Új hozzászólás Aktív témák

  • nubreed

    veterán

    válasz grHawk #31572 üzenetére

    Nem akarom szét offolni a topicot, csak néhány dologra reflektálnék röviden.

    Igazad van, előbb utóbb biztos megveszem, mert úgy ahogy mondod érdekel. Hiszen Sci-Fi rajongó vagyok, rengeteg könyvet olvastam, filmet, sorozatot néztem ebben a zsánerben.
    És abban is egyetértek, hogy bár rengeteg dolgon lehetne és van is mit fejleszteni az Elite -en, már én is nagyon sok ötletemet leírtam ide a topicba is, és néha nagyon nem tetszenek a játékban bizonyos dolgok, egy idő után eddig én is mindig visszatértem hozzá, rövidebb-hosszabb kihagyás után. Volt úgy, hogy egy fél évig hozzá sem szagoltam a játékhoz, aztán hirtelen elkezdtem játszani vele és hipp-hopp +200 - 300 órát beletoltam. De most pl. Mass Effect Andromeda van nálam terítéken és abszolút élvezem (nem is értem a neten azt a tengernyi negatív kritikát és utálatot amit ez a játék kapott, szerintem nagyon jó játék és sokkal inkább open world -ebb {fújj de csúnya szóösszetétel :DD :))} mint az összes eddigi rész.

    De visszatérve az Elite-re, most tényleg úgy érzem egyelőre nem tud lekötni. A mérnököket naggyából kimaxoltam, megszereztem az általam annyira vágyott hajót (Corvette), kipimpeltem (ma nagyon megy a hunglish :D :DDD :N ) a mérnököknél, el is mentem lövöldözni vele RES-be, CZ -be, jó cucc, szeretem, örülök, hogy megcsináltam, a PVP az nem az én világom, van több mint 1,6 milliárd pénzem, a rangok kimaxolása mondjuk még lehetne kihívás (legalább egyikből lehetnék elite), csak engem a kereskedés halálra untat, az exploration úgy szintén, szóval mindezzel csak azt akarom mondani, hogy számomra jelenleg nem nagyon van miért elindítani a játékot. Ezért mondtam azt, hogy nagyon kellene új tartalom bele, új kihívás, esetleg instance -ok, amik minden más mmo-ban megtalálhatók, csak itt nem, miért nem? A Thargoidokkal behozhatnának egy új ilyen játékmódot pl.

    Nekem az SC -ben tetszik az a koncepció, hogy NEM TE VAGY A HAJÓ, mint az Elite-ben jelenleg, hiába van SRV meg bolygóra leszállás meg újabban character creator. Ezt kellene valahogy átültetni az Elite -ben is. Nem feltétlenül várok First Person Shootert bele, szerintem azt nem is tudná megcsinálni a Frontier és azt meg nem gondolnám, hogy ezt a feladatot kiszerveznék, de legalább lenne már space legs, éledjen már fel az a rohadt karakter, aki TE vagy a játékban és nem a hajód. A hajó csak egy eszköz. Ehhez kapcsolódik, hogy én is nagyon hiányolom a klánokat illetve az olyan Community Goal -okat pl. visszatérve az előző gondolathoz, amik instance -olva lennének. Nincs normálisan kihasználva a multi player rész a játékban és ez egy nagyon furcsa tény, 2017 -ben egy multiplayer játékról kijelenteni, pedig ez van. Szóval én masszív co-op játék módokat várnék és látnék szívesen, nagyon nagy tartalmi frissítések mellett, csak hogy kettőt említsek: Thargoidok végre teljes mértékben behozva a játék univerzumába, pl lehetnének komplett rendszerek, bázisok, bolygók, amik ezeknek az ellenőrzése alatt van, ezenkívűl a capital shipek végre legyenek a játék szerves része, ezek legyenek támadhatók és legyenek ezek köré és a mega shipek köré épülő küldetések. És végre legyen már tétje annak, hogy ki melyik szuper hatalommal van jóban....

    Végszóként, az SC-ben az taszít rettenetesen, hogy aki teszem azt gazdag és megteheti azt, hogy akár néhány ezer dollárt is kiadjon egy sokkal jobb hajóért, hogy már a kezdetektől azzal nyomuljon a játékban, ez megöli az egész játékot, azt az érzést, hogy TE építettél fel mindent, TE értél el mindent a kemény munkáddal és időbefektetéseddel. Ez számomra pay-to-win kategória (még ha amúgy nem is feltétlenül az) és ez a koncepció, már maga a puszta ötlet, hogy erre lehetőség van itt mint írtam rohadtul zavar... nagyon nem jó irány ez, mindenkinek egyenlő feltételekkel kellene indulnia egy online multiplayer játékban.

    We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Új hozzászólás Aktív témák