Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- PlayStation 5
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Nintendo Switch 2
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner #1911 üzenetére
Szerintem jó lett, de néha eddiginél sokkal jobban belenyúl a játékba a script. Előzőleg nagyjából miden meccsen egyforma mértékű volt, most meg néha semmi sincs, néha meg annyira tolja valamelyik felet mint az úthenger.
Pl ezt a tagot vertem 5-0-ra:
Nem mondom, hogy jó játékos volt, viszont a közepes szintet megütötte, de túlzás nélkül állítom, hogy akár 10 is lehetett volna, ha nem komolytalankodom el a helyzeteimet a második félidőben (4-0 volt ide az elsőben a másodikban már csak a cselezést gyakroltam). Nem volt rossz csapata, az ilyenek ellen 1-2 góllal szoktam csak nyerni. Itt meg olyan volt mint kés a vajon, semmit nem csináltak a játékosai, össze vissza helyzkedtek, nem reagálták le neki a támadásaimat, csak álltak mint egy darab fa, mitha amatőrön lett volna a csapata az enyém meg legenden akkora volt a különbség. Szerintem a ranglista elsőnek se lett volna semmi esélye ilyen körülmények mellett.
Ugyanilyen volt nálam is párszor.
Pl ez:
0-3 volt már a 16. percben, 3 támadásából 3 gól, mindenkin átment a labda, csak azért nem léptem már akkor ki mert meg akartam nézni a visszajátszást, hogy hogy ment át a lövése a kapuson. Hát így:
-
ROBREGGAE
tag
válasz
TrueGooner #1911 üzenetére
S a ligában mit tapasztaltál? Laptopról valahogy nem volt kedvem kipróbálni az Ünnepek alatt.
Hiszen ugye, a legfontosabb kérdés, hogy Eventekhez képest ott játszható-e, mert állandóan azzal van a probléma. Így látatlanba gondolnám, hogy a script ugyanúgy működik ligában, mint korábban.
-
TrueGooner
senior tag
A frissítésről ki hogyan vélekedik?
Első benyomások:
- A labdafizika mintha javult volna, a lepattanók, a passzok sokkal realisztikusabbnak hatnak. Pl egy elakadt lövés vagy egy passz sokkal jobban elpattan az ellenfél testéről, végtagjairól.- A passzok útvonala sokkal reálisabb, mostmár mintha “végig gondolná” a passzoló játékos, hogy a csapattárs hova fog érkezni, vagy hova érkezhet. A magas indítások ezerszer veszélyesebbek, a széleket, de még a centereket is sokkal jobban ki lehet ugratni. Illetve a pontosság is csökkent, sok indításom túl hosszú, ezelőtt csak nagyon ritkán fordult elő ilyesmi.
- A hálózati kapcsolatokra viszont HATALMAS upgrade érkezett a crossplayel együtt. Már nem Peer to Peer a kapcsolat, hanem a KONAMI szervereihez kapcsolódik mind a két fél. Ez nálam nagyban javította a kapcsolat minőségét, és szinte észrevehetetlen késéssel mennek az Online meccsek, végre! Ez hatalmas ugrás a játékélményben, szinte olyan mintha offline játszanék. (A hálózati beálltásokban személy szerint átállítottam, hogy közeli ellenfeleket keressen, előtte 2 meccset próbáltam játszani az alap beállításon, az viszont pont az ellenkezőjét eredményezte: Játszhatatlan volt.
)
-
Zoolee1976
aktív tag
Igen érdekes volt a cikk, köszi a linket!
Ha belegondolunk a költéseink legalább fele az teljességgel felesleges egy hónapban,ha ezt mondjuk inkább félre raknánk pár év alatt össze jönne egy jó kis autó ára pl!
De hát az embert a vágyai is tartják életben,a lényeg hogy a szenvedélyünk miatt mások vagy a családunk ne szívjon -
BaJaZo
aktív tag
Ez elgondolkodtató... [link]
-
VinoRosso
veterán
Jobb lett a labdavezetés, labdakezelés, passzolás dinamikusabb, folyékonyabb, csinál olyan animácíókat amiket eddig nem. A kontaktokat is mintha javították volna, jobb az egyensúlya a játékosnak, nem lesz másodpercekig irányíthatatlan, nem borul meg teljesen egy lepkefintgól. A csapat is jobban helyezkedik védekezésnél, támadásnál. Érzésre jobb vele jázszani.
-
VinoRosso
veterán
Na kellett szidni, jött egy csomó változás a játékmechanikában, és egyelőre (csak 2 meccset játszottam) úgy néz ki előnyére változott.
Játszottam egy cross-platformos DIV2-essel is, hát valami rém gyenge volt az ellenfél, nem írta ki melyik konzol, de PC-n ennyivel erősebb lenne a mezőny? -
VinoRosso
veterán
Most belegondoltam, hogy nekem még az is kevés lenne. 13 meccset tudtam játszani DIV3-ban, abból 4-et nem nyertem, 1-en jobb volt az ellenfél, 3 meccsen meg 2-0-ra vezettem és utána elfelejtettek helyezkedni a védőim. Pedig most 4 Fortress-em is van, de ha megkapcsol a script akkor tökmindegy. Viszont talán még ha az összes meccset megnyertem volna akkor se lenne meg az 1500 pont.
Nem tudom mennyit kellene játszanom a DIV2-höz, 20-25 meccsetKinek van annyi ideje?
-
BaJaZo
aktív tag
válasz
TrueGooner #1900 üzenetére
Ez jó hir, de ettől még az idegesitő forma ingadozások még nem szűnnek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest