Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizz
őstag
válasz ncc1701 #12550 üzenetére
Ha 340dmg és 30IAS van egy griefen akkor is elolvaszt mindent és mindenkit
Hát nem tudom, 60% FHR vagy 300%ED dmg, szerintem 100bol 99 ember fortitudeot választaná. 100x jobb. És mivel nincs manája ezért 12% dmg reductionje is van
No mistakes, just happy little accidents
-
zsirfecske
addikt
válasz ncc1701 #12550 üzenetére
érdekes, stone-t még nem is hallottam használni. duress, fortitude, vagy duriel's shell a cannot be frozen miatt. tényleg ha már fhr, a cbf nem fontos szted csicsónak?
a fenti 4 közül nem is tudom mit adnék a fury druid csicsóra (jelenleg duriel's). ugye ott az a fontos hogy életben maradjon és szúrkáljon a reaper-rel sokat hogy gyorsan lehúzza a physic res-t.
-
zsirfecske
addikt
ez téves, a 12% damage goes to mana azt jelenti, hogy manát generál a bekapott sebzés 12%-ában, nem csökkent semmit!
szerk.:
azzal együtt ez fura, mert a forti a fury druidomon nem igazán pumpál manát, ezért is akarom a dual leech gyűrűt annyira elérni már szintben. pedig sebezni sebeznek mert a res alacsony, de a life magas és a lifetap/steal miatt nem mozog nagyon.[ Szerkesztve ]
-
Blizz
őstag
válasz zsirfecske #12553 üzenetére
Én nem így tudom, lehet neked van igazad
Fortitude minden szempontból jobb, mint a felsoroltak
No mistakes, just happy little accidents
-
zsirfecske
addikt
sztem a stone egyértelműen a leggyengébb, nála kevesebb rúna költséggel a duress jobb resekkel, kicsit kevesebb fhr-el (bár nemtom hogy merc breakpoint miatt ez mekkora szívás) ad +%ed-t, flat cold dmg-t, 15% CB-t, 33% OW-t, cserébe nincs rajta missle def és +attribok amik meg magasabb szinten nem annyira fontosak.
a forti más liga, a +300% dmg nagyon jól jön a life leech-hez, többet szív és jobban életben marad, a flat +life jó, az allres és a chilling armor meg magáért beszél.
a duriel's meg olcsó, közepesen jó cucc és cannot be frozen.
Blizz:
én is csak utánakerestem anno, és elég egyértelműen úgy működik ahogy mondtam.tehát ha kapsz 100 physical sebzést (ugye csak arra vonatkozik), akkor pusztán e miatt a stat miatt nem sebződsz kevesebbet, tehát minden mástól eltekintve 100 dmg jön be, viszont annak a 12%-a hozzáadódik a manádhoz. tehát egy ilyen csapás után -100 life +12 mana lenne a mérleg, ami merc-nek teljesen haszontalan.
[ Szerkesztve ]
-
Blizz
őstag
válasz zsirfecske #12556 üzenetére
Akkor engem is félreinformálhattak még régebben
Sose teszteltem, hazaértem letesztelemNo mistakes, just happy little accidents
-
Winzsolt
aktív tag
válasz Szoke1982 #12525 üzenetére
Én próbáltam PC-n Xbox controllerrel játszani mert valamivel kényelmesebb lenne, de olyan nehézkes számomra, hogy élvezhetetlen a játék. Olyan videót láttam, hogy Xboxon nem megy vele az egér/bill támogatás.
A szerverek az elején pc-n sem voltak valami jók, nehéz volt bejutni és sokkal többször dobott ki, mint most. Már "jól" működik. -
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #12556 üzenetére
tényleg, egy csicsó armor kimaradt a felsorolásból, de ez a fade proc miatt macerásabb, figyelni kell rá, anélkül meg szinte csak az IAS ér rajta valamit:
Treachery
'ShaelThulLem'5% Chance To Cast Level 15 Fade When Struck
25% Chance To Cast level 15 Venom On Striking
+2 To Assassin Skills
+45% Increased Attack Speed
+20% Faster Hit Recovery
Cold Resist +30%
50% Extra Gold From Monsters[ Szerkesztve ]
-
MutantZombie
tag
Én úgy tudtam maximalizálva van 50 000 aranyban a merc. feltámasztási költsége vagy már nincs?
Kb. 3 000 000 toltam el tele amulettre az amazonnak, de nem lett; erre az utolsóból gyúrtam egyet. Semmit nem ér tudom, de na. Az évek, meg a rutin:
Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #12561 üzenetére
Jah. Arra figyelni kell. Ezért van az invben coral meg emerald stb. grand charm, hogy jó legyen a többi resist, ameddig nem sikerül jopbbra csiszolni a dolgot. Alá meg life charmok.
@MutantZombie Hát én is örülnék egy teleportos amunak. Sima magicnek is. Merc 50430.
Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
válasz MutantZombie #12562 üzenetére
sigon set lol, ezen jót röhögtem
grat!
-
ncc1701
veterán
Szép is az a sigon set, gratula.
-
vaakuum
addikt
válasz MutantZombie #12562 üzenetére
wááá, a többi tényleg szemét, fel se venném, nem ér annyit az egér mikrokapcsoló kopása...
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
pachito
őstag
Létezik olyan hogy ethereal Tyraels Might? Sose láttam még korábban.
-
Smite
tag
válasz zsirfecske #12570 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a dmg modifier megmarad-e az ethereal jellegből, ha uppolod. Akkor egy Zod-olás lenne gyakorlatilag.
Ahogy elnézem megmarad, kérdés, hogy ezt is kijavították-e mint a socketelős dupla ethereal bugot.[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Srácok, esett egy GUL rúna és igazából azt néztem, hogy nekem nem negyon fog kelleni a lightning fury amazonhoz. Esetleg ha valakinek kell, egy MAL, IST, párosért oda adom (kell az Infinity ). Ha ez nem fer üzlet, szóljatok nem tudom az árakat. De hátha valakinek épp ez hiányzik..
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #12574 üzenetére
Éppen csak 3 socket kéne rá. De érdekes, h diademen druid skill van.
[ Szerkesztve ]
-
Blizz
őstag
válasz zsirfecske #12574 üzenetére
30%FWR 3 socketes diadem több HR-t ér,
de láttam már olyan claw-t is ami 3sentry 3 trap és még talán 2 assa skill+ 2 socket volt rajta
15 ber-t adtak érte (2 assa skillben nem vagyok biztos, és meg facettel socketelve volt)No mistakes, just happy little accidents
-
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #12578 üzenetére
Nem tudom. Ilyen magic cuccokban nagyon noob vagyok. Igaz, másban is.
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #12581 üzenetére
Aha. Keress rá 30frw 3 lukas diademre. Artisan's deiadem of speed a neve. De az úgy esik, és nem larzuk likasztja. Ebbe szoktak tolni 3db 15ias/40ed jewelt. Jó olcsó a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
zsirfecske te jol emlekszem hogy fury druiddal jatszol? milyen fegyverrel? egy low griefen gondolkodom hogy mennyivel jobb mint egy eth feral axe oath?
A grief gondolom mindig egykezesbe kerul, igy egy shieldel nem tul kicsi az attack speed? igy hiaba a nagy damage bonusz de lasabb tamadas miatt nem annyira hihetetlen nagy upgrade? -
Peddy789
őstag
válasz Peddy789 #12583 üzenetére
Elfelejtettem megkerdezni, tudja valaki hol van olyan kalkulator ami mar a "bugos" atack speedeket mutatja ?
Szamomra nem tiszta hogya egy egykezes -30as fegyver melle shieldet rakunk, akkor lassitja az attack speedet? Mintha halottam volna valamelyik videoban ilyet. Vagy tok mind?
Azthittema. phase blade lassu adruidanak, de mint latom -30, igy joval jobb mint a feral axe -15. Gondolom akar egy 30ias grief phase blade is jobb, mint a -15feral axe 50ias oath speedre, a damage meg aztan foleg jobb.
Ami meg eszembe jutto az egy breath of the dying egy 2kezes -10es champion axeba, mivel a vex zod annyira nem draga? A guide mondjuk great poleaxeot emlit, ami 0 attack speed 86avg damage szemben a -10 76 cmapion axe-al, de akkor mar csak az ujrahasznalhatosag miatt is polearmba erdemes valoszinuleg, hiszen akkor hasznalhato segedeknek is -
Peddy789
őstag
válasz Peddy789 #12584 üzenetére
Nah jo megvalaszolom magamnak
Csinaltam par szimulaciot a d2.maxrollon, nagyon sok alitgatas nelkul ez jott ki:
Csak a fegyvert(mindig eth) valtogatva, a fury kepesseg dps-e (nem damage, hanem dps!)
feral axe perfekt oath: 50k
feral axe 270% (kozepes) oath: 45k
perfekt giref + stomrhsield 40%ed jewel: 55k
kozepes grief 34%, 360 + stomrhsield 27%ed jewel: 50k dps
giant tresher breath of the dying perfekt: 62k dps
eth tomb reaver 2 socket de eprf jewel: 62k dps
champion axe perf breath of the dying: 62kdps
great poleaxe breath of the dying perf 70k dps
great poleaxe kozepes (370%) breath of the dying: 66k dps
Hat ezen most teljesen lehidaltam, en abban eltem hogy a grief az micsoda egy imba vadallat fegyver a farkasnak, ehez kepest kozel se. A damage szinte alig novekedbe, persze a stromshield damage % nagyon fasza. De a botd eleg komoly lifesteal mana stealt is ad, amivel levan tudva a double leech gyuru problemaja is, meg van rajta szexi stat, es -25% target defense, ami oszinten nemtudom hogyan mukodik, de az attack ratiung eddig se volt akkora hihetetlen problema metalgriddel, ugy hogy meg a charmok se annyira jok.
asszem elkezdem keresni azt a vex zod runat -
sto1911
veterán
Lassunak talalom a frozen orbot.
Most fireballal kombinalva tolom, de a FB pillanatok alatt szetolvasztja az ellenfeleket, az orbbal ellentetben.
Mi lenne, ha lecserelnem az orbot glacial spike-ra vagy valami hasonlora? Gyorsabb lenne a haladas?
-
zsirfecske
addikt
válasz Peddy789 #12583 üzenetére
itt volt a bugged attack speed calc.
fury druid-om van, bizony, de nekem a 65% CB köré épül és nem a dps-re megyek.
a meglévő 10/4 dual leech blood gyűrűm még nemtom hordani, de nyilván annál még lehetne jobb, csak olcsó volt. a charmok nagy részét nagyon jó áron vettem a 2 BO-s cta árából, olyan ésszerűbb life gyúrós, attack ratinges irány max dmg/allres/mf nélkül, az egyetlen mf-es sc saját drop volt. offhandben +4 ondal, saját drop, itt mutattam.
az eredmény egyelőre:
vérfarkas formában 3671, whisp-el 4350 life. szeretem mert a 2x5 fhr sc-vel megvan a 86% / 6 frame breakpoint, a highlord* és az ias jeweles ribcracker intézi a 4.4 / 5 frame attack speedet (fenti calc alapján a jelenlegi 35 werewolf skill mellett, rendre fury / feral rage attack esetén).*ha jó a kalkulátor, 30+ werewolf skill mellett ez a +20% ias már nem számít, alatta miatta van meg a 4.4 frame a 4.6 helyett.
szóval kis géppuskamancsú kutyus, szeretem. már csak játszani kéne vele
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz Peddy789 #12585 üzenetére
én is stormshield + grief kombót néztem elsőre, ez az eth gp botd nyilván beteg hozzá képest is. viszont a ribcrackert bagóért vettem, az upolása kb drágább volt mint a majdnem perfekt cucc maga, szóval még a grief setuphoz képest is olcsó. kíváncsi lennék mit művel über bossok ellen a brutál fenti flat dps-ekkel szemben. pvm-re nyilván jobb a dps, bár így se mondanám hogy szenvedek. lehet felveszek egy travi run-t mindjárt és majd ti megmondjátok
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #12591 üzenetére
Alakul ez! Tetszik. Viszont:
nekem a 65% CB köré épül
Próbáld ki 8 playeres módban is.Ozora <3
-
vaakuum
addikt
Summonerből nagy nehezen kihajtottam még egy kulcsot, erre kiderült, hogy abból már amúgy is 3 volt. Countessből viszont kellett még egyet kicsalogatni, így mostmár csak a ninahtlak kulcsok hiányoznak. Rápróbáltam paladinnal és light sorcival is, de csúnyán elvéreztem velük félúton lefelé. Így a hell a1 elején parkoló summonnekrót szedtem elő, hátha Ő lesz a célirányos ninathlak farmer... Kis időbe kerül, mire eljutok odáig, hogy megpróbáljam, de előbb-utóbb remélhetőleg meglesz az is.
Summon nekrónak érdemes lehet a bone armor skillre rakni egy pontot, vagy az annyira gagyi a +5-6 skilles kategóriában, hogy inkább a CE-re toljam az összes elkövetkező skillpontot?
Egyébként a különböző föld alatti területek hangulata miatt elgondolkodtam rajta, milyen lenne ez a játék mondjuk VR-ban
Azt hiszem, rá tudnék kattanni..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #12595 üzenetére
Fullos online dia/baal runokban, úgy értettem.
Más. Grief.”Grief's +dmg is not displayed on the screen.”
Ozora <3
-
Peddy789
őstag
válasz zsirfecske #12591 üzenetére
Hm erdekes, kivancsi lennek milyen igy a dps chaos-ban meg traviban.
Valoban ez a ribcracker jonak tunik, foleg uber bossok ellen.
Mondjuk sporolasrol beszelni fortitude melett .
Nekem is az lenne a kovetkezo cel.
Ma siekrult osszehalasznom egy 12% ed eth great axe-t, nagyon kemeny 15fg-ert Korubelul semmi ara nincs, alig talaltam eladot. Elhasznaltam az egyik socket questet, termesztesen 6 socket lett.
A zod, es vex runa osszesen fele annyiba kerult mint egy darab Lo. Vicc hogy mennyire olcso a zod. A srac meg kicsit panaszkodott is hogy olyan rossz erzes ennyiert eladni a legritkabb runat, dehat ez van
Azt hiszem nem kell panaszkodnom, feltem rendesen, de eleg szep rollt kaptam. Teljesen mas lett a kari igy, a damage kulonbseget nehez megsaccolni, kb 30% upgrade elmeletben, de ezzel hirtelen gyerekjatek a solo chaos, az oath runaszoval azert neha kozel volt a halal. Egyedul a felso sealnel kell vigyaznom hogy ne esz nelkul fussak nekik mert azok azert megcsuknak.
Diablo szerintem 2 sec alatt hal sima furryval, ugy hogy 15% cbm van csak.
Armornak en egyelore treacheryt hasznalok, bar ebben az uj rendszerben semmit nem szamit az off weapon ias ahogy latom:Kesztyunek en ezt a laying on hands-et hasznalom a 350% deamon damage miatt, bar nemtudom hogy ez a damage ilyenkor csak az alap weapon sebzes alapjan van szamolva?
Ezzzel az uj fegyoval mivel van rajta 200% undead damage, mar a diszno emrgezos arcok is azonnal meghalnak, szinte odaerek eltoloma furyt es mar futok is el mert 1 fury tuti megoli. Az oath -al azert kelett nekik altalaban 2-3 ability. Nemtudom, nehez merni mi a kulonbseg de ezzel mar ugyerzem tenyleg easy lett a farmolas.
Amugy a -20% req is eleg szexi, igy eleg volt 100 base strt kiraknom, meg egy par pontot dex-re.
Amulettbol en jelenleg metalgridet hasznalok, baz azt mashol nem lattam ajanlottnak, a deadly strike miatt lehet sokkal jobb lenne a hgighlord, van az is amugy, de szerintem a +4k attack rating azert nem art, plszu az allres is nagyon tetszik rajta.Felvettem hirtelen egy videot hogy legyen valami osszehasonlitasi alap, bocsi sajnos az egesz asztalt sikerult felvenni :/. Elvileg 1080p, de meg feldolgozas alatt: https://youtu.be/Fe7ZwEpzPZE
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
válasz Peddy789 #12598 üzenetére
meg egy aprosag: ez az elit radasul mana burn volt, ez a ww barbal tok problemas volt anno..( azt a vacak manald heal ringet lekell cserelnem valamie ertelmesre majd ,mmert szerintem a fegyveren levo 7% is boven eleg. Egy dwarf star vagy esetleg wisp projektor es hatha menne worldstone keep level is ?
A segednel meg reapers toll van, igy hiaba jon stoneskin physical immune, az leszedi, igy kb 3-4x addig el mint mas mobok, de nem idegesit hogy nah most ezzel nemlehet mit kezdeni.
Meglepoen tetszik ez a kari, az egyetlen problema hogy szinte semmi mf nincs rajta, de lassan ugyis csak a hr-ek ernek valamit.
Szinte halhatatlan a maci tok jo golyofogo, elvezheto a sebesseg, (oke igen players1) es viszonylag olcso, nincs ra immune chaosban.. egeszen korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Diablo IV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest