-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz Teréz Atya #14262 üzenetére
Vevőn 2,5-es jack dugalj van , a monitoron pedig 3,5-ös jack apa lóg.
4 eres mint a mobil. Elvileg ha egy az egyben megy át, akkor egy ilyen is elég lehet.
Mobilnak más a bekötése azt hiszem, de mivel csak továbbít rossz nem lehet.
Megnéztem a kiosztást és gnd, video, audio, audio a sorrend kábel felől a dugó vége felé....HK-ról mikor rendelsz kérdezz be ide, ha Bp.-i vagy nagyvárosi vagy biztos találsz valakit aki társulna és osztoznátok a szállításon akár.
Sajnos én nagyon vidéken lakom, ráadásul a közelből vitték el Jackal és Marciart ha jól emlékszem az egyik drónt csökkentve az amúgy is kevés drónos közösséget..
Akksit rendelsz akkor is annyi a szállítás, viszont apró dolgok hamar átcsúsznak EU raktárból ~2 dolláros szállítással.
Akksit, vagy valami nagyobb leértékelt cuccot érdemes ilyenkor még venni hozzá, igaz soványabb a pénztárca de bemagyarázza az ember gyereke magának, hogy így már annyira nem is rossz.
Mellesleg melyik jobb pl Ipon házhozszállítás 2500Ft 150km-ről, vagy vagy 1000km-ről 3300-ért.
Ezzel szoktam nyugtatni magam...
Az én szemüvegemmel egy Walrus osztozott a csomagoláson, csak a jó idő miatt még nem nagyon volt időm megreptetni csak a belépő drónokat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest