- Battlefield 2042
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- World of Tanks - MMO
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch
- Azonnali játékos kérdések órája
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztianAMG
senior tag
válasz krisztianAMG #18769 üzenetére
-
krisztianAMG
senior tag
Ilyen akkuhoz tudnátok USB töltők linkelni? Elég a sima egyes töltő, nem kell az ötös. GB, BG előnyben részesítve.
Köszi előre is!
-
krisztianAMG
senior tag
válasz Teréz Atya #12405 üzenetére
Elindul, de csak alacsony fordulattal forog és erőtlenül. Tettem a helyére egy újat, azzal is ugyan ezt csinálja. Ez miatt gondoltam az alaplapra.
Köszi a tanácsokat, újra várhatok pár hetet, amíg megérkezik az új lap. Ráadásul újév van... -
krisztianAMG
senior tag
válasz Teréz Atya #12393 üzenetére
A motor nem akadt meg (nem volt miben), egyszerűen megkergült az elektronika... Mintha próbálná vízszintbe hozni, pedig víszintben van. Próbáltam kalibrálni, a beállításokat törölni, de semmi. Azt már több helyen is olvastam, hogy főleg flippnél hajlamos az elektronika megkergülni, azt hittem van valami tuti receptetek. Na mindegy, rendeltem egy új alaplapot, szerzek még feteket is, így legalább lesz egy pót lapom is legközelebbre...
Ilyen oszilloskópom van nekem is, el lehet vele szórakozni.
-
krisztianAMG
senior tag
válasz qnadam #12372 üzenetére
Passz... Ha van ötleted, ami segíthet, bármivel megpróbálkozom. Ha nem segít semmi, akkor új alaplap bangoodról...
Marhára bosszant a dolog, mert alig játszottam vele, mióta megvan. Nagyjából egy óra játék után elment az egyik motor, először persze rosszat rendeltem, várhattam újra pár hetet, mire megjöttek a jók. A távra szereltem wifi antennát, és ma végre ki is tudtam vinni, de a második akku csere után megkergült. -
krisztianAMG
senior tag
Ma délután kimentem reptetni az H8 mini 3D-t. Az egyik 180° flip után megkergült a gép. Leesett, de a távra nem reagált, pörögtek tovább a motorok. Táv le, majd vissza, de semmi. A propellerek szétverték az ujjaim, de sikerült széthúzni az akku csatlakozóját. Az összeszúrás után már összeszedte magát, de az egyik motor nem akart húzni. Szétkaptam, motorcsere, de ugyan az. Létezik, hogy az alaplap szállt el? Előfordult már ilyen másnál is?
Egyébként van valahol olcsón pót motor a H8 mini 3D-hez? Banggodon kicsit drága...
[ Szerkesztve ]
-
krisztianAMG
senior tag
Szaiszzok!
Ezek mennyire jó ajánlatok:
XK X250 - A 5.8G FPV Quadcopter - 70$
LiDi RC L6F / RC126 FPV Hexacopter - 80$Használhatóság, minőség, stabilitás, stb.-re gondolok.
Na meg az érdekelne, hogy topiclakók közül eddig nagyjából hány embernek vámolták meg a kínából rendelt drónját. (Tisztában vagyok a határokkal, kockázatokkal, sötöbö, csak a statisztika érdekel. )Köszi előre is!
-
krisztianAMG
senior tag
Hogyan kell a H8 Mini 3D-n bekapcslni a headless módot? A leírás alapján képtelenség megérteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 2042
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- World of Tanks - MMO
- Apple notebookok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest