Új hozzászólás Aktív témák

  • Találtgyerek

    Topikgazda

    Végeztem ma az ERC Kanári versenyével. A régi Skoda Fabia EVO2-vel indultam, hogy kicsit változatosabb legyen a mezőny, ne csak az a sok Fabia RS legyen az elején.
    Ezeken a szakaszokon még nem mentem előtte, így a navigátorra hagyatkoztam.
    A szakaszok tetszettek. A navigálásban van pár hiba, de végig tudtam menni hiba nélkül az egész versenyen. Kicsit óvatosabban szoktam bekezdeni, ha ismeretlen szakaszokon megyek. Az autót 5 shakedown alatt egész jól sikerült beállítani. Később még 2x finomítottam rajt, a végére tökéletes lett számomra.
    Lényeg a lényeg, hogy nem értettem, hogy miért kapok ennyit az elejétől. Az első pár szakasz még elment, mert visszafogottabban mentem. Az első nagyobb szerviz után kicsit feljebb kapcsoltam, mert ismétlődtek az első szakaszok és mertem kicsit bátrabban menni. Viszont még így is elég sokat kaptam az elsőtől. A következő nagy szervizben még egy kicsit finomítottam a beállításon, így tudtam még gyorsulni, de ez sem volt elég.
    Kíváncsi voltam, hogy én vagyok ennyire elmaradva az elsőtől vagy a kocsik között is lehet nagyobb differencia.
    TT-ben ugyanazon a szakaszon 3 kör a Fabia EVO2-vel és az RS-el.
    Beállítások ugyanazok, igazából csak átmásoltam az EVO beállításait, amin még biztos lehetne finomítani az RS-en. Elsőre a rövid 7 km-es szakaszon 4mp.-et adtam magamnak az RS-el. Második próbálkozásra 5 és felet. A harmadikra eldobtam, mert nagyon bátor lettem vele. :D
    Kicsit még állítgatnék biztos lenne benne. Szóval ha valaki nagyon nyerni szeretne és időre megy, akkor az Fabia EVO-t semmiképp nem ajánlom.
    Ezen a szakaszon a TT eredményeket megnézve az első 100-ban az RS-en kívül 2 Fiesta és 1 C3-as volt. Az első 50-ben csak RS. Értem én, hogy új autó, de ekkora difinek nem kellene lennie szerintem a játékban. Így a játékosok 80-90% csak az RS-el fog menni a Club versenyeken.

    06-3o/9759I39

Új hozzászólás Aktív témák