Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz pachito #10900 üzenetére
Ezért nem értettem. MF nem nicns hatással super chestekre, ellenben players1ben kb felesleges runolni mert nincs annyi pattern mint pl7en ami már nem rossz. Ha online játszol akkor többre mész travival vagy bocikkal.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
pachito
őstag
De nem csak HR esik..és szerintem még mindig jobb mint immuneokat kergetni trash gearben és százszor lehalni, ahogy lentebb írta a kolléga.
De nekem tökmind1, hidd el nem fáj ha valaki úgy akar játszani . Csak gondoltam megemlítem hogy van ilyen is és ehhez nem kell semmi. -
Reinhardt
őstag
Ha kinyiffanok egy olyan helyen ahol szinte lehetetlen osszeszedni a hullamat, akkor exit game utan megjelenik a hulla a varosban vagy elveszitem a cuccot?
-
Joco_77
senior tag
válasz pachito #10903 üzenetére
Immuneokra (pl cold) olcsón ki lehet rakni egy csicsót ami lekapja őket mint vak a poharat(persze néha ki kell teleportálgatni messzebb ha baj van és a poti is kevés de megoldja szépen).
Egy night act2 def aurás csicsóra andy, insight és duriel shell és már nincs is gond a cold immuneokkal.
Amúgy ez meglepő volt számomra, hogy a durielben ennyire szépen túlél, azt hittem mindenképpen első komolyabb cuccnak Fortit kell összeraknom.
Mostmár látom, hogy ráér -
pachito
őstag
válasz Vismajor01 #10902 üzenetére
Gondolom ismerősökkel is össze lehet állni, amíg ő chesteket nyitogat addig a többiek máshol farmolnak és akkor mindenki jól jár..csak egy bibi van, az 1 perces login korlát.
-
vaakuum
addikt
válasz Reinhardt #10904 üzenetére
Megjelenik, ahogy a csicskák is ott szoktak hasalni a spawnpointon. Nem vesztesz el semmit, csak egy párezer aranyat, amit az invetoridból ilyenkor automatikusan kidob a rendszer. Nem érdemes meghalni miatta újabb adag xp-t bukva, ráadásul ha cuccban meghaltál, meztelenül kicsit nehezebb is a feladat.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
r4pt0r
tag
válasz Reinhardt #10904 üzenetére
Elvileg úgy működik ha egyszer meghalsz akkor igen. Ha kétszer akkor már csak 50%-os esély hogy a cuccos hullát kapod meg, ha többször akkor tovább csökken az esély. Ha tízen valahányszor halsz meg akkor meg törlődik az első hulla és akkor is bukod a cuccot. Valahol le volt vezetve ez.
-
Lokids
addikt
válasz r4pt0r #10910 üzenetére
Azt a hullát kapod vissza, amelyiken a legtöbbet érő cuccok voltak GOLD ÉRTÉKBEN!!!
Szóval hiába vagy full RW uniq cuccban, ami ér 30K aranyat, ha felvettél egy 35K-t érő kéket, és azzal halsz meg, akkor kilépés után a kék cuccot kapod vissza, mert az érte a legtöbbet.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
ncc1701
veterán
Lower kurastban van 1, vagy 2 tábortűz, és az azok melletti ládákat kell nyitni. Ott eshet "nagyobb" eséllyel hr. Nyilván pl8-ban érdemes ezt csinálni.
-
vaakuum
addikt
válasz ncc1701 #10912 üzenetére
Oda ugye elég az, ha az online karakternél a NEM lobbyból indított DE ONLINE karakternél single játékhoz beállítom a player 6, 7 vagy 8-at? A mobok 3-4-szer erősebbek lesznek, meg nagyobbakat is ütnek, de kis kis szerencsével túlélhető, ha nem kell velük harcolni... vagy tök mindegy, hogy indítom, a map legenerálódása után ehhez kell használni a /player8 parancsot is a chatben?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Alurion
csendes tag
Sziasztok!
Segitsetek pls, találtam egy ilyen small charmot:
2 max / 18 Ar / 20 life
Neten, discordon keresgélve rosszabb rollúakat találtam ist környékén. Vex reális lehet?
Köszi -
ldave
félisten
Napi off: a (többek között) D2 Resurrectedet fejlesztő Vicarious Visions úgy látszik hamarosan teljesen beleolvad a Blizzard szervezetébe és megszűnik, mint önálló csapat.
A Slime draws near! Command?
-
ncc1701
veterán
Eshet bárhol. Amúgy hell bocik, ancient tunnels, pit, ilyesmit érdemes farmolni. Nagyon ritka, és ezzel még óvatos is voltam.
-
tiborv
aktív tag
válasz ProEvoFan #10886 üzenetére
Jo helyen jarsz, rw baseket bociknal szokas farmolni mert relative konnyu olni oket ha tisztes tavolsagot tartasz es sokan vannak, illetve ha bebugoltatod a mercet akkor nem utik le mert teged targetelnek es ignoraljak ot.
Emellett lvl85 areakat is erdemes, ha cold sorc vagy akkor mauzoleum meg ancient tunnels.
Alapvetoen mashol is eshetnek mar hellen de mivel ezeket az areakat amugy is erdemes farmolni az area level szintje miatt igy felesleges random waypointokon lemenni es ugy gyilkolaszni.D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
tiborv
aktív tag
válasz ProEvoFan #10925 üzenetére
dmg tobb lesz 200-250 ed-t kap a fegyver, csak az str reqje magas ezert valoszinuleg szukseged lesz armorbol+sapkabol olyat rarakni hogy viselni tudja. Viszont ahogy a kollega irta fixen 4 lyukas lesz larzuknal igy celiranyosan tuti bele tudod tenni mivel az alap item leveljebol adodoan nem lesz kevesebb sem a socketszam. (Ha cubezod akkor elofordulhat ezert inkabb larzukkal csinald.)
Youtuben szepen bemutatja, inner cloister wpn lemesz es balra a faajton keresztul igazabol razarod az ajtot a mercre majd elszaladsz ellentetes iranyba es megvarod mig melled spawnol. Utana mar telezhetsz vele.
En csak bocikhoz csinaltam ezt, a light ench ill meregfelho attol meg sebzi. Illetve ugy remlik valaki irta, hogy a rangedek igy is sebzik ezt nem tudomD2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
vaakuum
addikt
válasz ncc1701 #10923 üzenetére
De az online játéknak is van egy kvázi single módja, ott akkor ez nem él? Elvileg ahhoz is lehet beállításokat eszközölni, hogy hány játékos legyen a pálya. Azt hittem, ez ugyan az a funkció.
[link]
(amikor nem lobbyba lép az ember, hanem simán a start-ot nyomja, és alatta a beállítás fogaskerék)
szerk: akkor ott a fogaskeréknél tök mindegy, hány player lesz beállítva, nem változtat semmit igazából?[ Szerkesztve ]
-
tiborv
aktív tag
válasz vaakuum #10896 üzenetére
Azert nezd meg skill calculatorral mi a jobb, hydra szerintem dmgben keves. A ket syn is valami 3%-ot dob rajta es ahhoz hogy kimaxold nincs eleg pont (illetve nyilvan az utolso 10 ponttal azert ovatosan szamoljunk van e lelkiero kimaxolni, a vegere mar nem lesz )
Ha az orbot-ice boltot maxolod es masteryre raksz 15-16 pontot akkor en firewall parti vagyok annak van a legnagyobb sebzese.
Ha minden skillq meg van es csak 1 pontot teszel a warmhtra es fire masteryre akkor ez lvl76 korul ki is van huzva aminel mar valami 1,7k sebzese van. Utana meg meg van mozgastered pontokat tenni.
Annyi hatranya van fire ballhoz kepest hogy nehezebb vele celozni viszont AoE sebzes ugyanugy es szepen irtja a cold immunokat. Andariel sima 20-as skillel 2 castolasbol hal.D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
meszaros81
újonc
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel csere (PSN), szívesen küldök listát privát üzenetben. -
Vismajor01
addikt
válasz tiborv #10928 üzenetére
Nekem ez volt q javaslatom eleve D2R megjelenese elott.
Hogy legye ilyen, lobbyn kívülről inditva nem tudnak rad joinolni, es lehet playerX parancsot hasznalni drop rate befolyasolasra de player1 xp-vel!
Az adott map statikus marad amig lobbyba nem lepsz. Amint lobbyba lepsz a mapok torlodnek. Ha itt krealsz jatekot jelszoval akkor az azer van h haverokkal egyutt nyomjuk privibe, de playerX parancs nincs. Public meg public.Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
tPedro_
őstag
Kiesett egy SUR rúna. Eddig ez a legmagasabb amit sikerült zsákolnom.
-
shotika
őstag
válasz tiborv #10891 üzenetére
Ó, köszi, de nem kell Egyelőre viszonylag jól bírja az ütéseket a Venomos páncéllal.
"meditation aura miatt mindenképp insightra lenne szükséged különben mérhetetlen sok mama poti kell. Amugy obediencevel hamarabb ölne"
Pont ezen filóztam én is, csak azt hittem van vmi ötlet a gyorsabb manaregenre.Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
shotika
őstag
válasz shotika #10939 üzenetére
Bazki, olyan faszán megcsináltam megcsináltam a 2. respeccel a wizzt, erre ma hazaérek, látom van még két 2 skill pont. Nézem, mondom tök jó, a frost nova meg az Ice Blast is növelne a Frozen Orb sebzésén. Rárakom, de semmi változás. Azt most nézem, hogy félreolvastam, azokból nem kap sebzést, hanem azok kapnak a Frozen Orbtól...
Fasza. Így kell elbaszni 2 drága skillpontot...Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
MikeWazowski
veterán
Sokan írjátok a d2jsp-t, hogy valós pénzért vesznek itemet. De az ottani goldot lehet pénzre váltani? Mert csak akkor van értelme ott kereskedni.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
ncc1701
veterán
Miért, amúgy jó valamire?
-
ncc1701
veterán
válasz MikeWazowski #10943 üzenetére
De nem ám.
-
shotika
őstag
válasz MikeWazowski #10943 üzenetére
Ja...
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest