Hirdetés
Aktív témák
-
Ben Cseng
tag
Bocs, hogy ide is beírom, de egy kis véleményezést kérnék, remélem nem lesz flame belőle. Mível most már muszáj vennem egy DVD írót, a NEC3520A és PIO 109 között vacilálok. Tudom, hogy annyira friss, ropogós mindkét író, hogy még nincs tapasztalat, de azt kérdezném, hogy a korábbi modellel (3500 vs 108) kinek mennyi volt az író által rontott, olvashatatlan márkás (TDK, Verba) lemezek száma.
Előre is kösz a segítséget. -
Ben Cseng
tag
Senki, semmi?
-
Ben Cseng
tag
Sziasztok,
vennem kell 5-10 db RW-s lemezt, ezért egy kis infóra lenne szükségem, hogy milyet érdemes. A cél a megbízhatóság tehát, hogy szükség esetén 3 év múlva is hibamentesen olvasható legyen rajta a most felírt adat, mert úgy látom, hogy vannak olyan DVD lemezek, amelyek hajlamosak az amnézára. Azt nem tudom, hogy ez RW-s lemezeknél is előfordul vagy csak az R-re jellemző, azért kérdem, hogy milyen márkát érdemes venni. Olvastam itt, hogy a TDK RW-ben nem túl jó minőségű, igaz ez?
Az író egy NEC 3520A lesz, amiről még nagyon kevés infó áll rendelkezésre, de néhány előzetes tesztből kiderült, hogy a Verbatimot szereti.
Köfi előre is.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest