- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Rey
tag
válasz
grimm2015 #26559 üzenetére
A destroyer objectivenél a lootmastert hogyan lehet megcsinálni?
10 tortured ládát kell nyitni helltideon de én mindig csak 9 et számolok vagy kevesebbet. Mi a trükk?
Más: Én lettem pancser vagy valamit elbasztak mert folyton elakadok minden fűszálba akár mounttal akár teleportálgatok bárhol. Előző szezonban nem volt ennyire "akadós"
-
grimm2015
senior tag
Nagy nehezen csak megcsináltam a fegyvert 17X nem sikerült sárgáról narancsra összesen
. Aztán a kesztyű pihentetés után most első sárga után narancs sárga lett.
De ugyanúgy béna vagyok vele, a Pit99 nem akar menni.
-
ProEvoFan
nagyúr
Most néztem; maxrollon megjelent S tierben a frozen orb sorci. [link]
-
rumkola
nagyúr
Valaki le tudná nyomni nekem Andit és Liliteth párszor? Bloodwave nekróval nem megy.
Köszi!
Linda#22294 -
Edge
veterán
válasz
jozefgucci1 #26533 üzenetére
Nekem is bloodwave van az a fő karim. Jelenleg shako+shroud kombó, jó a shroud rakd csak össze.
-
boogie84
veterán
válasz
shotika #26541 üzenetére
En nem tudom megtartani a Billios sebzeseket. Pedig ugy csinalom ahogy a guide irja.
Probababan gyakoroltam. Akar hanyszor ujra castolom a cata-t, leesik a sebzes, pedig a hurrikan folyamatos, az a buff meg van, nem jar le a cata, ujra tudom castolni mivel a cdje kevesebb mint ameddig tart.
Egyelore csalodas. Ma este probalok atbuildelni a stone burst verziora. Ugyis azzal mennek a pitben. En barom kidobtam az ahhoz korabban estett sisakokat..Azt hittem ugysem fog kelleni. De nem ajarom annyiban hagyni a druidat.
-
El Rey
tag
Wtf chain lightning meg ice shard felkerült az S tierbe.
[link] -
proci985
MODERÁTOR
válasz
jozefgucci1 #26533 üzenetére
mythicek nelkul is kb 80ig rendben van a blood wave
andariel egyedul szivas vele.
-
-
Edge
veterán
Necro séta szimulátor vkinek?
Alt karinak építek egy ilyet shard beszerzésig. -
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat
-
sith7
félisten
Közel nem tartok még itt, ahol Ti, de jól látom, hogy most már az is jó, ha a pit 100 lemegy ?
Nehezítettek , vagy már nincs a bugos spiritborn, és nincsenek pit 120-125-130 run - k ?
Vagy a többi kaszt az simán viszi őket ? -
boogie84
veterán
Inkább a gyűrűt!!
Mekuna sem használja a Shroud chestet. Roxy sem használja.#26515grimm2015
Glyphek 65 körül nálam. 85-ös pitnél a bossra nincs sebzésem és valóban igaz h többször meghal a kari. Nála nincs flame shield a buildben, pedig azzal is lehetne tűzsebzést leadni és még védene is ha kell. Tegnap craftoltam a gyűrűt, sikerült olyanra megcsinálni mint a tiéd. Meglátjuk.Viszont, ma láttam játszani Roxy-t Chain Lightning builddel. 85 nála vaj sima. Majdnem minden meg van hozzá, temperingek is kb ugyan azok. Kard és egy focus kell hozzá.
-
-
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84 #26511 üzenetére
Hát nekem a maxrollossal lement a 97, igazából a boss legalább addig tart mint a map.
A mekunással meg meghalok, és kevesebbet is sebzek.
Tudom, hogy mekuna a top1 sorc szinte minden szezonban, de nekem az ő buildja nem akar működni, túl könnyen meghalok, és keveset is sebzek. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
boogie84 #26511 üzenetére
van solo T4 bosskepes blood wavem kifejezetten sok materiallal durielhez es andarielhez, ha van idod bossozni.
damom van eleg, viszont blood wavevel andariel extra szivas es egyedul sok ido.
mythic meg nincs rajta, de eddig negybol nulla volt jo a buildembe, szoval kinomban eppen a masodik alt karaktert huzom renownra hatha.
shockuna mythicek nelkul gyengebb a maxrollnal. sokkal. probaltam.
-
El Rey
tag
Infernal horda partiban.... kiégtem. Nem képesek felfogni, hogy választ egy helyet és ottmarad, nem rohangál össze vissza.
Legutóbbin meg direkt nem választottam semmit. A 10 körösben 580 aethert tudtam összegyüjteni a végére annyira balfaszul választottak. -
boogie84
veterán
LS Sorci brutál de csak ez: Shockuna
Ehhez képest a maxrollos egy rossz vicc, még a mythic verzió is!
Kell hozzá Shako + Tal Rasha GA CD (25%). Mindkét itemen 12/12-re lenne jó a CD, de nincs meg csak kettő, és még így is fényévekkel jobb mint a Maxrollos. És még nincs meg a starless skies gyűrű.
Nem próbáltam még Necrot, de gyanítom h ebben a szezonban a Sorci a nyerő. Giga speed és sebzés.Kellett pár nap + egy eladott item h legyen gold. Ez sztem elengedhetelen a gyors fejlődéshez! (tipp: ehhez menni kell undercityt legó kulcs adott több GA-s itemeket)
Mythic téma: sztem jó így. Sokat kell értük menni. Legyen is ilyen. Sztem túl sokat várnak az emberek pár nap alatt a játéktól. Pl rúnák alig esnek. Többen trade-elik azokat...
#26504grimm2015
Egyelőre nem volt problémám a forgotten soullal. Veiled crystal viszont egyszer már elfogyott.
Ez a masterworking nem lett jobb szvsz. Több obdusite-ot pocsékolok el mint eddig...#26503proci985
Crafthoz rúnák kellenek. Sztem most kifejezetten nehéz hozzájutni lila itemekhez. Ma volt áttörés. 2 melted nyakláncot zúztam be, Shakot craftoltam mert nem esett, ma jött 1 andariel sisak, 2 doombringer, 1 shroud, és korábban 1 tyrael.
Finom utal a játék h a doom+shroud kombóval próbáljam már meg a death trap rugót is.Jut eszembe, akinek segítség kell boss-ozni (kivéve andariel és lilith) szóljatok.
-
Zoona
aktív tag
válasz
boogie84 #26502 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek, legyen ritka a Mythic - az a probléma, hogy a Mythic nélkül nem lehet elérni egy olyan szintet, ahol ne érezz szenvedést. Azért vannak bizonyos buildek mert van Mythic.
Diablo 3-ban el lehetett érni egy kényelmes szintet, halandó emberek is ki tudták maxolni a saját kis gearjüket mert ott kb. a cuccon levő statok voltak az RNG-k, de itt ha nincs Mythiced akkor nem tudsz elérni egy szintet és ezzel szerintem el lett egy picit rontva a dolog. (Persze az jó dolog, hogy tudok magamnak Craftolni, sajnos az utóbbi seasonokbe csak ez volt, a craftolás)
-
grimm2015
senior tag
válasz
Szerintem nem Robból kellene kiindulni egy átlagos játékosnak.
A legtöbb játékosnak ha van is, akkor szar uberje van.
Több csillagos GA-t meg ugye csak rúnából lehet csinálni...
Szerintem ha a 3/1 aránnyal fejleszted a rúnákat, a mostani siker arányokat figyelembe véve, akkor mondjuk ha van összesen csak egy 500 rúnád, kék és sárga, akkor átforgatással szinte biztos, hogy nem jön össze az a 6 maxos, ami kell az uberhez.
Csak mondom 11ezer forgotten soul nem volt elég ahhoz, hogy a fegyverbe belerakjam a narancssárgát, és még azt hittem az obducite a probléma. (Aminél én csak párnapja jöttem rá, hogy az infernal hordnál csapatban 5-8k kapsz)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Nem az a baj, hogy ritka, hanem az, hogy annyira gyenge a drop, hogy majdnem gyorsabb alt karaktert huzni a shardert.
Bounty ladakkal 60ra huzni valamennyire gyors (es GA boven esik kozben mert az eredeti karakter dropjatejen dobal), utana meg kis mazlival par kor infernal hordessal kesz a renovn. ha beadja a jatek duplan a lordsot, ugy 80+ezer renown megvan egy kor infernal hordes alatt T3mon.
-
boogie84
veterán
Sztem egy Mythic legyen ritka legyen értékes. Tegnap 44 Belial-ból semmi. Pár Varshan semmi. Ice semmi, Andariel, semmi.
Előző szezonban egy jó GA-s unique ritkább volt mint a Mythic..
Ennek ellenére Robiék tegnap este mentek unique undercity kulccsal pár kört... megtelt neki az inventory Mythic-kel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Tudományos Pandémia Klub
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Macska topik
- Mesterséges intelligencia topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest