Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
Ali Baba-ba mit érdemes rakni? Esett 2 lyukkal.
Istenem, tele van csillagokkal...
-
Vismajor01
addikt
válasz zsirfecske #12098 üzenetére
Travi pedig tényleg jó a runefarmolásra, chamig dobálnak.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Lokids
addikt
válasz Vismajor01 #12103 üzenetére
Na most már elmegy mindenki a 3.14csába
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
vaakuum
addikt
Ez, hogy bármilyen kib@szott épületsroknál, mini tereptárgynál gyakorlatilag minden lightning lövésem felakad, de a kis nyomi fetisek meg minden keresztül lefúvócsöveznek, ez valami álom.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
_drk
addikt
Magic find-os matek van valahol offline játékhoz?
Van egy Wind Driudim kb 220%MF-el. Csak ugye ebbe benne van sok low level item, hogy meglegyen. Ez kb Nightmare-en player4-re elég.
Amúgy így simán jó, peregnek a cuccok, de pár szörny variációnál jól meg is ölnek.
Mondjuk Baal-nál már nehézkes, elfutkosós.
Tehát mi ér többet? Player szám növelés és kb +50-100%mf-el Nightmare farm-ra.
Vagy maradjak így 220%-on, kicsit nehézkesebben?
(Tancred amulet ad +78%-ot, de ügye a másik a fegyó ami már sz*r
Armor +2 cocket, abba Topaz+50%
Unique fejes ad +50%-ot
1gyűrű +26%,kesztyű +23%,cipő +9%)
A fegyver,amulet,fejes trio-t tudnám lecserélni, amiből a fejes és fegyver már fullos buildes.(spirit, vagy all skill és durid skilles fegyóm is van és fejesből is meg van a +2 Druid skilles is.Amuletből+1druid skilles.)
Tehát már tudnám tápolni magam, de jó ez a nagy MF! -
_drk
addikt
válasz zsirfecske #12109 üzenetére
Be megy az néha, de mivel hülye szögben megy, neki megy az ajtófélfának
-
Amartus
senior tag
Mindegy milyen charm-ot kockázok, ha +skill-est szeretnék? Vagy figyelni kell a szintjére is?
Istenem, tele van csillagokkal...
-
Blizz
őstag
players 3-5-7 ami növeli a droppot players 2-4-6-8 csak az xp-t növeli, de a helyedben mennék hellre és ancient tunnelst farmolnék p1-en+mephit, ahogy látom még nagyon kezdő a karid, próbálj dual spirittel menni (de egy ancinets pledge mindenképp jó), túlélésre menj legelőször ne MF-re mert aza túlélés kárára megy, idővel majd tudsz balance-olni. Minél több hp és resi legyen
[ Szerkesztve ]
No mistakes, just happy little accidents
-
Peddy789
őstag
válasz zsirfecske #12055 üzenetére
Hat ilyen ez a crafting biznisz.
Ezert nem igazan ertettem amikor gyuruket akartal kerni valakitol, hogy majd 5-10 drab ringel te megoldod a craftot De gondoltam lehet csak en voltam peches az 50 darab amulett craftal amibol 1 darab paladin skilles nem lett.Kicsit idegesito ebben a jatekban, hogy az ember marhajol utananez hogy hogyan a leg efektivebb valamit kifarmolni, beletesz egy csomo energiat es semmi haszna mert nem volt szerencseje.
Aztan mesz 10 travincalt, kiesik egy high runa, eladod es megvan ami kelett.. :/ -
_drk
addikt
Hát kezdőnek már nem nevezném. Nyilván messze az endgame de na. Megsérted a druidám!
Ezt a Players3-at nem vágtam, köszi!
Még most kiélvezem, hogy peregnek a cuccok! Már van +5 karim, amin tárolom őket.
Esnek a low level set itemek, meg sok speciális tárgy minden karinak. Tele vagyok Unique fegyverekkel. Tök jó őket nézegetni. Már van egy jó Nekro/Amazon/Barbár alap Nightmare-re.Univerzális van kevés:pl armor, meg öv,pajzs.
Farmguide-ot nem találtam, csak hogy 2-300% között meg is lehet állni, úgy se esik több.
De olyat most találtam, hogy nekem kell cucc Anderieltől amit ő dobhat és az nekem nagyon jó lesz! -
sto1911
veterán
Alapvetően több sebből vérzik az optimalizálása is, túl sokat kér a kinézethez képest, de a régire már csak rengeteg pénzért tudnék visszamenni
A loading lag nem gond, mert olyankor háttérben van a játék, tehát úgysem játszok. A "mire betölt meg is öltek" "bug" meg szimplán így fog maradni, mivel a régi motor fut alatta, az már rég betölt, mire az új befejezi és kaputt. Ezzel nem tudom trükközés nélkül lehet-e kezdeni valamit, hátha jön rá patch. Mondjuk tpkor előbb betöltene az új, majd még 2 pillanat alatt a régi, és egyszerre indítaná, nem tudom megoldható-e.
-
zsirfecske
addikt
válasz Peddy789 #12116 üzenetére
amut sose kezdtem volna ott túl nagy a varia, de a blood ring király mert a fix 3 stathoz kell csak mana leech/+life leech, és 2-3 jó más roll, amiből a választék széles (str/dex/vita/allres/resek/mana after kill).
de ja, nekem pech után nagy mákom volt a rúnákkal, ha hazaértem mutatom milyen blood gyűrűt vettem.
-
ProEvoFan
nagyúr
A Lo runából vettem - ami egy fehér mobból esett Andi kill előtt... - egy Tal armort és egy Hellfire torchot, így végre meglett a full Tal Rasha szett. Már csak egy War Traveler csizma kell és teljesült a maximális elképzelésem ami a MeteorOrb sorcimat illeti.
Diablo runok ge#i gyorsak lettek, hullanak mint a legyek.
Egyedül megy a Ball run is, halál nélkül.
MFem 356%.
Na, a 200 óra játék gyümölcse kezd beérni.[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Tal Armornal szamit, hogy mennyi defenset ad? Vagy eleg a legolcsobbat megvenni belole?
-
zsirfecske
addikt
válasz Peddy789 #12116 üzenetére
Ezert nem igazan ertettem amikor gyuruket akartal kerni valakitol, hogy majd 5-10 drab ringel te megoldod a craftot
ezt csak most olvastam, tegyük helyre. mivel végül 64x pruby+sol+jewel kellett a kísérletemhez, örültem hogy volt itt aki nagylelkűen segített benne, azért ez nem kis mennyiség, még egyszer köszi nekik (és ugye miattuk is töltöttem ennyi időt a dokumentálással és screenshot összevágással, hogy lássanak valamit vissza). gyűrüket meg minek kértem volna mikor a gamble a legegyszerűbb része az egésznek, csak arany meg -30% vendor price item swap kell hozzá. nem akartam 5-10 ringből csodát tenni, pont úgy kezdtem, hogy állítólag 30+ craft után már esélyes a dual leech, ezért kíváncsi leszek mit mutat majd nálam. ki is jött annyiból a dual, más kérdés hogy nem lett jó/ használható sajna, ezért néztem végül szét trade-en.
nyilván ber/jah körül lehet venni baromi OP dual gyűrűket, de megláttam ezt ma um-ért, azonnal lecsaptam rá:
sztem ha a res megoldható máshogy, lev 87-ig még el tudok jutni és akkor ennyiért van egy fasza gyűrűm és mehetek solo überezni. meglátjuk mi lesz belőle, most legalább van miért szinteznem
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz Jocika84 #12131 üzenetére
grat, ez király!
pont agyalok rajta, hogy ha eljut oda az ember hogy megvannak a rúnák, pl egy CTA-t érdemes egyáltalán megpróbálni kirakni, vagy a tuti a trade? nekem 5 bo/4bc elég lenne, azok már nem annyira drágák, viszont nagyon kis eséllyel jön ki ilyen is DIY-ban.
[ Szerkesztve ]
-
MutantZombie
tag
válasz ProEvoFan #12127 üzenetére
Ha a d2.maxroll.gg -nek lehet hinni, akkor már H A1 első m.-től lehet szerezni, az más kérdés, hogy mekkora eséllyel - mondjuk egy boss-hoz vagy egy act végi boss-hoz képest.
Nekem is esett offline-ban ohm, H A1 Black Marsh-n egy szimpla Fallen-től.
Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
-
Jocika84
tag
válasz zsirfecske #12132 üzenetére
-
savior
őstag
ingyen viheto cuccok: ingyencucc / 123
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
savior
őstag
Nálam eddig így néz ki travi run napokra bontva:
5 run - ohm
20 run - ohm
66 run - ko
35 run - egy jo small charm
amit eltudtam adni az kb ennyi volt. a 2 ohmnek nagyon orultem.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Lokids
addikt
válasz vaakuum #12146 üzenetére
attól függ mennyire telített. 2-3p, mert van 1 ami fixen cold immun.
Meg én is felszedek mindent, mert aranyat azért dobnak.
De esett egy IO rúna, mikor megláttam, már azt hittem L betű az az I... de sajnos nem.
Meg én utána Mefihez is lemegyek, ami megint 3-4p attól függően, hogy mennyire szarul adja a lejáratot.[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Sz4bolcs
senior tag
Esett ma egy Vex, kiraktam egy hotot flail-be mf sorcnak, addig is legyen valami jó, amíg nem lesz Enigmám, 38 res, örülés van.
Erre mi esik???
Oldschool player megmondja mi esik...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Windows 11
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lamax NoiseComfort 2 ANC - van panaszom
- Asszociációs játék. :)
- Adobe Illustrator kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest