Hirdetés
- PlayStation 5
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz diegho #12045 üzenetére
háát én most baal előtt szívok a lightning sorcival... hiába "baalkilhelp pls" a játék neve, be nem nézett senki még véletlenül sem egy fél órája...
Soulokat kellene a csicsónak egyedül leszedni a teremben, hogy legalább a wavek elinduljanak, de akárhogy trükközök, nem igazán halad. Már lassan egy milla aranyat elnyomtam az élesztgetésére.
És asszem lesz egy light immun wave, szóval igazából tök fölöslegesen szenvedek, azt a merc nem hozza le...[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #12004 üzenetére
na én akkor a mai, alábbi 21 db-bal befejeztem a blood ring craftot:
gyatra kör volt, csak az elsőt pirosaztam, talán az a leghasználhatóbb.
külön köszönet sto1911-nek a rengeteg ruby-t hozzá, és ncc1701-nek a jeweleket. kicsit már közösségi craft lett belőle a végére ha valakinek kell bármi belőle, szóljon! annyi van hogy baromi sok, nehéz átlátni hogy melyiket akarom majd használni (szint req csak jobban bekavar), szóval a legjobbak egyelőre inkább nálam maradnának.röveden szummázva az egészet: nem érte meg a pontos mérleg: 64 craftból semmi igazán használható, egy jó dual leech, de az meg lev 98 req. épp ettől féltem mikor annyit kalkuláltam előre. sebaj, átállok gamblingre majd ha megvan a char level hozzá.
ja és mindig a saját előző kommentre válaszoltam (összesen 4 hsz), akit érdekel, végigklikkelve az összes gyűrű screenje elérhető így. remélem leszűrhető belőle valamiféle tanulság mindenki számára a blood ring craftra vonatkozóan.
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #12055 üzenetére
Ezért ilyen drága egy jó amu/ring. Baromi ritka.
Amúgy windowsos discord kliensen (már későn) megleltem a tűzfal ip tartomány beállítást. Szóval következőleg talán lesz belőle anni is.
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #12055 üzenetére
Próbáld meg a caster cuccokat. Amn/amethy (ring). Ral/amethy (amu). Ezek kellendőbbek. Barboknak Thul/pEemerlad amuk kellenek a +10% block miatt. Ezeket aztán lehet cserélni bloodra. Sokkal nehezebb jó blood amu/ringet összehozni, mint castert. Persze ez is relatív. De még ezektől is ritkább, hogy összejöjjön egy olyan “knockback” crafted gloves, hogy 2 bow +20 ias +15str/15dex. Van rosszabb a dual leech ringtől.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
Chiller
őstag
Köszi a srácok a segítséget, és az itemeket is.
Már act3-ban vagyok!
Azért nevetséges, anno dio2-nél is szar volt a loot mint állat, de magatalálósba lvl74-re elvittem baalkillig. Most meg lvl81 és még "sehol" se vagyok.
-
vaakuum
addikt
válasz diegho #12056 üzenetére
megoldódott, kaptam céges segítséget. Baal is megvan, azóta bociztam. Asszem a legjobb találmányom egy +18life +5 allres sc. Nem tudom , mit érhet, de szerintem nem rossz.
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
ncc1701
veterán
Szerintem fejesem van, string öv is, raven is tán, gore rider is, life tap wand is. Enyémet vagy 2 hetente használom, meg is akadt lvl 86-on, de akkor nagyon jól jön. Majd ha lesz "occó" enigma, akkor átrespecelem 1 pontos smiternak, csinálok belőle hammert, ő lesz a fő karakter.
[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz ncc1701 #12071 üzenetére
Nyilván én is mindent elteszek, ami másoknak jól jöhet, de ez most szigorúan egy HC Smiter lesz, addig, ameddig nem lesz Ladder. Nem akarok sok karakterbe időt ölni. String öv is jól jönne majd. Meg egy Atmas Scarab physical immunok ellen. Bár én azokat kikerülöm, de traviban jól jön az Atmas. Mivel Grief nem most lesz, Black fegyóval tolom majd és CB-ra támaszkodunk. Legyen minél több belőle. A Treachery meg CoH helyett. 50 ias 27 fhr elég szokott lenni. Olcsó budget kari a Smiter. Szeretem. Nihlathakhoz egyedül viszont nem fogok lemenni. Jussak el nighton vmeddig. Addig ne adjatok semmit. Régen nem kezdtem új karit. Megszoktam, hogy Smiterrel simán berohanok traviban. Ez most nem az a liga.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
sto1911
veterán
válasz diegho #12076 üzenetére
Ugyan nem ebben kérdeztél, de én egy Lenovo Legion 5 15IMH05H (Intel Core i5-10300H, 15.6", Full HD, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6GB) laptopon is sokat játszom, allergiás vagyok a ventilátor zúgásra, így minden low, fullscreen, 75% scaling, és alig hallani. Ugyanez a laptop képes a Doom Eternalt is szinte csendben meghajtani egy kis állítgatás után, pedig ott visított szegény
Háttérbe rakva a Diablot egyébként valamiért szerintem maxon kezdi el hajtani a gépet, és így van hangja, illetve lenne, ha az Nvidia control panellel nem limitáltam volna az FPS-t. Persze ez a játék sara.
[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz diegho #12076 üzenetére
Lenovo Legion 165Hz-es. Nagyon minimális venti susogás van. Hőm. 60 (cpu) 65 (gpu). Brutál jó a hűtése. Olvastam, hogy az 1650 is elég hozzá, de aki teheti lépjen feljebb. Nem bánja meg. Itt van egy AMD/3050Ti videó fps ügyben. A Legionnak ettől messze jobb a hűtése.
Ozora <3
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #12074 üzenetére
Az szép. Nekem onnan még semmi sem esett.
-
Lokids
addikt
válasz zsirfecske #12083 üzenetére
Travit ütöm már mióta, de még egy EL rúna se esett ott.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #12086 üzenetére
Baal runoknál használjuk a +5% xp miatt. Lvl 95-ről 96-ra jól jön. Főleg ha az Anni is low xp-s. Amúgy semmi másra. Fogod látni, hogy ott áldogálnak Ondallal mikor a Hammer melózik.
Ozora <3
-
diegho
nagyúr
Köszi srácok a laptopos válaszokat. Én egy Dell G15 5600h+3050Ti konfigot nézek. Szerintem ez tökéletesen elég lenne nekem évekig wotozni és diablozni, de még megvárom mennyi lesz a decemberi prémium.
-
sto1911
veterán
válasz diegho #12088 üzenetére
Meg egyet offolok, a GPU miatt. Amiatt dontottem a 1660Ti mellett a 3050 elleneben, mert ezen tobb RAM van, emiatt magasabb beallitasokat jobban birja, mint a 4GB-s 3050. Csereben a 3050 tamogatja a raytracinget, bar igazabol minek, ugyis megfekteti, illetve a DLSS-t, amivel kapcsolatban viszont nezd meg kell-e neked, amikkel jatszanal,tamogatjak-e, mert ha nem, akkor szerintem a 1660-al jobban jarhatsz.
-
sumdudum
tag
igen, ha fél évvel előtte veszem akkor 240ért kaptam volna, azért elég törhetetlen meg miegymás, a Military Grade miatt Best Buy volt.. De ugye, úgyvoltam az árak mindig lefelé mennek.. Az elmúlt 15évben sok mindent tanultunk úgyérzem, nagybankok biztosak, chipek nem (bár ez az USA Kína szankcióknak IS köszönhető, meg a járvány miatti home student meg home office.. Már csak az energiaválságot nemtudom feldolgozni, bár ez szubjektív:S
Meghogy: "Andi ne fogja meg a lepkét mert azt nem szabad"[ Szerkesztve ]
Kowalsky#2903
-
sumdudum
tag
Persze az, mindenkinél dönt, csak az én munkahelyem olyan volt, hogy lehetett játszani (nem megengedetten)+aludni.. meg egésznap nyomkodni a telót és fél szemmel figyelni a garázdákat(de nem voltak ilyenek 8 év alatt) szóval nekem érdemes volt befeccelnem, hogy ne őrüljek meg a youtube és ugyanazon hírek után..
Kowalsky#2903
-
wm2
őstag
válasz sumdudum #12092 üzenetére
Egy csomó szempont van. 1660Ti-vel használtban gondolkodhatsz már szinte csak. 10500H procival 3050 Ti-s 165/300 g-sync, a 11400H procival sima 3050 120/250. Végül sokminden mellett az ár dönt. Hordozható kellett és 17-est még véletlenül sem akartam. Tetszik a Legion. Kompakt. Jó. A csilivili piroszöld vasak nem az én világom. Ez is egy szempont. De hagyjuk ezt. Játsszunk.
Ozora <3
-
ProEvoFan
nagyúr
Végre esett valami
Lo rúna.
Mit érhet? 3-4 Vex?[ Szerkesztve ]
-
Amartus
senior tag
Van valami javasolt szint a játék befejezésére, Baal leverésére? Pl. Hell kb. 80? Vagy ez hell-en már nem játszik?
Istenem, tele van csillagokkal...
-
vaakuum
addikt
válasz Lokids #12084 üzenetére
Rúnát ott még én sem láttam soha... lower kurastban is csak 2-t az első 5 runban... azóta ott sincs semmi
-
-
David75
őstag
Sziasztok,
Lightning Sorceres Build-et csinálok, és az lenne, a kérdésem, hogy ha például staff-ba rakok runát vagy követ ami ad plusz lightning damage-et az csak fizikai támadásnál aktiválódik, vagy varázslatnál is? Tehát a lightning vagy chain lightening skill-hez hozzáadódik-e a staffban lévő lightning damage?
Előre is köszi.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
tiborv
aktív tag
válasz David75 #12099 üzenetére
az adds to + az csak fizikaihoz adodik
Viszont ha sorc vagy akkor a spirit runaszonak nezz utana nem tudom hanyas vagy jelenleg de elso celnak azt kellene kituznod. Broad-crystal swordben kirakva nagyon nagy segitseg az elejen casterkentD2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest