Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Az Arsenal packot behúzva kapásból be is építettem 4 játékost és ugye Arteta-t a keretbe. (Ez az Mbappe “csak” 100-as, a Prolific Winger verziója 101-es, de CF-be a játékstílus javára döntöttem).
Kicsit gondban vagyok így amúgy, mert Messi eszméletlen jó AMF-be, viszont Odegardot és Sakat mindenképpen játszatni szeretném. Bal oldali SS-ként sem rossz Messi, viszont ott kevésbé tudom kihasználni a forgékonyságát, a labdakezelését. Szóval lehet, hogy hamarosan új taktikát kell kiokoskodnom. Nem is tudom mi lesz, ha Bergkamp megérkezik egyszer. Messi, Odegard, Bergkamp, Saka… Ha mindenki játszik akkor elborul a mérleg támadó irányba.
Ami a játékot illeti, kicsit lelassult a mai frissítéssel, de szerintem baromi jól ál ez ennek a játéknak. Ezáltal szebbek lettek a labdával való fordulatok, az átvételek és a passzok is, úgy általában az összes mozgási animáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest