Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
ebay.de oldalon mobilappból ( Android , IOS) vásárolva 30 EUR alatt -10% kedvezmény a mai nap 20.59 percig.
kód : POOL10 -
tahepa
senior tag
-
tahepa
senior tag
válasz INTELligent #71706 üzenetére
Egy kicsivel drágább ingyen szállítással , hazai 3 év garanciával.
A te linkeden ~16000 ft szállítással együtt külföldi garanciával (talán)... -
tahepa
senior tag
Almát az almával szokás összehasonlítani....
Az hogy engem hol vágtak át és hol nem nem szoktam véka alá rejteni.
Ha rákeresel a hozzászólásaimra meg is tudhatod a választ.A véleményem továbbra is : Fokozott óvatosság az ebay vásárlásoknál ! A vevővédelemben nagy hiányosságok vannak....mint sok más internetes vásárlási oldalakon.
-
tahepa
senior tag
Vásárlás után 14 nappal értesít az ebay hogy csalónak fizettem (pp fizetés)
Ezt jelzem a pp-nak és kérem a visszatérítést. pp kér ebay igazolást a csalásról...én ezt jelzem az ebay-nek és....10 napja semmi....sehonnan....na ennyit a vevővédelemről....csak saját felelősségre vásárolni az ebay-on !
A vitatott összeg nem egy Merci ára....itt az elvekről van szó.... -
tahepa
senior tag
-
tahepa
senior tag
Soha többet ebay. Sajnos a Jófogással megfelelő szintű vevővédelem jellemzi az utóbbi időben.
Abszolút nem ajánlott beszerzési forrás. -
tahepa
senior tag
válasz Remekelek28 #66485 üzenetére
-
tahepa
senior tag
-
tahepa
senior tag
-
tahepa
senior tag
2015.05-től 0,7%ra emelték a szolg. árát
-
-
tahepa
senior tag
válasz headhunter #56729 üzenetére
A gearbest-re panaszkodtak nem a Paypal-ra.
Nem mindegy... -
tahepa
senior tag
Egy kis olvasni való kizárólag "kötözködésként"...
-
tahepa
senior tag
Nem "kötözködni" néztem be , kizárólag információt közöltem tényekkel alátámasztva.
De ha te erre vágysz akkor tessék : Neked van igazad minden kérdésben , minden szinten és rajtad kívűl mindenki lop-csal-hazudik.....így már remélem szép estéd lesz és nyugodt álmod...DE EZ MÉG MINDIG NEM EBBE A TOPIKBA VALÓ.
egyrész mert ez nem ebay probléma , másrészt nem is paypal-os téma....de ebben is neked van igazad...[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
Azért fizettél plusz opciót hogyha megfogja a vám akkor neked visszatérítik a sarc összegét.
Ezt a biztosítást több másik shop is alkalmazza..."Do we need to pay extra VAT or duty?
We will separate your parcels and arrange the delivery. In normal you will not be afraid to bear the European import duty. If you are worried, we suggest you pay Import Tax & VAT Insurance when you do the checkout. Then we will pay the duty when the parcel is held by local customs."...de ezt nem ebay topikban kellene megbeszélni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple notebookok
- Horgász topik
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest