Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz ProEvoFan #10391 üzenetére
maxot ad az itembe, de a crystal sword max lehet 4 meg 6 attol fugoen hogy milyen itemlevel.
Ha normal secret cow level akkor az itemlevel miatt 4 socket lesz. Az itemlevel NINCS feltuntetve a jatekon belul, ez nem = a required level-el ami lathato az item leirasaban a jatekon beluyl. Az item levelre csak kovetkeztetni tudsz a zona alapjan ahol a mob volt amit megoltel es kiesett belole az adott item.
Ha hell secret cow levelen esik akkor 6 lesz benne.
A maximumot pedig onnan tudod hogy megnezed arreaton az itemet:
http://classic.battle.net/diablo2exp/items/normal/swords.shtmlEz csak arra vonatkozik ha az item feher vagy szurke nevu, tehat nem kek-magic, sarga-rare, barna-uniq, zold-set.
A zold uniq itemek mindig 1 max socketet kapnak ha az item socketelheto. Nem minden item socketelheto, pl a kesztyu, cipo, ov sose lehet socketes, de ott az alap feher itemnel is lathatod hogy sose lehet socketes.Jo taktika egy nagyon jo uniq itemre elhasznalnbi a socket questet mert azok megjobbak a plusz 1 sockettel.
Kek itemek kaphatnak 2 socketet., a sargakat oszinten nem tudom, de asszem azoknal is lehet esely, pl rare cirletbe 2 socketet adni.'Vagy nemtom' mi van akkor....'
Remelem mostman' tudod mi van akko'Ha mar ugyanitt tartunk, a runaszavak se mukodnek a kek meg szurke itemekbe, csak szurke meg feherben. Es csak adott item type ami a runaszavaknal fel van tuntetve.
Kiveve a wrist leg ami szurke item, de megse mukodik benne semmilyen runaszo (tristramban talalhato huylla dobja mindig)
A paladin scepter pedig nem egyenlo mace tipussal.[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz Peddy789 #10399 üzenetére
Úgy van összehasonlítása, hogy nem ettől lesz nehéz egy játék. Dark soulsról köztudott, hogy hardcore game. Egyébként van annak is multija. De ez már nagyon off... hagyjuk is.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Genji
őstag
Találkoztatok már olyannal, hogy nem látszik amit irsz a chatbe? Nem tudom mit állitottam el, de nem tudok ingame chatbe semmit üzenni. Se a gameben, se a lobbyban.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
zsirfecske
addikt
válasz ncc1701 #10394 üzenetére
én is próbálom leszarni, de a gold és a giga xp loss együtt mindig visszacsábít a testemhez, akkor is ha 4-5x halok még utána le és anyázok végig. viszont nekem ez a része tényleg tetszik, hogy adrenalin van ilyenkor.
hát ja, necróval befejztem solo-ban hellt is tegnap (baal magic immune minion köre jól meg is sz*patott), engima kb ami még motivál. van is hozzá egy 510 def-es 3sox wire fleece félretéve, csak a többi hiányzik cucc most: +8 bone spear wand, +35 fcr spirit, ptopaz shako, arach, trang claw/chance guard, 48 res aldur boots, +3 p&b amu, +39 mf gheeds, p&b skiller, 17/15 torch stb.
jó, mondjuk gyűrűkből még lehetne pumpálni rest vagy skilleker, meg elférne még több gc skiller. de ha lesz cucc hozzá, poison necro-ba is respecelhetnék, azt sosem próbáltam még.
most viszont inkább a druidot tolnám. ele/ss skillerem már van hozzá, mától torch is, már csak a szint kéne. elemental az effektív, de baromira fun lenne így sétálgatni is:
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #10404 üzenetére
Akkor oda még kellene 2x soj, meg egy cta, meg egy enigma is. Az együtt szép kis vagyon.
-
aradebil2
senior tag
válasz zsirfecske #10407 üzenetére
vagy csinálj ilyen hibrid farkast
-
Vismajor01
addikt
válasz zsirfecske #10407 üzenetére
Eth botd gpa kell bele az inv meg tele ele skillerrekkel es lehet torlni a meteorozast wolf alakban igy fire+phys dmg
Olcsobb megoldas(talan?) Egy earthshifter ami +7 to ele skills :D es akkor invbe maxdmg/ar/life charmok.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Amartus
senior tag
-
aradebil2
senior tag
válasz zsirfecske #10411 üzenetére
CTA az mindenhol offhand weapon. Felbuffolod magad, aztán visszaswapolsz a +8-as wandodra.
-
zsirfecske
addikt
válasz aradebil2 #10413 üzenetére
ja hogy weapon swap-ra, kösz, jogos.
ncc1701 végülis tényleg arra írta, hogy ha már minden más megvan, szóval akkor tényleg legyen buffra is valami. őszintén szólva én nem is tartok csak egy edge bow-t swapon, ha netán vendorozni kell. mondjuk a tele staff jól jönne, de pont amut találtam csak belőle, amit meg nem is használok, mert körülményes. na majd keresek.
illetve a hibrid farkas videóra, na igen ez is bejön, nagyon is!
Vismajor01:
earthshifter +7 to ele skills ezt nem is vágtam. akkor van itt opció, már csak normálozni kéne akkor a karival.köszi mindenkinek a druid ötleteket, tetszik, hogy ennyi lehetőség van vele. akartam mindig is meelee karit, de barb/pala elcsépelt és nem is nekem való.
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
válasz zsirfecske #10414 üzenetére
Egyetlen baja a hybrid druidnak, hogy cuccok nélkül kevésbé hatékony. Ha megnézed a videót láthatod, hogy nem alapcuccokba jár.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
proci985
MODERÁTOR
nekem volt rabies / fire claws wolf hybridem (plusz egy pont fury ha minden kotel szakad), birta players8at nagyon jo gearben. kb legverzatibilisebb melee build (javazon szvsz hybrid tavolsagi).
earthshifter jo, de iszonyatos str igenye van es eleve ket (plusz backup) elements druidnal a survivability ami problemas tud lenni. cserebe nincs ellene immun, bar az 1 pontos fury kb az 1 pontos jab megfeleloje itt. fury+rabies masszivabb, csak eppen sok sikert a spectrek ellen.
melee barb es melee pala (kiveve pajzsos) max ha mazochista vagy.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
tiborv
aktív tag
válasz MikeWazowski #10390 üzenetére
Azert ez nincs teljesen igy, ha megnezed minden actboss olheto barmivel nem immunisak semmire, az egyetlen kotelezoen immunis resz az hell ancients ahol a 3 boss mindegyike masra immunis ergo elemental sebzest tuti ignoral valamelyik. De ez is mar a LoD resze nem a classic d2-e.
Amugy azert azt tegyuk hozza, hogy azert futnak bele sokan -- gondolom ti is -- ilyen problemakba hogy nem sebeztek egy szornyet, mert megneztetek a guideokat es kovetitek a leirast ami valoban tok jo, de pont emiatt a haladast is megneheziti.
Aki regen jatszotta a d2-t annak nem gond pure coldsorccal ellavirozni mert tudja mit merre csinaljon, de -- nem sertesbol -- "kezdo" jatekoskent teljesen 1 agra fekudni nyilvan kompromisszumokkal jar.
Ha valaki 1 iranyba megy erosebb lesz azon a teren, de valahol mashol meg visszaut, igy buntet a jatek ami szerintem teljesen jo.
Minden class el tud menni hellig es meg tud olni ha kell mindenkit mert van ra skillje, az mas kerdes hogy a buildvideok/leirasok azt az egy agat ismertetik amirol eppen nezed/olvasod, elofelteteleznek nemi hatterinfot ami szinten nem rohato fel senkinek elvegre 20 eves jatek nem most fogjak az elejetol vegigvenni melyik potion mit csinal.D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
proci985
MODERÁTOR
válasz tiborv #10417 üzenetére
jo, de ez meg itt catch 22, mert ha nem koveti a guidet hanem csak elkezd valamerre fejleszteni, akkor mar nightmare is szenvedes lesz, hell A1en meg foldbe fog allni a karakter. utobbi hetekben eleg sok pelda volt a topikban.
Minden class el tud menni hellig es meg tud olni ha kell mindenkit mert van ra skillje
Azert megneznem, hogy akik elsore barbart inditottak guide nelkul azok meddig jutnak. vagy akar guideval, mert a WC barb azert elegge unintuitiv (plusz gearigenyes), mint egyetlen hasznalhato build.[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #10411 üzenetére
Weapon switch -> bo -> vissza.
-
ncc1701
veterán
Azt is nézd meg, mennyi erő kell hozzá.
-
Vismajor01
addikt
válasz zsirfecske #10422 üzenetére
Mivel Fury druid akarsz lenni nem baj a 253 str, vitára nem is kell tenni mert jön elég cuccokból+oak+bo. Str meg sokat számit a sebzésen.
De én már dbrunski videója alatt se értettem: Miért nem csinál egy eth GPA BOTD fegyvert, és az invet nem max dmg gckkel hanem ele skillerrek rakja tele? Oda is 7 fér.
És akkor nem kell 253 str és a weapon maga nem is túl gyors, a fury druidnál pedig csak a fegyveren lévő ias számit tehát hiába pakolod magad tele iassal nem segit.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
zsirfecske
addikt
válasz Vismajor01 #10423 üzenetére
dbrunski nem mindig annyira pro lama szokta is trollkodni néha, ami legalább mindig vicces.
eth gpa botd amúgy az álmom lenne ezzel, iszonyat nagy bökő, iszonyat brutál damage-el. szeretem az eth tulajdonság indestructible kihasználását, ennél menőbb már csak egy eth phase blade lenne (eth dimensional uppolva) és abba egy grief. ugye ez lehetséges, csak a végén kell socketelni, ami a 6 max miatt 5 sox-ra kb lehetetlen odds a kockával?
amúgy már csak azt nem értem, hogy botd-hez miért gpa, és miért nem gt amit erre használnak? a magasabb min damage ennyit számít, konzisztensebb?
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz zsirfecske #10424 üzenetére
Eth war pike-ban volt nekem botd, szép kis baba forgatta anno.
-
MikeWazowski
veterán
Jött valami frissítés, de nem írja mit javít? Valakinek van infója róla mit javítottak?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Lokids
addikt
válasz zsirfecske #10424 üzenetére
De Griefet miért akarsz eth fegyóba tenni?
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
-
ncc1701
veterán
Esett egy Shaft. Határozottan jobban bírja a csicsó.
-
Amartus
senior tag
A javítás letöltése után negyedórája csak ketyeg a vinyó, de kép még nem jelent meg a játék indítása után. Más is járt így?
Istenem, tele van csillagokkal...
-
kukulec
őstag
hali, egy tal rasha set mennyi ist lehet?
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
shotika
őstag
válasz tiborv #10417 üzenetére
Amúgy igen, a guide leírások sokszor nem térnek ki csomó mellékes dologra, de persze nem is ez a dolguk. Első pár karakterrel inkább úgy érdemes nekivágni egy ilyen jellegű játéknak, hogy csomó mindent kipróbálunk fejlődés közben.
Sajnos a Diablo 2 egyáltalán nem túl kezdőbarát játék (szerintem régen se volt az, ma meg végképp nem az), túl sok lehetőséget sem ad fejlődés közben, hogy össze-vissza variáld a karit, és hát nem éppen bőbeszédű. Egy ARPG-hez képest meglepően információszegény, még csak egy szaros item levelt is úgy kell kibogarászni neten Meg, hogy hány socket fér bele egy tárgyba...A mai napig nem tudom, hogy pl a Horadric Cube / rúnaszvak receptjeit a készítők mondták el a játékosoknak, vagy anno a kemény mag kisakkozta, hogy pl 6 Ber rúna nem ad más bónuszt az itemre, csak ami rá van írva
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
MikeWazowski
veterán
Ha van egy 20 defes magefistem, akkor azt tudom enchantolni, hogy nagyobb legyen a defense? Valamint lehet set item defjét is növelni?
-
ncc1701
veterán
válasz MikeWazowski #10441 üzenetére
Kockában tudod az alap tárgyat exceptional-ra, majd elite-re váltani.
Arra figyelj, h a str követelmény is nő.Viszont sok értelme nincs, nyersz rajta max 100 defet, úgyis megcsapnak. Én a mercen levő cuccokat szoktam uppolni. Plö shaft valami 670-ről majd 1600-ra nőtt a defense. Övnél van értelme, goldwrapot szoktam 4 sorosra uppolni kapásból, és a normálról váltás olcsó is.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz ProEvoFan #10440 üzenetére
direkt nincs belőle csak szintenként 1 ingyen. legyen következménye a tetteidnek, ún. old school, még nehéz játék ez :P
MikeWazowski:
cube recipes, rare és unique itemeket lehet uppolni, csak vigyázz, emelkedik a req is vele. -
ncc1701
veterán
Meg ha jól emlékszem, az elején nem is lehetett resetelni. Szinergia rendszer sem volt, úgyhogy míg az ember el nem jutott a blizzardhoz/frozen orbhoz, addig lvl1-es gs-el művészkedhetett. Na, ehhez képest most könnyű a játék.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm szépen Nektek!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest