Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szacsee

nagyúr

válasz Teréz Atya #14262 üzenetére

Vevőn 2,5-es jack dugalj van , a monitoron pedig 3,5-ös jack apa lóg.
    4 eres mint a mobil. Elvileg ha egy az egyben megy át, akkor egy ilyen is elég lehet.
    Mobilnak más a bekötése azt hiszem, de mivel csak továbbít rossz nem lehet.
    Megnéztem a kiosztást és gnd, video, audio, audio a sorrend kábel felől a dugó vége felé....

HK-ról mikor rendelsz kérdezz be ide, ha Bp.-i vagy nagyvárosi vagy biztos találsz valakit aki társulna és osztoznátok a szállításon akár.
    Sajnos én nagyon vidéken lakom, ráadásul a közelből vitték el Jackal és Marciart ha jól emlékszem az egyik drónt csökkentve az amúgy is kevés drónos közösséget.. :DDD
    Akksit rendelsz akkor is annyi a szállítás, viszont apró dolgok hamar átcsúsznak EU raktárból ~2 dolláros szállítással. :))
    Akksit, vagy valami nagyobb leértékelt cuccot érdemes ilyenkor még venni hozzá, igaz soványabb a pénztárca de bemagyarázza az ember gyereke magának, hogy így már annyira nem is rossz.
    Mellesleg melyik jobb pl Ipon házhozszállítás 2500Ft 150km-ről, vagy vagy 1000km-ről 3300-ért. :D
    Ezzel szoktam nyugtatni magam... :DDD
    Az én szemüvegemmel egy Walrus osztozott a csomagoláson, csak a jó idő miatt még nem nagyon volt időm megreptetni csak a belépő drónokat.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák