-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolloW
senior tag
-
Integra
titán
-
HolloW
senior tag
-
HolloW
senior tag
-
c4-eXp
aktív tag
Na bameg, jól emlékeztem.
Currently all CD-Keys banned from play on Battle.net are the classic Diablo 2 CD-Keys and not Lord of Destruction expansion keys, however this is subject to change in the future.
Status for a banned CD-Key is not available and contact made to Blizzard support will not provide you with a result of a temporary or permanent ban status on a CD-Key. In order to find the status of a banned key it will be necessary to wait 1 month to see if the key is unbanned at that time. If it is not unbanned after 1 month, the CD-key is permanently banned. Please keep in mind that the 1 month timeframe is an approximation.
Az uccsó mondat a lényeg.while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);
-
mr.ki
aktív tag
-
Integra
titán
én ne javaslom a két utas fejlődést, a végén egyik sem fog érni semmit
vagy frozen orb és minden hozzá tartozó syn kimaxolása, vagy a tűzes skillnél ugyanez
tény, egyedül elég nehéz mf-elni, párban kell, vagy többed magaddal...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
HolloW
senior tag
Nem vagyok a hybrid karik híve. Az a baj, hogy nagyon gyenge a frozen orb syn-je, max. olyan 600-as dmg sikerülhetne . A Meteornak a dmg-e becsapódáskor max. olyan 4k lehetne, de tekintettel a nagy delay timera ez harmat gyenge . Tehát vagy egy ágú sorcot csináltok vagy beszerezel úgy 8 skillert
[Szerkesztve]STEAM - KOBRA KAI!
-
mr.ki
aktív tag
-
Integra
titán
eljutottam act5-ig
de hogy mekkora barmok vannak...
körbe körbe rohangálnak bele a kellős közepébe, majd menekülnek vissza magukkal húzva az egész ellenséges brigádot...
milyen csicskát érdemes venni és hol?
meg miket kéne rádobni?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
HolloW
senior tag
Reset előtt annyit adtak érte, most ha kapsz érte Umot akkor jól jártál.
Integra: Nyugottan aktiváld a Halls of Paines wpt, mert akkor könyebben letudsz menni Nithalakhoz. Azért szokták nyitva hagyni a piros portált, mert runolják Pindleskint.
[Szerkesztve]STEAM - KOBRA KAI!
-
Integra
titán
tegnap esti act csodagame után 70
4800 a damagém, de még mindig harmatgyenge vagyok.....
resistjeimről meg inkább nem mondok semmit
jaj! viszont amire tegnap rájöttem
találtam egy egykezes varázslógömbös botot +2 skill all, de frozenes spécije van sajnos, a lényeg hogy ad még 50 manát
beraktam csak úgy a második fegyvernek és felugortt értelemszerűen a manám 50-nel
igen ám, de visszaváltottam elsődleges cuccra és a manám megmaradt 50nel többel!!!
ti tudtátok ezt? hiszen a fegyver damagék nem visszaugranak automatikusan, szóval a manának is kellett volna, de az valamiért mégis a másodlagossal kibővülve maradt...
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
HolloW
senior tag
Bővebben: link
Lighting trapsin, ehhez sok skiller kell, hogy ütős legyen.STEAM - KOBRA KAI!
-
SLYM
veterán
Nekem tökre ugyanez volt, az öcsémnek meg tűzzel, de mindketten szopunk az immunis ellennel hellen. Ez van! Viszont egy barbi+fanatizmos pali a legjobb a game-ben! Ja egyedül meg a fanatizmos palival hellen csak az 5. AHT-ban fogsz szopni a fizikal immunis lordoknál! Ezért nem árt egy sorci se!
-
sumdudum
tag
-
Integra
titán
én azt szoktam csinálni, hogy végigszenvedem gyorsam magam baalrunig, ott feltuningolom magam amíg már egyáltalán nincsen lvlup, és utána szépen egyedül végignyomom az egész maradékot. ilyenkor azért dobál egy két okosságot és nincsen keselyű sem aki előled sunyiban felnyalná a cuccost
amúgy meg majd ha már mindenkinek tápos a karija, érdemes közös mf-ezést csinálni, mert így legalább senki nem venné el tőlünk, és mindenki ugye más karival van, ezért valakinek csak jó lenne
feltéve hogy bneten nyomod te is...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Re-Tech
aktív tag
Látszik, hogy marha nagy dios lehetsz Nihlatakot éppen azért nem szokták kinyírni az emberek, mert lehet pindlerunolni, ami kb. 15 másodperc alatt megvan, és nem kell ''órákig'' bolyongani ahhoz, hogy megtaláld pl. mefit vagy baalt. Néha nagyon jó dolgokat dob, néha semmit, de ha ilyen rövid idő alatt megvan, akkor mi értelme lenne megölni? Persze egy cold sorc nyugodtan kinyírhatja Nihlatakot, pindli úgy is cold immun és keyrunolni nyugodtan lehet attól még.
Azért kiváncsian várom a véleményed, hogy miért szokták megcsinálni azt a Q-t, de remélem valami nyomósabb érved van annál, hogy egyedivé tudsz tenni egy szar rare tárgyat. csoki -
Integra
titán
lehet hogy az lesz
most még végignyomom az act5 maradék questeket, aztán akkor párszor bál kill max nem megyek át a portálon
de ami tényleg durva, hogy all resist 18-at egy sima, megjelölés nélküli szörny dobott lefelé a trónba..
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
mr.ki
aktív tag
-
SLYM
veterán
Rendben van! Oké! Csak nekem max a nosztalgiáér kéne a szám. Illetve hogy a battle neten tudjak jáccani. Régről van egy druidám+egy paladinom akivel végigvittem a szintekt, és csak azt szerettem volna megnézni, mit tudok mások ellen. Nem akarok pár hétnél tovább jáccani már ezzel a játékkal, mert bár isten játék, de már ismerem, és végig is vittem, emiatt célom sincs már benne(vagyis van, a 3 elite sets megtalálása, csak ez pár hét alatt nem menne). Erről jut eszembe, a régi blizzardosok magukkal vitték a licencet mikor kiváltal a csapattól? Vagy megvették már a diablo3 jogait? Mert nem ártana egy kis vérfrissítés a diablo sorozatnak!
-
Integra
titán
jaja.
amúgy azért is tré ez az easymap, mert a maphack még a cuccok értékét is mutatta a földön és ez sokat segített a gyors pénzgyűjtésben, csak azokat a páncélokat szedted fel amikről tudtad hogy 25-30ezret érnek.
megkell várni, meg aztán kivárni...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Trak
addikt
Ez azért ebben a formában nem teljesen igaz...
Melyik másik gyártó ad ki még peccseket, javítgatja, tartja életben a 6 éves játékát? Hát nem sok.
Azért nem újítják fel jobban a játékot (biztos lenne millió ötletük), mert azokat majd a Diablo 3-ba építik be.
A hack-ekkell kapcsolatban tényleg kicsit vaskalaposak, de hát ez van... valamit valamiért.
Remélem azért az easy miatt senki nem kapott permanens CD-Key bant... főleg nem innen PH-ról.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
sumdudum
tag
valahogy énis így véleked róla... igazán észre vehetné önnönmagát... mer télleg szar már 6ik éve jáccok kb (hát amikor megjelent a dio már megvolt szal azóta), és ha mindig felkéne kutatnom a mapot már rég öngyilkos lennék vagy felakasztanám magam vagy inkább elkapnék egy diablo fejlesztőt és őt belezném ki... mer nagyon uncsi naponta minimum 50szer felderíteni egy map-ot...
Kowalsky#2903
-
sumdudum
tag
hát új accountal se nem megy... ezt már reggel próbáltam... de a jó az egészbe hogy haver egyik haverjának van szintén eredeti Diablo2+LOD és megadta a cd kulcsát ingyéé mer nincs nete, most már csak holnap visszakell kérnem a cédét mer ma elsöröztem az időt.. hát én valahogy éreztem hogy az uj pecss az eddigi csalók kiszúrására szolgált és énis kétkedve fogadtam ezt az easy map-at mer nagyon diablos volt a háttér nekem, de hát a fanatikusok azért elég elképesztő oldalakat tudnak csinálni szóval lehet hogy az ő kezük is benne volt de mondom nagy a valószínűsége hogy igen mivel így ujjabb bevételhez jutnak és azt sem hiszem hogy valamelyik fanatikus nem egy programozó lenne aki átnem nézte volna a forráskódot hogy mit is csinál... amugy nem igazán zavar hogy tiltottak mert tisztában voltam a következményekkel hát így jártam... hát ez van de mondom van uj cd kulcs ingyéé ugyhogy örülök.. mellesleg télleg 3000forint amit egy hétvégi berugásból kitok fizetni; monjuk a CDgalaxisban 4rugó de az is egy bliccelő hely ott vettem énis és akció volt erre a diablo+LODra elméletileg a reklám szerint 3rugó volt de mikor tesóm megjelent mer nem volt időm megvenni akor simán 4rugót kellett csengetni holott még egy hétig akcijó volt, az volt a gáz hogy nem világosítottam fel az akcijóra mivel hogy ő jogot tanult és simán elintézte volna ezta helyzetet talán még ingyér megkaptam volna a cédét.. ezen a nyáron majdnem ott dolgoztam csak kihagytam pár fontos végzettséget amit bekellett volnaírnom(korán reggel volt..)...
Kowalsky#2903
-
Integra
titán
én anno a tesómnak vettem karácsonyra, úgyhogy mindenképp megveszem megint.
körbetelefonálás után egy darabot találtam az egyik 576-ban, amúgy tényleg nincsen, és csak 2-3 darabot kapnak boltonként, hülye az importőr....
megkell várni a maphack-ot (Bővebben: link), eddig azt használtam azzal soha nem volt baj. mondjuk ezzel se lett volna ha nem lett volna benne keylogger
pedig még morogtam is hogy nem szimpatikus ez az ízimap cucc. legközelebb jobban halgatok az intuíciómra
amúgy meg vagy nagy köcsög paraszt volt a készítő, vagy pedig a blizzard keze is benne volt a dologban.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
HolloW
senior tag
-
Integra
titán
mi 8an voltunk kb azonos szintűek, én 3x haltam meg és a többiek se kevesebbszer....
dobott nagy nullákat, mit kezdek sorcival egy kétkezes baltával?!
most is egy nagy kétkezes bárddal nyomom, legalább odacsap a véletlenül kell...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
játszottam a wow-val, nem jött be.
továbbra is biztos vagyok benne hogy lesz dio3.
abban is biztos vagyok, hogy azért nyomják ennyien wow-val mert nincsen dio3.
a kérdés hogy ugyanilyen fizetősre akarják megcsinálni a dio3-at, vagy marad mint a dio2.
csak remélni tudom hogy marad ilyen mint most....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
ez a másik...
régen írogattam fel papírra a játék címeket, ha jobban belegondolok, akkor csak dionál kellett ilyen kőkorszaki dologhoz folyamodni
de leginkább a kedvenc ismerősök részt bánom hogy nem csináltak semmit, nem hinném hogy nehéz lett volna nekik egy pluzs menüpontot írni egy frissülő táblázattal a la cs:s vagy ut2004........egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
jó ötlet
nekem FireBladez a csoportnevem és minden kari nevemben a _Bladez van benne
mint mondjuk Poppy_Bladez vagy Max_Bladez etc
erről jut eszembe, azért az nagyon gáz, hogy nem csinálták meg normálisabbra a kedvencek, meg barátok listáját, hanem még mindig parancssor van és borzalmasan idegesítő mindig ez a /*név etc etc írás.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest