztés és csak 720p.... nem nagyon értek hozzá):
Elite Dangerous Vascoval
A futtatáshoz nem elég a csomagot megvenni és telepíteni, kell hozzá egy VoiceAttack nevű program is (szintén fizetős, de nem drága, és nagyon sokat tud. Nem csak Elite-hez, hanem mindenhez lehet használni).Sokan próbálják rávenni a Frontier-t hogy legyen hivatalos ez a Voice csomag, mert úgy lenne az igazi. Sokáig nem törődtek vele de aztán mégiscsak sikerült rávenni a Frontier-t arra hogy kommunikáljon kifelé, így már tudja a VA (VoiceAttack) hogy mikor merre jár a hajó. Mikor van dokkolva, mikor ugrik, mikor hevül túl, stb. Egyre több minden van benne, nemrégiben hatalmasat fejlődött.
Leírok pár dolgot amiket tud:
- distributor vezérés : elég azt mondanom hogy mondjuk : "power to shield and weapons" és ő rátolja az összeset a SYS-re, a maradékot a WEP-re. "power to engines" : összes PIP a ENG-re.
- "request docking" automatán leszállási engedélyt kér
- dokkolás közben megkérdezi hogy rátolja-e a pajzsra az energiát, majd hogy kieressze-e a futóműveket.
- "get clear and engage system jump" - maximum PIP a motorokra, csinál egy maximum tolóerőt, nyom egy boost-ot majd vár egy kicsit (mass lock) és nyom egy hyperspace jump-ot.
- nagy újítás hogy egy csomó parancsot lehet időzíteni.
"deploy the srv when we land" mikor landol a hajó a bolygón akkor egyből átülünk az srv-be.
"repair and refuel when we land" dokkolás után belép a starport menübe és végignyomjodja a fuel, repair, restock-okat.
másféle időzítést ad az "ON MY MARK" parancs. várni fog addig amíg nem mondjuk neki hogy "mark", vagy "do it", vagy "execute". példa erre: ha simán mondom hogy "deploy landing gears" akkor egyből kiereszti a futókat. ha azt mondom neki hogy "deploy landing gears on my mark" akkor csak tudomásul veszi, nem csinál semmit (visszamondja hogy "okay"), majd mikor mondom neki hogy "mark" akkor csinálja meg a parancsot.Hát ilyeneket tud, de persze nagyon sokmindent.
-
orientcx
őstag
Hát itt meg mi történt? Mindenkit elraboltak a thargoidok? Vagy mindenkinek tönkrement a klaviatúrája? Esetleg az összes CMDR-nek ingyen osztogatják az onion head-et, meg a lavian brandyt, és a padlón fetrengve senki nem éri fel a billentyűzetet?
Hahóóó! Van itt valaki???u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
nubreed
veterán
válasz -ZeeZee- #31557 üzenetére
Igen, köszönhetően kisköcsög harrypotternek. Azt sem értem, hogy nem kapott örök bant az állatja.
Szerintem a 2.4 -ben, kell hogy jöjjön valami érdemi tartalmi update. Ha nem... hát nagyon csalódott leszek.
Az a helyzet, hogy a Star Citizen egyre jobb lesz. Elég sok videót nézek róla mostanában és ha tényleg jönnek azok a fejlesztések amiket igérnek, egyre inkább konkurenciája lesz az Elite -nek. Néha azaz érzésem, hogy a Frontier csak ül a seggén és nem csinál semmit.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
duvi
nagyúr
válasz nubreed #31558 üzenetére
El voltak/vannak foglalva a PS4 porttal. Remélhetőleg a megjelenése után, nagyobb figyelmet fordítanak a fejlesztésekre és hibajavításokra. Az évadzáró 2.4-el muszáj lesz behozni az idegeneket (Thargoidokat), mint aktív tartalmat. Ezt a gumit nem lehet tovább nyújtani. Másrészt valami ütőssel kell befejezni a Horizons DLC-t, hogy el tudják adni a következő fizetős kiegészítőt.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Ezen a héten a Dolphin kapott új festéseket.
[ Szerkesztve ]
-
grHawk
aktív tag
Bár igazad lenne, én is ezt kívánom, de véleményem szerint nem így lesz. Úgy vettem észre, hogy az Thargoid szálat megakarják tartani mellékszálnak tartalmat illetően. Az X.X fejlesztések szinte mindig valamiféle magában is működni képes újítás volt. Persze erre van kivétel, a multicrew, ami ugye számos játékelemet hívatott összevonni, mégis mi lett belőle (wingel nem működik, nincs közös küldetés, a gunner pozíción kívűl nincs új játékmechanikai elem), vagyis nem tartom valószínűnek, hogy a 2.4, sőt bármely verziószámmal jelölt frissítés elfogyasztható tartalom lenne, inkább egy engineershez hasonlító örök tartalmi rendszer.
Ezért is baromi kíváncsi vagyok, mivel rukkolnak elő. Jelenleg a legvalószínűbbnek azt tartom, hogy a megashipek terén kezdenek valamibe. Ott van pl. a raider téma, de Braben sokat említi mostanság a gázóriásokat is, az is lehet, hogy valami égitestekkel kapcsolatos dolog jön... fene tudja. Várom már a 3.0-ás bejelentést, onnan legalábbrgkapjuk a 3.X címeket. A portolás nagyon lezúzta a fejlesztést, de ez nem újdonság, sok játék bukott ebbe bele vagy pénzügyileg vagy erőforrásilag, de az Elite nem, ami nagyon jó jel. Nem tudom ez mennyi bevételt jelent majd nekik, de a mi érdekünkben nagyon remélem, hogy jelentőset. De az is fix, hogy ezentúl a fejlesztés belassul, legalábbis lassabb lesz, mint a vanilla idejében, lévén most három platformra fejlesztenek majd.
-
duvi
nagyúr
válasz grHawk #31561 üzenetére
"De az is fix, hogy ezentúl a fejlesztés belassul, legalábbis lassabb lesz, mint a vanilla idejében, lévén most három platformra fejlesztenek majd."
Szerintem a jövőbeni tartalmi fejlesztéseknél nem indokolt a lassulás. Most nulláról kellett összerakniuk a PS4 portot. Ha ezzel elkészülnek, onnantól már könnyebben/gyorsabban lehet fordítani az új tartalmakat. A PS4 és xbox verziók portolására egy külön stábot kell/kéne fenntartaniuk, akik függetlenek a tartalmi fejlesztőktől. Átestünk már ezen, az xboxos verzió érkezésekor. Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő... Igaz, hogy lassan (nagyon lassan), de halad az SC fejlesztése is, amit tuti, hogy szemmel tartanak[ Szerkesztve ]
-
-ZeeZee-
senior tag
Buta kérdés, de valaki megmondaná, hogyha egy ismeretlen rendszerben ADS-rel szkennelek, akkor hol jelenik meg, hogy az adott bolygó földszerű, és érdemes jópénzért még jobban megismerni? Egy kép beszúrása is elég. Csak ne felfedezett bolygóról legyen, hanem olyanról, amihez még oda kell repülni, hogy leszkenneljem...
-
orientcx
őstag
válasz nubreed #31558 üzenetére
"a Star Citizen egyre jobb lesz. Elég sok videót nézek róla mostanában"
-
Hát pontosan ez az, videókat nézel róla. De már évek óta. Az ED-ben meg te készítheted a videókat arról, ahogy játszol. De már évek óta.
-
"ha tényleg jönnek azok a fejlesztések(SC) amiket ígérnek, egyre inkább konkurenciája lesz az Elite -nek"
-
És már megint rátapintottál a lényegre. Majd ha tényleg kijönnek azok a fejlesztések. Ha egyáltalán valaha kijönnek. Mert azokat egyenlőre csak ígérik. De már évek óta. Ezzel szemben az ED meg egy csomó mindent rég megvalósított. De már évek óta. És mégis az ED-ről írod azt, hogy "Néha azaz érzésem, hogy a Frontier csak ül a seggén és nem csinál semmit"
Ha a játszható ED-ről ez az érzésed, akkor milyen érzésed lehet a SC-vel kapcsolatban?u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
nubreed
veterán
válasz orientcx #31564 üzenetére
El fog készülni a SC. Egy jó online/multiplayer/MMO fejlesztése minimum 5 év. Ez tény.
Ha beta állapotba kerül, szerintem már nem csak videokat fogok róla nézegetni hanem megveszem a kezdő csomagot.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-ZeeZee-
senior tag
Ja, értem... Akkor csak akkor fogja kiírni, hogy földszerű, ha már közel mentem és leszkenneltem. Én meg rápillantottam, nem írt ki semmit, mondtam magam, itt sincs semmi érdekes megyünk tovább. Ezek szerint kell a képet nézni (egyébként rossz a link, de megoldottam) és ami hasonlít, oda kell menni.
-
orientcx
őstag
válasz nubreed #31565 üzenetére
Ne érts félre, a SC szerintem is el fog készülni, pusztán csak arra akartam rámutatni, hogy nem mérsz egyenlő mércével. Ha az évek óta működő ED-re azt mondod, hogy "Néha azaz érzésem, hogy a Frontier csak ül a seggén és nem csinál semmit", akkor nem szerencsés az évek óta csak "majd egyszer szép lesz" SC-vel példálózni.
De hagyjuk a témát, mert Duvi mester megfedd minket, és egy magamfajta Fed szájhuszár mégse mutatna jól a sarokba állítvau.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
grHawk
aktív tag
válasz nubreed #31565 üzenetére
Én szeretem az SC-ED témát, és pont azért, mert míg a két játék és azok fejlesztői közt példamutatóan nagy a baráti kapcsolat, addig a két játék támogatói között baromira ellentétes a dolog.
(Tudom Duvi, hogy ezzel rossz fát teszek a tűzre és sokszor át lett már dumálva ez a példa, de nem mindenki mondta/mondhatta el amit szeretne, és nem mindenki hallotta azt, ami esetleg rávilágítana számára dolgokra, továbbá az Elitehez kapcsolódik, pont a fokozódó konkurencia téma miatt, így talán nem kapok fülest, ha most írok egy hsz.-t a témában. )
Először is az SC és a "néztem róla videókat" dologgal kapcsolatban: próbáld inkább ki. Legyünk őszinték, mindenképpen megfogod venni. Jól néz ki, ígéretes, szereted a sci-fit, azaz tuti, hogy valamikor rávetemedsz a megvásárlására. Tedd meg most. Kipróbálhatod a klienst (ami jelenleg inkább egy tech-demó, mintsem játék), valamint követheted a fejlesztéseket. És most saját tapasztalatból mondom: vannak dolgok, amik elképesztenek, hogy egyáltalán meg akarnak valósítani, nem, hogy még, mikor meg is valósítják, és vannak dolgok amik igazán... elszomorítanak a jövőjével kapcsolatban. Ez pedig olyan, ami videókon nem jön át. Van egy olyan érzésem a játékkal kapcsolatban (több tucat óra "játszást" követően), hogy olyasmi lesz mint az Arma. Rengeteg részlet működik egyszerre egy adott tevékenységnél és ez rendszeres KIKÜSZÖBÖLHETETLEN bugokat hoz létre. Olyan dolgokat, amik akkor is megtörtének, ha nyolcszor lefixelik. Mert valami folyton nem fog klappolni. Na most ezt ellehet játszani egy tech-demo szerű alpha verzióban, de egy anaconda értékű hajóval már nem lenne muris egy bug miatt megsemmisülni. Az, ami annyira jó benne, hogy részletes, lehet, hogy ez lesz benne a legrosszabb. DE! Ne felejtsük el, hogy ennek még ki kell jönnie élesbe és eddig csak egy dolog alapján lehet saccolgatni a potenciálját, az pedig a kipróbálás, nem a videó nézegetés. Az felületes és hajlamos pozitív irányban megtéveszteni, ami a te szemszögedből negatív, értelemszerűen. Vedd meg, mert úgyis megfogod, próbáld ki, mert úgyis kiakarod, és dönts az alapján.
A fokozódó konkurencia témához: nem csak az SC jelent "konkurenciát" az Elitere nézve. Úgy, ahogy korábban a második világháborús témák, majd a fantasy témák, majd a zombis/posztapokaliptikus témák, most a sci-fi témák uralják a piacot. Mozik, sorozatok, játékok, könyvek, ebben a témakörben jön ki jelenleg a legtöbb produkció. És így a játékokat említve csak most jelenleg közel 4 tucat sci-fi játék fut alfa/béta/korai hozzáférésű/greenlight verziókban, nem beszélve a már kijött játékokról. Ezek mind-mind konkurenciák, hiszen a TÉMÁBAN játékostömegeket képesek lefoglalni. Azt vettem észre, hogy az Elite pont jókor lépte meg a nyilvánosságot és az egész release-marketinget. Időben kinn volt, időben játszható és időben megszerezte azt a játékosbázist, amit fenn tud tartani. Mert hiába hagyja abba valamelyikőtök, az esetek többségében mindig visszatér. Én is ezt teszem és rendszeresen találkozom az ismerős arcokkal a közösségben. Lényeg: nem félteném az Elite sorsát, és felteszem ők sem féltik. Van egy stabil állomány, ha pedig tartják magukat a "van még mit mutatnunk" formához, akkor nem lesz probléma, még ha 2 évente is kapunk 1 szezont.
Viszont sok dolog nem tetszik jelenleg, és úgy érzem az irány rossz. Ezzel nem mondom, hogy veszteni fognak embereket, de az biztos, hogy vonzani sem. Például itt ez a dolog, hogy nem akarják erősíteni a közösségi faktorokat. Nem adnak lehetőséget a játékosok organizációjára, hogy egy átlátható rendszeren belül láthassuk egymást, kapcsolatba léphessünk, esetleg ráhatással legyünk dolgokra, és nem azért mert sokan vagyunk, hanem mert közösen tesszük (a klánrendszerről beszélek). Nem támogatják a meglévő frakciókat, vagy ha igen, minimálisan és erősen részrehajlóan. Lásd: a Canonn player group a legismertebb, mert az idegen témákban ők az elsők (és itt említhetném, hogy van köztük ED fejlesztő, vagy hogy a felfedezéseik javarészt nem a játék fondorlatának megfejtésén, hanem a játék hibáinak, játéktechnikai jellemzőinek kihasználásán virágzik, mint pl. a töltőképernyő ideje bolygóra ugráskor, amivel a ruinokra bukkantak). A többi (egyébként több, mint 500) playergroup le van sz*rva, beleértve az SSL-t is. Kaptunk egy frakció nevet egy adott rendszerben és ennyi. Nem azt mondom, hogy mindenkivel egyenként foglalkozzanak, hanem, hogy hozzanak létre egy rendszert, ami megteszi ezt. Arról ne is beszéljek, hogy a multicrew-wing összeférhetetlenség, ami csupán a balansz problámák elkerülése végett nincs benn (Braben mondta), konkrétan nem engedi, hogy együtt játszunk. Nem engedi. Van egy játékelem a játékban, ami megakarja akadályozni, hogy együtt játszunk. Miért? Hogyan? Ki csinál ilyet?
Összefoglalva: nem kell félteni az ED-t, szerintem. Összehasonlítani meg pláne nem, mert még nincs bármi, amivel megtehetnénk. Perzisztens, online űrszimulátor, ennyi működő featurerel, ilyen komplex háttérszimulációval, ekkora mértékű játéktérrel nincs még egy. A témában lehet, hogy több tucatnyi játék jön ki, de nem olyanok, mint az ED és nem is valószínű, hogy, ha egyáltalán jön ki hasonló játék, az jobb lesz, tekintve, hogy addigra az Elite már jóval tapasztaltabb lesz. Így azok, akik ezt a fajta játékot szeretik, annak hiába a konkurencia, az Elite első lesz ebben, még, ha az SC ki is jön. Mert nem ugyanaz az irány.
Persze mindez a SZERINTEM kategória, hiszen én is csak egyszerű játékosként látom a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz grHawk #31572 üzenetére
Nem akarom szét offolni a topicot, csak néhány dologra reflektálnék röviden.
Igazad van, előbb utóbb biztos megveszem, mert úgy ahogy mondod érdekel. Hiszen Sci-Fi rajongó vagyok, rengeteg könyvet olvastam, filmet, sorozatot néztem ebben a zsánerben.
És abban is egyetértek, hogy bár rengeteg dolgon lehetne és van is mit fejleszteni az Elite -en, már én is nagyon sok ötletemet leírtam ide a topicba is, és néha nagyon nem tetszenek a játékban bizonyos dolgok, egy idő után eddig én is mindig visszatértem hozzá, rövidebb-hosszabb kihagyás után. Volt úgy, hogy egy fél évig hozzá sem szagoltam a játékhoz, aztán hirtelen elkezdtem játszani vele és hipp-hopp +200 - 300 órát beletoltam. De most pl. Mass Effect Andromeda van nálam terítéken és abszolút élvezem (nem is értem a neten azt a tengernyi negatív kritikát és utálatot amit ez a játék kapott, szerintem nagyon jó játék és sokkal inkább open world -ebb {fújj de csúnya szóösszetétel } mint az összes eddigi rész.De visszatérve az Elite-re, most tényleg úgy érzem egyelőre nem tud lekötni. A mérnököket naggyából kimaxoltam, megszereztem az általam annyira vágyott hajót (Corvette), kipimpeltem (ma nagyon megy a hunglish ) a mérnököknél, el is mentem lövöldözni vele RES-be, CZ -be, jó cucc, szeretem, örülök, hogy megcsináltam, a PVP az nem az én világom, van több mint 1,6 milliárd pénzem, a rangok kimaxolása mondjuk még lehetne kihívás (legalább egyikből lehetnék elite), csak engem a kereskedés halálra untat, az exploration úgy szintén, szóval mindezzel csak azt akarom mondani, hogy számomra jelenleg nem nagyon van miért elindítani a játékot. Ezért mondtam azt, hogy nagyon kellene új tartalom bele, új kihívás, esetleg instance -ok, amik minden más mmo-ban megtalálhatók, csak itt nem, miért nem? A Thargoidokkal behozhatnának egy új ilyen játékmódot pl.
Nekem az SC -ben tetszik az a koncepció, hogy NEM TE VAGY A HAJÓ, mint az Elite-ben jelenleg, hiába van SRV meg bolygóra leszállás meg újabban character creator. Ezt kellene valahogy átültetni az Elite -ben is. Nem feltétlenül várok First Person Shootert bele, szerintem azt nem is tudná megcsinálni a Frontier és azt meg nem gondolnám, hogy ezt a feladatot kiszerveznék, de legalább lenne már space legs, éledjen már fel az a rohadt karakter, aki TE vagy a játékban és nem a hajód. A hajó csak egy eszköz. Ehhez kapcsolódik, hogy én is nagyon hiányolom a klánokat illetve az olyan Community Goal -okat pl. visszatérve az előző gondolathoz, amik instance -olva lennének. Nincs normálisan kihasználva a multi player rész a játékban és ez egy nagyon furcsa tény, 2017 -ben egy multiplayer játékról kijelenteni, pedig ez van. Szóval én masszív co-op játék módokat várnék és látnék szívesen, nagyon nagy tartalmi frissítések mellett, csak hogy kettőt említsek: Thargoidok végre teljes mértékben behozva a játék univerzumába, pl lehetnének komplett rendszerek, bázisok, bolygók, amik ezeknek az ellenőrzése alatt van, ezenkívűl a capital shipek végre legyenek a játék szerves része, ezek legyenek támadhatók és legyenek ezek köré és a mega shipek köré épülő küldetések. És végre legyen már tétje annak, hogy ki melyik szuper hatalommal van jóban....
Végszóként, az SC-ben az taszít rettenetesen, hogy aki teszem azt gazdag és megteheti azt, hogy akár néhány ezer dollárt is kiadjon egy sokkal jobb hajóért, hogy már a kezdetektől azzal nyomuljon a játékban, ez megöli az egész játékot, azt az érzést, hogy TE építettél fel mindent, TE értél el mindent a kemény munkáddal és időbefektetéseddel. Ez számomra pay-to-win kategória (még ha amúgy nem is feltétlenül az) és ez a koncepció, már maga a puszta ötlet, hogy erre lehetőség van itt mint írtam rohadtul zavar... nagyon nem jó irány ez, mindenkinek egyenlő feltételekkel kellene indulnia egy online multiplayer játékban.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
duvi
nagyúr
-
orientcx
őstag
Időhiányból kifolyólag már egy jó ideje nem játszottam az ED-vel. Ma betöltöttem. Most is csak a menüt, mert meg akartam nézni valamit. Viszont nem sokkal utána kaptam ezt a mailt a frontier-től(a newsletter-en felül).
Elite Dangerous - Istvan, Return to Elite Dangerous
Tényleg küldenek ilyen üdvözletet minden visszatérőnek?(én eddig még sosem estem ki ennyi időre), vagy ez pusztán egy véletlen egybeesés?
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Mortel
senior tag
De most komolyan: 3 fullos anacondát veszítettem el egy hét alatt....
Kettőt (de, lehet mindet) a docking computer hibája miatt mert képtelen volt betalálni a levélbedobó nyílásba (és pont nem voltam ott... ), egyet meg azért mert leszálltam egy bolygóra, majd srv- vel kimentem, dismiss ship- később recall ship, de az ostoba olyan helyen szállt le, ahol blokkolta a landing pad-ot....
Mire kiadtam volna a dismiss parancsot már a helyi járőrök eltakarították...
Ezeket a veszteségeket nem kellene megtérítenie az illetékeseknek???
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM
-
orientcx
őstag
válasz Mortel #31578 üzenetére
Micsoda??? Visszahívtad a hajót, az rossz helyre akart leszállni, és lelőtték a helyiek???
Na ez már tényleg gyökérség, részvétem. Kár hogy nincs róla videód, mert el lehetne küldeni a supportnak, és biztos pengetnék is a kp-t. A DC hibákat meg nem értem, nekem ezerből egyszer ha mellényúl, de akkor is mire lesmirglizné a pajzsom, már rég visszaértem a monitor elé, mert hallom a reszelés hangját. Mellesleg sztem azért nem kártalanítanának, mondván hogy maradj a gép előtt a bedokk végéig.u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
aerosmith
őstag
Jól látom hogy Quinceben már nem lehet rendesen pénzt keresni mert fixálták a küldetések stackelését?
-
warcat
veterán
válasz aerosmith #31580 üzenetére
Megy az még mindig most fejeztem be mára (tegnapra) ,de Millerport lockdown alatt volt,elvileg nem is adott volna küldiket de néha mégis volt,a rekordom 47 millió volt egy kör scanelésért lockdown előttről de azóta nem tért magához a dolog.
Nem hiszem,hogy hozzányúltak, inkább csak a sok ember miatt gyakran beragad a küldetéstáblák frissítése,ezt gyakran tapasztalom.
A passenger küldik a másik állomásról (Jeffries) jelenleg a legmegbízhatóbbak,az Anaconda 10 kabinjával ugye kb 10m/kör,és miközben csinálgatod,időnként bele lehet futni egy rakat scanner küldibe,olyankor átpattanok az Eagle-be megcsinálni őket.EA: It's in the crate!
-
Cooper911
senior tag
válasz orientcx #31579 üzenetére
"Mellesleg sztem azért nem kártalanítanának, mondván hogy maradj a gép előtt a bedokk végéig."
Az a fickó is megnyerte a pert aki a lakóbuszban menet közben hátra ment kávét főzni. Nem volt leírva sehova, hogy nem szabad.
Az Anacondának fent van a fülkéje nem középen ezért a nyilás tetejét kell vele célozni nem a közepét, szerintem ez a docking computerben nincs hajónként beállitva, ezért lehet problémásabb a kondán használni.
Nekem sosem hibázik a docking computer, mert nincs[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Mortel
senior tag
válasz Cooper911 #31584 üzenetére
Köszönöm szépen, roppant hasznos volt...
A legutolsónál szerinted az srv-t a sarki krimóból irányítottam telepatikusan?
Segítek: nem onnan, hanem a gép előtt (ülő pozícióban) mintegy 70-80 cm.-es távolságról.
"szerintem ez a docking computerben nincs hajónként beállitva, ezért lehet problémásabb a kondán használni."
Micsoda hanyagság, vajon, hogy meózták azokat a DC-ket?
Hogy a programozókról ne is beszéljünk...
M
[ Szerkesztve ]
-
-
CsaBully
tag
Sziasztok..melyik rendszerben tudnék 5a power plant-ot venni vagy vmit legalább max.16mw-val?
Sikeresen lecseréltem és nem néztem hogy a hajó fogyasztása több(lézerek,trusters) mint amit berakattam..felszállás után se pajzs semmi..visszadokkoltam de visszavásárolni nem tudom persze..hajó csere sem jó mert tele a raktér..asszem kellett volna egy kávé
Most itt ülök az LTT10823 rendszerben és nem tudom merre induljak kissé lecsupaszítva..ha van vkinek ötlete kérem szóljon..köszi..Referencia: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=CsaBully ..Írj privátot,ha fel akarod venni velem a kapcsolatot.
-
CsaBully
tag
közben találtam egy oldalt :
[link]szép-szép de mind messze van,amit néztem eddig..
közben leltem egyet wolf 127..a link hasznos..[ Szerkesztve ]
Referencia: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=CsaBully ..Írj privátot,ha fel akarod venni velem a kapcsolatot.
-
warcat
veterán
Jelentem Millerport újra üzemképes, lehet teperni a milliárdokért
EA: It's in the crate!
-
Mortel
senior tag
Azért rendes srácok ezek:
"Thank you for getting in touch.
Sorry to hear you had this issue and I will happily try and help you with this, but you do need to keep an eye on the autopilot, 99% of the time it will work fine but the other 1% it will try and kill you.
I'm going to add the 29,135,018 credits you lost to your account; your total should now be 47,817,617.
I hope this helps you in your future endeavours, in order to help us squash these bugs as quickly and efficiently as possible, it would help us a lot if you could use the bug-reporting section of the support site, or submit details of the bug here on the bug reporting section of our forums. Our QA team constantly review the bug reports that are submitted and are able to process them far faster than we can here in support."
Reggel nyitottam a ticketet...
Le a kalap!
-
Tlog
tag
válasz Mortel #31590 üzenetére
Anakondám van és docking computerel használom.
Teljesen jól működik.
A türkje az hogy csak akkor vedd vissza a sebességet hogy bekapcsoljon dokkoló komputer ha 6 kilométernél közelebb vagy az állomás bejárathoz.
7.5 és 6 km között hajlamos egy kövét boost-tal felkenődni az állomás falára[ Szerkesztve ]
-
Cooper911
senior tag
-
grHawk
aktív tag
Téma:
Nemrégiben Braben hivatalosan is megerősítette, hogy dobják a szezon alapú biznisz modellt és helyette "valami másra" váltanak. A fő oka ennek - elmondásuk szerint -, hogy nem akarják, hogy a játékosok olyanért fizessenek, amit nem szeretnének. A téma topikot szült a Frontier fórumon (névszerint "Hopes and fears for the new not-a-season business model"), ami pedig egy igen kiemelendő hozzászólást. Mivel sokakat érdekelhet ezért megosztom. A hsz. jelenleg redditen is pörög, így került az én figyelmembe is.Tehát Devari nevű felhasználó válasza egy a Frontiert "védő" kommentre:
"Not quite. FD is in the business of putting in the minimum possible investment to develop a "minimum viable product", then using revenue generated from that product to subsidize subsequent projects, and so on. This is what's happened with Elite being aggressively hyped during the first year, allowing FD to bring in over $60 million USD in revenue, then being promptly neglected while they focused on their next product.FD's shareholders, however, are perfectly happy with the situation because in the meantime FD was developing Planet Coaster with that revenue. We've been getting a "minimum viable" product for Season 2, which will now take two full years instead of one year to deliver, and what little development efforts they do make will be focusing on the console market while the core game stagnates.
Now FD has a third "major Hollywood IP" lined up. You can guess what's going to happen over the next few years as they use low-maintenance revenue from both Elite console sales and Planet Coaster to subsidize that.
The endgame for FD in terms of Elite development is finally abandoning the "season model" for Elite because they quite simply have no financial incentive to put anything more than minimal resources into the game at this point. They've realized that there isn't enough trust or goodwill left in the community to pay for content in advance, so they're going to do what they can with ridiculously overpriced cosmetic DLC and the occasional OP "feature" DLC that they hope will get more money out of existing players for as little effort as possible.
There is no "10 year plan" for Elite. There isn't even a "5 year plan". There was a 3 year plan, and we're reaching the end of it. They will keep their inexpensive BGS servers running, which require very little resources due to the game's P2P architecture, probably develop a few OP features and cosmetic DLC over the next few years, but we will not be seeing all of those impressive and immersive features that Braben told everyone about. It quite simply would not be financially viable for them to do so given their focus is on making money for their shareholders.
The really amusing part here is that I identified this problem last year after looking at FD's financial reports and seeing how they were neglecting Horizons and funneling revenue from Elite to develop Planet Coaster instead. I could clearly see where things were headed and now that even the most optimistic Elite players are finally arriving at the same conclusions there's very little FD can do to spin the situation.
Braben, who owns 51% of FD, and the company's shareholders could care less about the situation. They aren't in the business of making Elite into a good game, they simply want to make as much money as possible in as short a time period as possible. Elite quite simply is not going to be seen as worthwhile for FD to invest more than the minimum amount of resources in at this point."
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz grHawk #31597 üzenetére
Megértem a kollégát és elég jól megfogalmazta a saját meglátását. Hosszútávon ez a felvázolt koncepció, üzletileg is életképtelen. Amennyiben nem kapunk érdemi fejlesztéseket, jövőre kihalhat a játék. A PS4 csak egy kis haladékot biztosít nekik, de önmagában nem fogja életben tartani az ED-t. Ez egy jól felépített világ és egyben egy jövedelmező üzlet. Hatalmas baklövés lenne, ha hagynák kipurcanni az aranytojást tojó tyúkot. Nagyon sok munkájuk és energiájuk van az ED-ben. Kozmetikai kiegészítőkkel nem lehet megtartani a játékosokat. Ezt ők is tudják. Ahhoz, hogy továbbra is jöjjön a pénz, muszáj felmutatni komolyabb tartalmakat. Persze ez is csak egy (optimista) vélemény a részemről... Az biztos, hogy a 2.4 sokat el fog árulni a játék jövőjéről. Nagyon remélem, hogy nekem lesz igazam!
-
-
duvi
nagyúr
válasz orientcx #31599 üzenetére
Ahogy Csodabogár mondaná: "Pozitív kisugárzás" Csak gondoljunk szépeket az ED jövőjéről és minden rendben lesz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BMW topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs