Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #11050 üzenetére
Kéne 3, van cserébe monarchom vagy IK fegyó, ali baba, tal mask stb.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
zsirfecske
addikt
válasz MikeWazowski #11051 üzenetére
milyen értékekkel?
-
MikeWazowski
veterán
válasz zsirfecske #11052 üzenetére
Minél magasabb, annál jobb
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
zsirfecske
addikt
válasz MikeWazowski #11053 üzenetére
hát ja, csak egy +10 fire res sc az mondjuk lem, a +3 meg kb semmit nem ér. ha van rajta jó life vagy mf is, akkor meg megfizethetetlen. mindenesetre van pár alacsony rollosom az tuti, úgyis rendet kéne rakni a cuccok közt, ha leszek később, majd megnézem.
-
ncc1701
veterán
Tök jó, sorban állás. Kivárom, bejön. Rákattintok, h online, megint újraindul, 122-ről.
-
zsirfecske
addikt
valakinek nincs véletlen tarcsiban dream spirit fehér iteme imbue-hoz? ezek a legmagasabb item level verziók a farkaspofis elite peltek közül, amiket simán lehet 6 perfect skull-al tovább rerollolni, és még megmarad a +2 druid skill esély rajta. most olvastam csak utána rendesen és asszem belevágnék. eddig 2 ilyet találtam összvissz de nem tettem el hülye fejjel.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
Hehe. Lement a sor, jutalmam eg cannot connect to server, majd 174-es szám húzása. Ez mondjuk már kabaré, gyakorlatilag 2 órája várok.
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #11058 üzenetére
És megint, ez a harmadik sorom.
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #11060 üzenetére
Figyelj, engem most beengedett. Maximum holnap, nem nagy kaland.
-
MikeWazowski
veterán
válasz zsirfecske #11054 üzenetére
Értem, megbeszeljuk. Van fg-m is.
-
D4v3
őstag
válasz aradebil2 #11062 üzenetére
Nulla? Eth vs non-eth az +50% ED és arra jön még rá a többi módosító. Jelentősen jobbak az eth fegyerek. A többinél túl vannak értékelve az tuti, kb. csak övnél van értelme a +slot miatt meg esetleg csicsó armornál, de a def sokadlagos stat, ami azon nő, úgyhogy mindegy szerintem is.
[ Szerkesztve ]
-
Winzsolt
aktív tag
Valakinek lenne kedve együtt játszani? van valami ph-s gyülekezet, esetleg discord?
Most hogy beengedett játszanék kicsit. főleg a teheneket gyakom blizz sorc-al, de p1-ben nem sok cucc esik -
ncc1701
veterán
Annyira mocsok szar ez a játék lista, h az elképesztő. Nem tud kommunikálni a szerverrel, nem tud játékba belépni, ha szerinte még nem létező játékba próbálok belépni, akkor kapok 1 perc pihit. Csinálják már meg végre.
-
tPedro_
őstag
válasz ncc1701 #11068 üzenetére
Baal runokat csináltam, egyik indult a másik után. Egyszer elgépeltem a játék nevét.
Persze olyan játék nem volt, 1 perc pihi. Mire letelt, már tele volt a csapat. Hiába próbáltam megtippelni, hogy mikor kezdik a következőt, már nem sikerült eltalálnom, ugrott a sorozat. -
ncc1701
veterán
válasz MikeWazowski #11070 üzenetére
Hát nem. Jó runt marha nehéz találni. Ahol van egy gyors sorci, aki lemegy. És van egy olyan csapat, aki nem csak láblenget.
Most ha full játékba akarsz belépni, akkor lockolnak. Ha olyanba, ami még nem létezik, szintén. -
MikeWazowski
veterán
válasz ncc1701 #11071 üzenetére
Tapasztalatom írtam le. Sose volt gondom, mindig találtam egyet és ott maradtam amíg akartam. Volt, hogy meg se mozdultam csak álltam. Ja, és 10 alkalomból átlag négyszer magyar volt aki csinálta. Legutóbb valami sajtos nevű player.
-
Elims
veterán
Vismajor,Harbonah,Vaakuum: Köszönöm!!
Sajnos lenne egy újabb kérdésem. :-/
Próbálom nullára csökkenteni,de ez a mai játék vége nem sikerült túl jóra.
Nagy kérdésem lenne.
Act 2 végén azt a féreg boss kell megölnöm.Jelenleg nem sok esélyem van.. (kb.4x próbáltam meg,mindig haltam.)Ha most megállok és csak megyek a pályákon -persze nem megyek el a végéig- szinteket gyűjtve kb.2-3hétig folyamatosan kb.35-40szintig,majd visszamegyek a féreghez,hozzám lesz optimalizálva a szintje vagy marad ahogy most van?
Amazon-nal vagyok,íjjal (bár az erőre is sok pontot pakoltam,hogy fel tudjak venni egy komoly páncélt) lesz e vajon esélyem nagyobb szintűként vagy ne ezzel próbálkozzak,mert velem egyenrangú lesz? -
D4v3
őstag
Minden zónának van egy szintje, azok függetlenek a te szintedtől. Nem jársz jól ugyanabban az Act-ben farmolgatva XP ügyileg, lásd: [link]
Amazon szintezéshez ez egy teljeskörű leírás lvl 75-ig: [link]
Amúgy meg Duriel-hez érdemes venni thawing potion-t a városban és kevesebb cold damage-t kapsz be tőle (csak igyál el 2-3-at a harc előtt egymás után). -
Vismajor01
addikt
Kipottyant egy ilyen Pont kellett faithez!
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
válasz Vismajor01 #11075 üzenetére
https://www.twitch.tv/videos/1191589514
itt ahogy kiesik
-
vaakuum
addikt
Annyi még, hogy a tombrunokat szoktak act2-ben csinálni, de semmiképpen nem lvl40+szintekig. Az idegtépő lenne, talán durvább, mint az endgame farmolások hellen.
lvl 22-23 szintig szokták csinálni, az még elviselhető. Utána segítséggel (vagy walkolva) gyorsba letolni ACT3-at és 4-et (és ha itt nincs meg a lvl24, akkor még lehet farmolni kicsit a tomb-okat act2 végén. Amint megvan a lvl24, jöhetnek az ancientek act5-ben, azok pont annyi xp-t adnak, amivel meglesz a lvl25, utána meg már a baalrunok is jól adják az xp-t. (lvl25 alatt baalrunon is nagyon kevés xp jön szerintem.) Mondjuk ha singleben nyomod, ez pont nem érvényes, de talán megjön a kedved a multihoz emiatt. Sokat tud dobni a játékélményen, ha elakadsz, és egy parti átránt.Ha bowazonnal vagy, akkor az tényleg elég szívás, talán az egyik leggyengébb karakter lehet belőle, nincs nagyon favorizálva a játékosok között sem pont emiatt (mondjuk nekem is van egy, tegnap pont vittem night act2-5 között). HELL Boci pályán szoktak vele villogni a multishot miatt, de nem tudom, ott hány playerig életképes. Nightmare fokozaton baal minionjait már én sem tudtam leszedni tegnap, pedig azt hittem, azért menni fog. Talán ha sikerül a csicskát életben tartanod, aki tankolja egy kicsit durielt, akkor cold és fire váltogatásával lehet esélyed. Ami lényeges, hogy cold sebzést rendszeresen kapjon, mert az lassítja, ami meg növeli a túlélés esélyeit neked is, meg a kísérőnek is. Ha bárhonan van bármelyik cuccodon +cold dam, vagy esetleg találtál olyan charmot, ami +cold sebzést ad, az már hasznos, és akkor tolhatod neki fullba a fire nyílvesszőket, amelyik éppen a legerősebb. Egy dolgoban nem vagyok bizotos, de remélem a gyakorlottabbak majd most engem is felvilágosítanak:
Durielnél a knockback okoz-e valamennyi stun effektet? Mert akkor valahonann azt is kellene szerezni az íjjászodnak.[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz ProEvoFan #11080 üzenetére
Arcane sanctuary végén, ahol a summoner van, ott vannak jelek körülötte, de mindig egyel kevesebb, mint amennyi lehet. Amelyik hiányzik, abban lesz duriel , de a küldinél is kijelzi. Ha már megcsináltad, és runolni akarod, akkor lehet érdemes előtte arcane-t is végigtolni, az is valami magas szintű map, ha jól rémlik, és lightninggal vihető.
szerk: ezt az előzőhöz akartam szerkeszteni, de elcsesztem, bocsánat...
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
aradebil2
senior tag
Csak Javazonnál a damage törtrésze jön a physical damage-ből, és erre jön rá hogy van egy MAX 70% körüli chance to hit-ed. Life leach is ezért overrated. Ha meg upgradeled megint kapsz pár %-nyi plusz damage-t, cserébe elmegy rá még 40 stat pointod is hogy fel tudd venni (str nem kell ha ugyis Monarchot hordasz). Meg egy rakat pénzed. Ha végtelen pénzt akarsz Javára költeni előbb vegyél Griffon-t, mint ETH vagy maxos/uppolt Titans. Szerintem.
-
Elims
veterán
"Minden zónának van egy szintje, azok függetlenek a te szintedtől."
Kitalálok rá vmit.Vaakuum: Diablo 1-ben is amazonnal mentem,gondoltam itt is beválik.Eddig nem nagyon volt gond.A lebegő csontváz szárnyasokat kicsit nehezebben sebzem íjjal,de azoknál átváltok a kristálykard+pajzsra és vmivel jobban potyognak.
Mindenféle cuccom van.A stash folyamatosan tele van.Már a gem-eket gyúrogatom egybe,hogy plusz helyet szabadítsak fel.
Ral rúnát nem tudok szerezni (ha jól emlékszem a nevére).Az csak act 3-ban lesz,pedig azzal nagy pluszra tennék szert..A sárga nevű íjamba slot-okat tudnék rakni.A horadric dobozban át tudnám alakítani.
A páncélomra sajnos vmiért nem működik pedig megvan minden hozzávaló.Kék nevű a páncél,rúnák is megvannak,de nem jön össze.
Ha tudnék pakolni slot-okat a sisakba,páncélba+fegyverbe,úgy összevariálnám,hogy pikk-pakk meglenne ez a duriel.Talán ma még megpróbálom egyszer-kétszer.Nem íjjal megyek rá,mivel elég nagy az erő is.Az remélem ad pluszt a közelharci fegyverre+hívok segítőt.Remélem fel tudok bérelni egy komoly barbárt.
Arra is tudnék rakni komoly felszerelést..csak azt nem tudom,hogy az ő halálakor mi lesz a dolgokkal.?Azokat már komoly szenvedés lenne felhozni.Volt knockback-es vmi gyűrű vagy ilyesmi,de szerintem az már nincs meg. :-(
Viszont van 2 gyűrűm,ami 10-10% faster cast rate-et ad.Csak sejtem,hogy mi lehet az..20%-al többet ütni/vágni/lőni azért szerintem elég jelentős..+elég sok mindent hordok a karakternél,ilyon-olyan charm-okkal van tele.Kb.9 szabadhely van a táskában.A cuccok városba vitele komoly procedúrával jár... teleport megnyit,charm-okat ledob,cuccok fel,kimegy,elad,vissza,charm-ok vissza fel.De jó így.Potyognak szépen az ellenségek,kivéve ezt a duriel-t. :-/Amire magamtól biztos,hogy nem jövök rá az a skill-ek használata. :-( A bow-s skill-eknél pakoltam a cold sebzésre.Ott van,hogy hány manapontba kerül.Bármit nyomok,bármit csinálok,nekem a manapontom nem csökken,azaz nem tudom elsütni azt a varázsnyílvesszőt. :-/
-
tiborv
aktív tag
válasz ProEvoFan #11080 üzenetére
vaakuum leirta, ami hianyzik summonernel ott van a megfelelo tomb. Annyi meg hogy mivel mindig ugyanott helyezkednek el a tombok ezert eleg 1x bemagolni a sorrendet automatice tudni fogod hova menj ha pl mast huzol nem kell megvarni mig beirja
D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
Vismajor01
addikt
Vaakuum: Diablo 1-ben is amazonnal mentem,gondoltam itt is beválik.Eddig nem nagyon volt gond.A lebegő csontváz szárnyasokat kicsit nehezebben sebzem íjjal,de azoknál átváltok a kristálykard+pajzsra és vmivel jobban potyognak.
Mit használsz mint kristálykard+pajzs? Sima attack skillt vagy mit? Spectereknek magas a phys resük, hellen physical immunok is.
Mindenféle cuccom van.A stash folyamatosan tele van.Már a gem-eket gyúrogatom egybe,hogy plusz helyet szabadítsak fel.
Ral rúnát nem tudok szerezni (ha jól emlékszem a nevére).Az csak act 3-ban lesz,pedig azzal nagy pluszra tennék szert..A sárga nevű íjamba slot-okat tudnék rakni.A horadric dobozban át tudnám alakítani.
Nem teljesen értem ezt a részt. Ral runét bőven tudsz találni nightmaren. És hogy érted, hogy slotot raksz bele? Nem tudsz rakni lyukat a cuccba ami rare/unique, csak larzukkal.
A páncélomra sajnos vmiért nem működik pedig megvan minden hozzávaló.Kék nevű a páncél,rúnák is megvannak,de nem jön össze.Másold már be ide milyen receptek szerint akarsz mit csinálni mert elvagyok kicsit veszve
Ha tudnék pakolni slot-okat a sisakba,páncélba+fegyverbe,úgy összevariálnám,hogy pikk-pakk meglenne ez a duriel.
Slotokat az azt jelenti, hogy socketelni? Mert ahogy irtam, azt nem tudod.
Talán ma még megpróbálom egyszer-kétszer.Nem íjjal megyek rá,mivel elég nagy az erő is.Az remélem ad pluszt a közelharci fegyverre+hívok segítőt.Remélem fel tudok bérelni egy komoly barbárt.
Barbárt csak a5ben tudsz bérelni, gondolom lándzás mercre gondolsz. Nem ijjal megyek rá, mivel elég nagy az erő is? Ezt megint nem értem kicsit sem.
Arra is tudnék rakni komoly felszerelést..csak azt nem tudom,hogy az ő halálakor mi lesz a dolgokkal.?Azokat már komoly szenvedés lenne felhozni.
Semmi, ha meghal akkor megveszed újra és rajta lesznek a cuccok
Volt knockback-es vmi gyűrű vagy ilyesmi,de szerintem az már nincs meg. :-(
Viszont van 2 gyűrűm,ami 10-10% faster cast rate-et ad.Csak sejtem,hogy mi lehet az..20%-al többet ütni/vágni/lőni azért szerintem elég jelentős.
A faster cast rate az a varázslás sebességét befolyásolja, mivel te ijjazol meg nemtudomitcsinálsz ahhoz increased attack speed kell. Mind a kettőre breakpointok, afféle határpontok vannak beeépitve, tehát nem tudod lineárisan magadra pakolni őket. Fcr-re egyszerűbb, ott fixen megvannak, ias bonyolultabb mert azon is múlik milyen skillt használsz, milyen fegyvertipusod van, etc.
.+elég sok mindent hordok a karakternél,ilyon-olyan charm-okkal van tele.Kb.9 szabadhely van a táskában.A cuccok városba vitele komoly procedúrával jár... teleport megnyit,charm-okat ledob,cuccok fel,kimegy,elad,vissza,charm-ok vissza fel.De jó így.
A horadric cubeot betudod tenni invbe és abba pakolni a cuccokat amiket felakarnál vinni, igy nem kell charmokat dobálni.
Potyognak szépen az ellenségek,kivéve ezt a duriel-t. :-/
Amire magamtól biztos,hogy nem jövök rá az a skill-ek használata. :-( A bow-s skill-eknél pakoltam a cold sebzésre.Ott van,hogy hány manapontba kerül.Bármit nyomok,bármit csinálok,nekem a manapontom nem csökken,azaz nem tudom elsütni azt a varázsnyílvesszőt. :-/Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
ncc1701
veterán
válasz Vismajor01 #11089 üzenetére
Tud junik cuccot kockában likasztani, SoJ kell hozzá.
-
Vismajor01
addikt
válasz ncc1701 #11091 üzenetére
Imádom az ilyen kommenteket... Szerinted nem tudom? És a hozzászólása alapján arra következtetek hogy rengeteg feles soj van nála és erre akarná használni? És egyébként sem használja erre senki a sojt mikor ott van larzuk.
-
Elims
veterán
válasz Vismajor01 #11089 üzenetére
"Mit használsz mint kristálykard+pajzs?"
Semmit.Sima egyszerű kristálykard (bronz crystal sword of the leech).A pajzs meg spirit shield spiked shield,de ettől jobban leestek a fehér repűlő csontvázak."Ral runét bőven tudsz találni nightmaren. És hogy érted, hogy slotot raksz bele? Nem tudsz rakni lyukat a cuccba ami rare/unique, csak larzukkal. "
Szerintem én normál fokozaton vagyok,bár nem emlékszem pontosan,hogy mire nyomtam az elején.
A diablohungary oldalon olvastam,de most visszanézve kevertem vmit. :-/
"Ral rúna + Flawed Gem + bármilyen páncél jellegű tárgy" Ez vmi feljavított tárgyat ír. :-/
Mi az a "larzuk"?"Barbárt csak a5ben tudsz bérelni..."
Igen,észrevettem. :-/ A lándzsásat béreltem fel és vele [Megoldottam] 11perc alatt úgy,hogy sokat bénáztam,vmint először az első íjászt hoztam vissza.
Azt,hogy nem íjjal megyek rá arra értettem,hogy lándzsával vagy karddal akartam megpróbálni,azokhoz szerintem nagy erő kell,hogy többet sebezzenek.
Tudom,hogy sokat bénáztam,de legalább sikerült lenyomni. :-)
Act 1 boss harcnál egyszer sem haltam.Azt sem tudtam,hogy az fog következni.Persze ott is volt 1-2x városi teleport+a lyuk körül szaladgálás,de meglett."...ha meghal akkor megveszed újra és rajta lesznek a cuccok..."
"A faster cast rate az a varázslás sebességét befolyásolja, mivel te ijjazol meg nemtudomitcsinálsz ahhoz increased attack speed kell. Mind a kettőre breakpointok, afféle határpontok vannak beeépitve, tehát nem tudod lineárisan magadra pakolni őket. Fcr-re egyszerűbb, ott fixen megvannak, ias bonyolultabb mert azon is múlik milyen skillt használsz, milyen fegyvertipusod van, etc."
Nagyon Köszönöm!! :-) Így már világos."A horadric cubeot betudod tenni invbe és abba pakolni a cuccokat..."
Nagy ötlet!!Bár már benne van a stash-ben,de lehet,hogy át kellene variálnom a dolgokat..
Ha viszem magammal a dobozt és a charm-okat abba rakom akkor is megadják a bónuszokat?Vagy inkább a dobozba az eladni kívánt cuccokat rakjam? -
ncc1701
veterán
válasz Vismajor01 #11092 üzenetére
Sejtettem, h tudod, csak a történelmi helyesség miatt írtam bele. Embert nem láttam, h így lukasztott volna itemet.
-
sto1911
veterán
Lenne valakinek 1 db Lo runaja kolcsonbe, aztan ha esik vagy craftolok, visszaadom. Ha tul magas szintu adogatni, akkor sztorno, de egyelore mero szopas a mercem. (Meg a karakterem is, es igy kinszenvedes runat farmolni.)
-
Winzsolt
aktív tag
Az utóbbi 3 óra kb úgy telt el nálam, hogy miután kivárom a sorom és megpróbálok belépni egy játékba akkor kidob asztalra. Ezt 4x csinaltam, mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest