Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz rednifegnar #86889 üzenetére
vicces ez az angol muki akivel hadakozom, tovabbra sem allitotta be hogy postaz eu-ba (igy se licitalni, se offert nem tudok adni ra).
jott azzal hogy a brexit miatt magasak az import adok. mondtam mindegy ez van, allitsa be ezt a tetves szallitast ez az en dolgom lesz. de nem csinalja. most azt mondja hogy az afa miatt jobb ha kimegyek szemelyesen, vagy kifizetem a repjegyet es akkor o elhozza ide a cuccot, januarban amugy is alacsonyabbak a repjegy arak...
mas kerdes hogy ezt nem ertem mikent kepzeli marmint technikailag mert e miatt biztos nem zaratom ki magam az ebayrol, nem fogom megkerulni es sumakolni. biztos nem vagyok eleg elelmes, de hat ez van, hulye vagyokA camera does not make art, the artist makes art.
-
hdtomi
senior tag
válasz rednifegnar #86889 üzenetére
Angol eBayre léptél be (kamu angol címet beállítva) ? Lehet hülye kérdés, de az ebay.com nem látja mindig a tételeket. Aztán lehet emiatt nem működik a licit sem.
Mi 8 & Mi Band (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- PlayStation 5
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- ASUS routerek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- További aktív témák...
Állásajánlatok